Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Az Oracle hack
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Jó, hogy szóba került a tisztítás. Kiszedem a felsőszűrőt és a tartót is (Tersonetes vakszűrőzés után) és mind citromsavban, mind külön újabb tablettával áztatom; illetve most még szódabikarbónával is próbáltam, mert a Totalcaron egy ramaty karburátorral is csodát tett, de ez sem hozott eredményt. A felsőszűrőtartót lecseréltem rézre és kapott egy IMS felsőszűrőt is a Baby, de a kazánalsót az istennek sem tudom ***mentesíteni. Arctisztító vattakorongot tettem rá; ha kivesszük a víztartályt, akkor hátradönthető pár fokkal. Egyik sem segített. Kapirgálni csak óvatosan próbáltam, nehogy sérüljön. Nem vagyok különösebben elégedett a végeredménnyel. Ti hogyan tisztítjátok a kazánalsót?
***=fogalmam sincs milyen fehér és szürke lerakódás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI NEO drón akkumulátor - új
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával (3.)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest