- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A magyar Duke Nukem 3D
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-bali3
senior tag
Egyelőre nem tudom képes leszek-e elmenni a minőségi kávékészítés pepecselős irányába: miszerint minden reggel gép melegít, kávé darál, kávé lefőz, gép kitakarít. Ezt tovább nehezíti, hogy egy "profi" gép közel 100 e Ft, ami mellé azt írják kötelező egy daráló megvétele is. Tudom van használt piac is, de akkor is min. 100 e Ft szükséges jelenlegi tudásom alapján.
Kérdésem az lenne, hogy ha most vennék egy egyszerűbb gépet, mondjuk egy több weboldalon is dicsért Delonghi BAR 14-et, akkor az szerintetek jó irány lehet ahhoz, hogy ha bejön a dolog elkezdjek fejleszteni, először daráló, majd gép irányába is?
Megfordítva a dolgot szerintetek megüt egy minimum szintet egy ilyen gép?Erre be tudnék ruházni viszonylag hamar és nem lenne, akkora pénzkidobás se, ha kiderülne alkalmatlan vagyok reggelenként halál kómásan elvégezni a kávékészítés rituáléját.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple MacBook
- Netfone
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- További aktív témák...
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest