Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
Mostanában azt vettem észre, hogy a darálás után az őrlemény felragad, hozzátapad eléggé a műanyag tartóba,mert én abból öntöm utána a szűrőbe.
Több friss kávéval is próbáltam már, továbbra is ugyanaz a helyzet.
Változni két dolog változott az előtte levő időszakhoz képest. Az egyik, hogy a spájzban hűvösebb van,mivel tél van, a másik, hogy vettem 5-6 üres zárható tasakot és azokba szortírozom szét mindig a friss kávét. Viszont amikor kifogy a tasakokból az a 50-100 gramm szemes kávé, akkor utána ha lesz újra friss kávém, azokba szoktam beletenni.
Persze nem szagtalan, hisz a régi szaga benne marad, de mi erről a vélemény?A másik kérdésem pedig az lenne, hogy van egy Baby Twin gépem. Ugyebár két külön bojler van benne.
Ez eddig jó is, hiszen nem zavarja egyik a másikat. Azt akartam,hogy ezután előbb a tejet habosítom fel, majd utána a kávét készítem el, de rájöttem hiába a két bojler, mivel én számolni szoktam PID hiányában hogy mikor kapcsol be és ki a termosztát, így semmi értelme a két bojlernek, ugyanis ha gőzölök, ugyanúgy bekapcsol a termosztát és sosem fogom tudni, hogy most éppen melyik bojlert melegíti.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest