- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti...(16v)
tag
Én kóstoltam, és kerestem benne ezeket az ízeket, de nem találtam. Biztos az is közrejátszik, hogy ez volt életem első komoly filtere, és még "nem nőttem fel hozzá", ahogy a nagyok szokták mondani. Úgy érzem nem is akarok

Viszont a Casmo etióp nagyon ott volt! Sőt, egyedül a Casmo standnál éreztem azt, hogy szívesen beszélgetnek velem kávéról, gépről, bármiről. Kedvesek, segítőkészek és profik, le a kalappal
Az ellenpélda a Carraro standnál ért, ahol megkérdeztem, hogy épp mit kóstolunk, emberünk pedig rámutatott az egyik őrlő tartályára: "ezt". Ok, köszi! Úgy kellet harapófogóval kihúzni egy kis plusz infót belőle. Pedig a ristretto amit kaptam, kifejezetten ízlett. A másik ami zavart, hogy a Cellini-nél tornyosultak a csészék a Faema tetején, ettől függetlenül papírpohárból kínáltak meg. Pedig volt mosogatószolgálat, nem is értem... Arra a kérdésre, hogy cukor nélkül vagy esetleg kis cukorral kóstoljam, azt a választ kaptam, hogy "ahogy szoktam, de ő mindig csak cukorral issza". Olyan érzésem volt, hogy nyugodtan engem is a gép mögé állíthattak volna.
Összességében élveztem a rendezvényt, jövőre is ki fogok látogatni. Remélem csöppet profibbá válik!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest