Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam az interjún a későbbi főnököm mondta, hogy a 3 hónap próbaidő letelte után teljesen reálisnak látja, hogy kapjak egy 10%-os emelést, de írásba nem adhatja. Végül aztán éppen most, a 6. hónapos fizum már tartalmazta.
Kétszer rákérdeztem a próbaidő letelte után, de csak és kizárólag azért mertem ezt megtenni, mivel szóban "megígérte". Ez egy 500 fős, manufakturiális jellegű cég, kevés vezetői szinttel, így hamar átfutnak az ilyen jellegű dolgok (konkrétan a főnököm fölött már csak az ügyvezető igazgató van, aki dönt ezekben a kérdésekben).Egyébként osztom azt a véleményt, amit előttem már többen leírtatok a témával kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest