Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi01
őstag
Megvárom a bolt reagálását,de nem hiszem,hogy sikerrel járna az ügy.Más panaszkodott rájuk pénzvisszatérítés végett is.Ma reggel is főztem,pöpec lett.
Lett crema,bár még nem az igazi,és most már nem volt eresztés.Lehet beképzelem,de csokoládés ízt éreztem,amit eddig még nem,pedig nem tettem bele.Jelenleg Tchibo Sicilia Style-t főzök.Ilyen,max. 3-4e/kg környékén milyen kávét lenne érdemes kipróbálnom?Mivel többet iszom,szeretnék picit arabica irányba elmozdulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lett crema,bár még nem az igazi,és most már nem volt eresztés.Lehet beképzelem,de csokoládés ízt éreztem,amit eddig még nem,pedig nem tettem bele.Jelenleg Tchibo Sicilia Style-t főzök.Ilyen,max. 3-4e/kg környékén milyen kávét lenne érdemes kipróbálnom?Mivel többet iszom,szeretnék picit arabica irányba elmozdulni.