Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
Hát én se nagyon tudom miről beszéltek itt, hogy egy nulla tapasztalatos fejlesztő kiesik az egyetemről és rögtön letesznek elé 250 nettót...
Mikori tapasztalatok ezek, mikor voltatok ti kezdők?Jelenkori tapasztalatok:
-Nem egész 2 év tapasztalat után adtak 230 nettót.
-Egy év után kaptam +20k-t, tehát most vagyok nettó 250k-nál 3 év tapasztalattal. Nem egyszer volt éjszakázás, minden szart megcsináltam, amit elém tettek.
-Ha pályázok valahova, akkor mindig túljutok bármilyen szakmai teszten, szakmai interjún, amikor kinyögöm a nettó 360-at akkor néznek rám boci szemekkel, és onnantól kezdve vissza se jeleznek... hmm+1 Van olyan barátom, aki 10+ év után melózik nettó 350-ért.
Jah.
A 8 évvel ezelőtti nettó 250 úgy gondolom, ha figyelembe vesszük az inflációt a mai értéken kb nettó 325.
Nincs már jó világ! Ennyit lehetetlen junior-ként megkapni manapság.
Mindenki rohadt kapzsi, és csak önmagával foglalkozik, és nem is lát túl a kis környezetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- DOOM - The Dark Ages
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Revolut
- Milyen okostelefont vegyek?
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mindenki rohadt kapzsi, és csak önmagával foglalkozik, és nem is lát túl a kis környezetén.