Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteelCowboy
csendes tag
válasz
sz.zs.
üzenetére
"Minél gyorsabb annál jobban ízlett nekem a kávé."
Ez talán arra (is) enged következtetni, amit a kézihajtányoknál többen is alátámasztott Kruve-val és egyéb módszerekkel, hogy minél gyorsabban tekeri az ember, annál kevesebb a fine. Talán itt van az eb elhantolva, hogy minél gyorsabban megy át rajta a kávé (vagy mondhatjuk úgy is, minél agresszívabb a késprofil), annál kevesebb a fine és személy szerint neked annál jobban ízlik a végeredmény. Itt kérdezném meg, hogy a ZM gyári kését, a 151F-et nem tervezted kipróbálni? Persze, elvileg filterhez való kés, de ugyanúgy működik presszóra. Szűkebb a presszótartománya, de azért használható (állítólag).
Nekem a Royalban az a kés van, de sajnos eddig még nem tudtam kipróbálni, mert a panelban nem volt helye a konyhának csúfolt lukban, elköltöztünk házba, közben meg beb@szott a köcsög covid, úgyhogy október 25-én elment világgá az íz- és szagérzékelésem és még mindig nem állt vissza 100%-osan.
Neked már minden ugyanaz, mint előtte?Szóval Koczó93 kartárs tudna többet mondani, mert ő '18 október óta használja a Royalban a 151F-et - nagy megelégedéssel - presszóra is. Ennyi idő alatt biztosan összegyűlt némi tapasztalat vele (amit én is szívesen olvasnék
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mini PC
- Amazon Prime Video
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is továbbmegy az EU-nál a Stop Killing Games kezdeményezés
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)