Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
Mostanában azt vettem észre, hogy a darálás után az őrlemény felragad, hozzátapad eléggé a műanyag tartóba,mert én abból öntöm utána a szűrőbe.
Több friss kávéval is próbáltam már, továbbra is ugyanaz a helyzet.
Változni két dolog változott az előtte levő időszakhoz képest. Az egyik, hogy a spájzban hűvösebb van,mivel tél van, a másik, hogy vettem 5-6 üres zárható tasakot és azokba szortírozom szét mindig a friss kávét. Viszont amikor kifogy a tasakokból az a 50-100 gramm szemes kávé, akkor utána ha lesz újra friss kávém, azokba szoktam beletenni.
Persze nem szagtalan, hisz a régi szaga benne marad, de mi erről a vélemény?A másik kérdésem pedig az lenne, hogy van egy Baby Twin gépem. Ugyebár két külön bojler van benne.
Ez eddig jó is, hiszen nem zavarja egyik a másikat. Azt akartam,hogy ezután előbb a tejet habosítom fel, majd utána a kávét készítem el, de rájöttem hiába a két bojler, mivel én számolni szoktam PID hiányában hogy mikor kapcsol be és ki a termosztát, így semmi értelme a két bojlernek, ugyanis ha gőzölök, ugyanúgy bekapcsol a termosztát és sosem fogom tudni, hogy most éppen melyik bojlert melegíti.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple MacBook
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fejhallgatós találkozó
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Microsoft Rewards
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest