Új hozzászólás Aktív témák

• Peti...(16v)

tag

válasz Ábi #22761 üzenetére

Én kóstoltam, és kerestem benne ezeket az ízeket, de nem találtam. Biztos az is közrejátszik, hogy ez volt életem első komoly filtere, és még "nem nőttem fel hozzá", ahogy a nagyok szokták mondani. Úgy érzem nem is akarok :D
    Viszont a Casmo etióp nagyon ott volt! Sőt, egyedül a Casmo standnál éreztem azt, hogy szívesen beszélgetnek velem kávéról, gépről, bármiről. Kedvesek, segítőkészek és profik, le a kalappal :R

Az ellenpélda a Carraro standnál ért, ahol megkérdeztem, hogy épp mit kóstolunk, emberünk pedig rámutatott az egyik őrlő tartályára: "ezt". Ok, köszi! Úgy kellet harapófogóval kihúzni egy kis plusz infót belőle. Pedig a ristretto amit kaptam, kifejezetten ízlett. A másik ami zavart, hogy a Cellini-nél tornyosultak a csészék a Faema tetején, ettől függetlenül papírpohárból kínáltak meg. Pedig volt mosogatószolgálat, nem is értem... Arra a kérdésre, hogy cukor nélkül vagy esetleg kis cukorral kóstoljam, azt a választ kaptam, hogy "ahogy szoktam, de ő mindig csak cukorral issza". Olyan érzésem volt, hogy nyugodtan engem is a gép mögé állíthattak volna.

Összességében élveztem a rendezvényt, jövőre is ki fogok látogatni. Remélem csöppet profibbá válik! ;)

Új hozzászólás Aktív témák