Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Saját (vagy max 2-3 emberrel megosztott) iroda szerintem tök jó. Elmélyült, hatékony fejlesztői munkához az kell, hogy csend legyen körülöttem és csak a szükséges interakció legyen. Hogy ez nem reális? Lehet. El lehet férni 10-en is 30 négyzetméteren, mert a cégnek első számításra ez éri meg, ettől még nem feltétlenül ez a kifizetődő. Nem mindenki akar 500 vagy 1000 emberrel egy épületben dolgozni. Nem mindenki akar menő creative workplace-t, hülyeségekkel, a belvárosban, ahova sok idő bejutni, ha nem akar békávézni (én nem akarok), ahol szívás parkolni, tele emberrel minden, openoffice.. Ha saját preferenciát kéne felállítani, inkább legyen kevésbé menő irodaházban, de jobban megközelíthető helyen, és maradjon több tér egy emberre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest