Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem

Hozzászólások

(#4047) stoilt válasza Jhonny06 (#4040) üzenetére


stoilt
újonc

"Akinek van egy kis esze, az nem lő sokkal fölé, hogy kb. mennyit adna neki a cég. Aki meg hülye és irreális összeget mond, azt el fogják hajtani, mi a probléma?"

Ja és nyilván azért van ez a topik is, 4000 hozzászólással, aminek egy jó része "XY pozira jelentkeztem, szerintetek mennyit kérhetek?" típusú, mert amúgy mindenki be tudja lőni, hogy mennyit adnának neki.

Amúgy meg leírom még egyszer - mert látom, hogy nehéz felfogni, amit írok - hogy én a saját tapasztalatomat írtam le, amit a saját ismerősi körömben látok. Lehet neked más véleményed, tapasztalhatsz mást, lehet szélesebb rálátásod, tán még igazad is lehet nagy összességében, de attól még nem változik, hogy én ezt tapasztaltam. Kicsit olyan ez mintha én Észak-Norvégiában ülve megjegyezném, hogy -20 fok van, te meg leoltasz, hogy igazából +40, csak közben kiderül, hogy te a Szaharában ülsz. Más a környezet. Nem mondtam, hogy globális probléma, azt mondtam, hogy én ezt látom.

Egyébként sem értem mire a nagy felháborodásod, sosem volt még olyan, hogy valakinek nem egyezett valamiben a véleménye a tieddel?

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.