Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dare2Live

félisten

válasz tototos #42522 üzenetére

br 1.8-2misi fizu az MOon erősen kimagasló. BPn is. A feleségedé is átlag feletti.
    De ebből nem lesz "balatonparti" nyaraló. Soha. 100efts kabát esetleg. Amitől nem leszel boldogabb. :DDD

Én nem tudok túljutni azon hogy hasonlítok. Ami szar de ez van. pl Látom, hogy zanzibárba megy akárki családostúl téliszünetben. Elképesztő storyline képek FBn. 5* VIP. Bazki de jól néz ki, ráérdeklődlődök ismerősnél pont náluk van uaz. Általa adható max kedvezménnyel 4főre kb uaz 3.8misi. :Y És őszre elfogynak télre a helyek. Nem a bérből/fizetésből élők tipikus nyaralóhelye.
    Fele ennyiből olyat tudok ami ennél jobb lesz. De ettől még a képek elképesztőek egyszer kellene de gyereknek meg gitár kell meg állás szitu se legjobb és szarnak érzem magam.
    De tudom a megoldást. Megyek a gyerekért oviba játszótéren maradunk. Az ovonő, gyári melós, front officos "közhivatalnok" nyomora jön. Olyan anyagi szituk, élettörténetek, hogy nem tudom értelmezni. 1ht maradunk. Úgy jövők el, hogy de nekem úristen de jó. Nehéz értelmeznem.

Új hozzászólás Aktív témák