Új hozzászólás Aktív témák

• Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ

tag

válasz mufi #33306 üzenetére

egy használt Nemox/Imat Lux-ot (a lelit fred is ugyanez), merek jószívvel ajánlani! (fokozatmentesítéssel természetesen!)
    bőven megéri a kb 30k-t! az új ára, 45k (49k a lelit, az mondjuk gyárilag fokozatmentes, de psze, nem nagy mutatvány a fokozatmentesítés, lehet is alkatrészt kapni hozzá!) tényleges élettartamról nem tudok beszámolni, de kés kapható hozzá, és vszínű jópár évig ez is elketyeg! mondjuk annyiért már kezdene bújkálni bennem a kisördög, h hátha ki lehetne fogni nem nagyon sokkal többért egy JÓ iparit! (én 65k+5k postáért vettem a SJ-t!)

(és az én szubjektív véleményem: HA egy árban lenne egy felújított, pidelt (by fragola/simi) GC egy új lelittel (legyen mondjuk 75 v 80k) nekem AKKOR SE kéne az új lelit (igen, láttám, igen, próbáltam! :K ))

használt vs új: nem az új ellen vagyok! de egyszerűen na... sokszor leírtam, leírtuk... :B
    btw: én is újat vettem, GC-t, majdnem 'vakon'! (szinte semmit nem olvastam utána! :B Olaszo-ból hoztam haza, 240€-ért, egy régebbi gyártású GC-t, kb 270es árfolyam lehetett akkor... nem bántam meg! de 100ért most se vennék újat, még GC-ből se! :D )

Új hozzászólás Aktív témák