- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoilt
csendes tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
"Akinek van egy kis esze, az nem lő sokkal fölé, hogy kb. mennyit adna neki a cég. Aki meg hülye és irreális összeget mond, azt el fogják hajtani, mi a probléma?"
Ja és nyilván azért van ez a topik is, 4000 hozzászólással, aminek egy jó része "XY pozira jelentkeztem, szerintetek mennyit kérhetek?" típusú, mert amúgy mindenki be tudja lőni, hogy mennyit adnának neki.
Amúgy meg leírom még egyszer - mert látom, hogy nehéz felfogni, amit írok - hogy én a saját tapasztalatomat írtam le, amit a saját ismerősi körömben látok. Lehet neked más véleményed, tapasztalhatsz mást, lehet szélesebb rálátásod, tán még igazad is lehet nagy összességében, de attól még nem változik, hogy én ezt tapasztaltam. Kicsit olyan ez mintha én Észak-Norvégiában ülve megjegyezném, hogy -20 fok van, te meg leoltasz, hogy igazából +40, csak közben kiderül, hogy te a Szaharában ülsz. Más a környezet. Nem mondtam, hogy globális probléma, azt mondtam, hogy én ezt látom.
Egyébként sem értem mire a nagy felháborodásod, sosem volt még olyan, hogy valakinek nem egyezett valamiben a véleménye a tieddel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Marathon (2025)
- Lightyear - befektetési app
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Samsung Galaxy S25+ 5G 256GB 12GB RAM Dual tengerészkék
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest