Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdav88
aktív tag
válasz
Gravity1234
üzenetére
Nem tudom mit kaptál, nálam Brazil Natural Tristar volt a csomagban, meg egy Paganini.
A Brazil nagyon kedvemre való volt, ez elég csokibomba volt számomra, de a Pagainivel nem jöttem ki jól... Ezt nem sikerült jól főzni, vagy nem tudom, néha összejött egy-egy jobb csapolás...Most Kalmár féle Brazil Monte Cristo van a darálóban, ezt is nagyon élvezem, a csokissága mellett, elég egzotikus citromosság jellemzi, nekem bejön ez a két véglet.
Avx-ről meg rendeltem most sokfélét az akciósakból kipróbálás céljából, meglássuk...
Meg megjött a naked kar és a jó tamper is, sikerült egyből 3 spriccelésmentes és folyamatos csapolást csinálni, úgyhogy büszke is vagyok magamra.Akit esetleg érdekel:
Lelit + naked kar
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest