Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Parci
üzenetére
Én a DF64v-t választanám.
A jelöltekről:
- Málkőni: korábban leírtam (a véleményemet), nem tudom, hogy megmenekült-e az írás, de komoly kétségeim vannak vele kapcsolatban - nem kellene.
- AVX plasma: 550rpm szerintem nem áll jól a klasszikusabb espresso-knak, de én az újhullámos italoknál sem megyek 900rpm alá. Noch dazu vízszintes síkban pörög a kés, így ennél a fordulatszámnál szerintem nehezen reppen ki az őrlemény a kések közül.
- CF64v: ilyenem van. az őrlésfinomság állítója nem a legstabilabb, és a pangó is küzdősebb, mint illene (ez a vízszintes prebraker-szállító rész miatt lehet). Egyébként motorikusan, indításra teljesen jó, az őrlemény meg annyira jó, amennyire a kés meg a pontos párhuzamos síkok.
- DF64v-m volt, ha nem avx-est küldött volna a másik bolt, hanem olyat, amilyet hirdetett, nem küldtem volna vissza....és köszi, hogy visszaközdöttétek a portált!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest