- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tehPwnerer
csendes tag
Lehet, hogy furcsa, de megtörtént. Elhiheted, hogy nem kapok jutalékot a linkedin-től, akkor meg minek lódítanék?

Nem mondanám, hogy alul voltam fizetve, gyakornokoskodtam a cégnél, majd amikor végeztem az egyetemen, nettó 300k-val vettek fel teljes állásba, ami nem kiugró, de szerintem semmi esetre sem kevés. Ez az eset, amit leírtam, egy évvel később következett be. Hozzátartozik a történethez, hogy amikor lediplomáztam, nem ajánlottak ennyit, és volt ajánlatom másik helyről is, és már nagyon azon voltam, hogy elmegyek, de a közvetlen főnököm győzködött engem, hogy maradjak, valamint sikerült meggyőznie a vezetést is, hogy marasztaljanak egy kicsit jobb ajánlattal, így lett ennyi az annyi

Pótolhatatlan nyilván nem voltam, de épp benne voltunk egy nagyobb projektben, szóval tényleg lehet, hogy megijedtek, mert azt hitték, hogy megint menni akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tesla topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Renault, Dacia topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi belépő szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Update 01.31. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest