Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Helló

Kivételesen nem kávégéppel kapcsolatosan szeretnék kérdezni, hanem az Omnia Silkről szeretném hallani a véleményeket (már ha van tapasztalat). Nézegettem a boltban, selymes ízt ígér a csomagolás, kíváncsi vagyok, ez igazából mit jelent.

Igazából a gépekkel kapcsolatosan is lenne kérdésem. Hogy lehet megelőzni a vízkő lerakódását? Tudom, sehogy, de legalább hogy lehetne valahogy lassítani a folyamaton? Lassan már hetente kell ecetezni a főzőt...Más. Nemrég voltam egy Frei kávézóban és megkóstoltam a nicaraguai dohánykávét. Fenséges, érdemes kipróbálni!
Bár, egyik fórumtársunknak már volt hozzá szerencséje, és igen erőteljes hatása volt rá, azért szerintem ennyire nem durva.
Legalábbis, nekem semmi bajom nem lett tőle, azon kívül, hogy ha a pénztárcám engedte volna, simán bedobok belőle még hármat az íze miatt... És a várható hatás sem tartott volna vissza ettől. 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- FOTÓS beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legalábbis, nekem semmi bajom nem lett tőle, azon kívül, hogy ha a pénztárcám engedte volna, simán bedobok belőle még hármat az íze miatt... És a várható hatás sem tartott volna vissza ettől.