Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
betonfelhő
tag
a második kérdésedre tudok válaszolni.
az egyik megoldás, hogy vízszűrő kancsót veszel. Laica vagy Brita márkájút. Én Laica kancsót használok, kb. 7 ezer magyar petákba került 2 vízszűrővel (1 db vízszűrő ára 1000 - 1700, attól függ, hogy nagyon frankón szűrőset, vagy sima szűrőset akarsz), a szűrőt cserélni kell, típustól függ mikor (4-6 hetente, 100-150 liter leszűrése után, ezek az ajánlott értékek.)
TELJESEN nyilvánvaló a különbség a szűrt és a szűretlen csapvíz között! Ha kemény a vizetek, akkor még inkább az lesz. Én kotyogóban főzök (Bialetti Brikka) és teljesen máshogy fest a fém a használat után, az ízről nem is beszélve. Nagyon tudom ajánlani.Másik megoldás, hogy vízvezetékre szerelhető (komolyabb) szűrőt veszel ami már 100 ezer felett van, de az tartósabb és állandó megoldás is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Okos Otthon / Smart Home
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ANNO 1800
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Házimozi haladó szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest