Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrSealRD

veterán

tboy93 : Lehet én számolok rosszul, de nálatok, valahogy mindig van 1-2 léhűtő... Na most ebből 3 dologra következtetek. Vagy gyenge a HR, vagy nincs beleszólásod abba kit vegyenek vel. Esetleg van beleszólásod, de neked sem megy ez annyira és beleválasztasz. Továbbá azt sem értem, hogy ha kiderül, hogy valaki több költséget termel mint nyereséget, akkor mi a jó büdös péklapátnak tartogatjátok?!
    Ezeknek a beszámolóknak az ég világon semmi kapcsolata nem volt onsite vs remote témákörrel. Mert kb mindenhol leírtad, hogy aki gyenge, az nem is dolgozhat remote... Szóval ez most így kicsit brainfuck.

Marky18 : Úgy tűnik a te esetedben a földrajzi elosztottság egy plusz csavar a történetben. Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy a 3 említett időzóna melyik irodájába szeretnéd bejáratni az embereket ahhoz, hogy feloldódjon a probléma?

Egyébként, csak kérdezem, hogy az mennyire elfogadható, hogy adott cégen belül mindenki onnan dolgozik ahonnan akar( azzal a kitétellel, hogy képes is rá) ? Nekem úgy tűnik szélsőségek mentén gondolkodunk... vagy az egész cég járjon be, vagy mindenki legyen otthon? Miért nem lehet vegyesen? Attól tartom sejtem a választ...

Új hozzászólás Aktív témák