Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Untappd lista
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
tototos
üzenetére
br 1.8-2misi fizu az MOon erősen kimagasló. BPn is. A feleségedé is átlag feletti.
De ebből nem lesz "balatonparti" nyaraló. Soha. 100efts kabát esetleg. Amitől nem leszel boldogabb.
Én nem tudok túljutni azon hogy hasonlítok. Ami szar de ez van. pl Látom, hogy zanzibárba megy akárki családostúl téliszünetben. Elképesztő storyline képek FBn. 5* VIP. Bazki de jól néz ki, ráérdeklődlődök ismerősnél pont náluk van uaz. Általa adható max kedvezménnyel 4főre kb uaz 3.8misi.
És őszre elfogynak télre a helyek. Nem a bérből/fizetésből élők tipikus nyaralóhelye.
Fele ennyiből olyat tudok ami ennél jobb lesz. De ettől még a képek elképesztőek egyszer kellene de gyereknek meg gitár kell meg állás szitu se legjobb és szarnak érzem magam.
De tudom a megoldást. Megyek a gyerekért oviba játszótéren maradunk. Az ovonő, gyári melós, front officos "közhivatalnok" nyomora jön. Olyan anyagi szituk, élettörténetek, hogy nem tudom értelmezni. 1ht maradunk. Úgy jövők el, hogy de nekem úristen de jó. Nehéz értelmeznem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Revolut
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És őszre elfogynak télre a helyek. Nem a bérből/fizetésből élők tipikus nyaralóhelye.