- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgy
senior tag
válasz
sz.zs.
üzenetére
Röhögök azért, s hogy ne vegye senki magára hozzáteszem, magamon (is).
Hosszú-hosszú évekig 95%-ban presszó ment itthon, néha filtereztem, az újhullám kedvéért, de alapból a "modernebb olasz" vonalat (már ha van ilyen, de szerintem értitek, nem a mocsár robi) nyomtam, ehhez vettem mindent, csomó pénzért gépet, darálót, eszközt, bármit.
Valamiért most ősszel ráfordultam a filter/AP/FP vonalra, az összes költés, ami ezügyben kellett a 10e forintos Aeropress volt. Most ott tartunk, hogy már rágom le a körmeim, hogy a két előfizetés közül melyik jön már meg, mert _unom_ a presszót.
Igen, ehhez is kell egy rendes daráló, de nagyon vicces a gépre költött forintokat számolgatni a szerzett élvezetek arányában.
Szóval igen, nem tagadom, én is szeretek vásárolni, csak néha megéri egy lépést hátrább lépni, aztán végiggondolni, minek is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest