Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mutyi

senior tag

Mostanában azt vettem észre, hogy a darálás után az őrlemény felragad, hozzátapad eléggé a műanyag tartóba,mert én abból öntöm utána a szűrőbe.
    Több friss kávéval is próbáltam már, továbbra is ugyanaz a helyzet.
    Változni két dolog változott az előtte levő időszakhoz képest. Az egyik, hogy a spájzban hűvösebb van,mivel tél van, a másik, hogy vettem 5-6 üres zárható tasakot és azokba szortírozom szét mindig a friss kávét. Viszont amikor kifogy a tasakokból az a 50-100 gramm szemes kávé, akkor utána ha lesz újra friss kávém, azokba szoktam beletenni.
    Persze nem szagtalan, hisz a régi szaga benne marad, de mi erről a vélemény?

A másik kérdésem pedig az lenne, hogy van egy Baby Twin gépem. Ugyebár két külön bojler van benne.
    Ez eddig jó is, hiszen nem zavarja egyik a másikat. Azt akartam,hogy ezután előbb a tejet habosítom fel, majd utána a kávét készítem el, de rájöttem hiába a két bojler, mivel én számolni szoktam PID hiányában hogy mikor kapcsol be és ki a termosztát, így semmi értelme a két bojlernek, ugyanis ha gőzölök, ugyanúgy bekapcsol a termosztát és sosem fogom tudni, hogy most éppen melyik bojlert melegíti.
    :(

Új hozzászólás Aktív témák