Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
válasz
lszlfrng
üzenetére
Nehéz pontosan körbeírni. Túlságosan erőteljes, savas (vagy talán savanykás?). Picit mint ha egy sima sötét olasz kávét innék - nekem ezek kevésbé jönnek be. Inkább a lágy, selymes ízek.
Most is voltam olaszországban, nehezebb jó kávét inni mint budapesten... Régen se volt másképp - legalábbis számomra.Kávéból sok félét próbáltam már, igyekszem mindenfélét kipróbálni - talán az etióp vonal ami kellemesebb szokott lenni számomra.
Akkor elsőként próbálok a piden emelni pár fokot.
Mennyire gyenge keresztmetszet egyébként a GC? Anno Gaggia babytwinem volt, azzal pid nélkül is jobb kávét tudtam főzni.
Több mint 1 éve őröl a gondolat, hogy vegyek egy Biancát, de sosincs jó áron használtan (meg úgy egyáltalán sincs, miért adná el valaki...), nem mondom, hogy ne futná egy újra de azért mégiscsak 700e... Ennyivel nem hinném hogy jobbat főzne a GC-nál. Legalábbis a kezeim alatt. James Hoffman kezei alatt biztos lenne értelme
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gyúrósok ide!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest