Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
sesshou
üzenetére
Ha a delonghira gondolsz, akkor teljesen szét kellett szedni, a pumpár mondjuk nem kaptam szét, de a kazánt igen. Neten kerestem hozzá szétszedési útmutatást, nehogy valami trükkös csavar kimaradjon vagy eltörjek valamit, de nem egy bonyolult szerkezet. Meg előtte csináltunk citromsavas tisztítást, úgyhogy olyan nagyon nem kellett a csöveket-alkatrészeket pucolgatni, szépen összegyűlt a leoldott vízkő a kazánban, olyan volt mint egy pohár homok, csak ki kellett önteni és elöblíteni. A főzőfejben van egy szelep, rugó+golyó, azt még szétkaptam és kipucoltam, aztán már lehetett is összerakni. És ez újkora után alig több mint fél évvel gyűlt össze. Hétvégén csináltam, következő hétvégén meg már megvettem az evo-t, úgyhogy nem sokat ment. Most vissza van csomagolva a dobozába, előtte szétkaptam, kiöntöttem minden vizet a belsejéből, kiszárítottam, és úgy raktam el, olyan mint új korában.
Leginkább az a feladat, hogy meglegyen az összes burkolat rögzítő csavar, illetve hogy hogy jönnek le a kezelőgombok, és mi az amit tényleg le kell venni a szétszedéshez.Ha a meghirdetett baby-t kérdezed, akkor azt az utolsó csavarig-bizgentyűig szét kellett szedni, mint látszik is a képeken.
(#35888) Wolfy999:
Tegnap megjött az ebay-ről rendelt pH mérőm, este mértem is egyet vele. A csapvizem pH 7.6, a brita kancsós, Tesco szűrőbetéttel szűrt víz meg pH 7.0. Látszik, hogy kicsit savasabb lett, de ez még nem vészes szerintem, enyhén lúgosból csinált neutrális pH-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs