Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#101007) vicces1 válasza #75655680 (#101003) üzenetére


vicces1
aktív tag

Inkább a bontás számít szerintem a kényesebb pörkölésnél, fajtánál, ahogy éreztem.
Most van nálam egy tényleg nagyon világos etióp ami 2 hónapos pörkölés, (aggasztott is)az első nap balanszos gyümölcsös ízekkel teli ital volt presszóra és kotyogósra is nagyon bejött, már másnap nem tudta ezt adni, aztán gyorsan (nem quick, de azért eléggé) porciózva hibernáltam, nehogy haldokoljon itt nekem.

Én is azonnal őrlöm, a kézi még szereti is fagyottan, de van aki kiveszi előző nap, a szorosan zárt üvegbe biztos nem romlik órák alatt. De kb 15-20 perc alatt felveszi a szobahőt, úgy is ha nincs megnyitva.

Így nem fog rácsapódni a babgulyásos, égett olajos sültkrumpli pára sem. :D

3perc alatt szétporciózok 250gr-ot 13-14 üvegbe. de nem mindig csinálom csak, ha nagyon kéri a kávé.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Mi2s, Mi4c, Mi5s plus

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.