Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Van-e még?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Helló

Kivételesen nem kávégéppel kapcsolatosan szeretnék kérdezni, hanem az Omnia Silkről szeretném hallani a véleményeket (már ha van tapasztalat). Nézegettem a boltban, selymes ízt ígér a csomagolás, kíváncsi vagyok, ez igazából mit jelent.

Igazából a gépekkel kapcsolatosan is lenne kérdésem. Hogy lehet megelőzni a vízkő lerakódását? Tudom, sehogy, de legalább hogy lehetne valahogy lassítani a folyamaton? Lassan már hetente kell ecetezni a főzőt...Más. Nemrég voltam egy Frei kávézóban és megkóstoltam a nicaraguai dohánykávét. Fenséges, érdemes kipróbálni!
Bár, egyik fórumtársunknak már volt hozzá szerencséje, és igen erőteljes hatása volt rá, azért szerintem ennyire nem durva.
Legalábbis, nekem semmi bajom nem lett tőle, azon kívül, hogy ha a pénztárcám engedte volna, simán bedobok belőle még hármat az íze miatt... És a várható hatás sem tartott volna vissza ettől. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- Milyen processzort vegyek?
- Tesla topik
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- További aktív témák...
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Legalábbis, nekem semmi bajom nem lett tőle, azon kívül, hogy ha a pénztárcám engedte volna, simán bedobok belőle még hármat az íze miatt... És a várható hatás sem tartott volna vissza ettől.