Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy93
nagyúr
válasz
MrSealRD
üzenetére
Semmi befolyasom nincs arra, hogy kit vesznek fel. Nem interjuztatok, nem nezek oneletrajzokat, felettes intezi ezt. Arra hogy kit raknak ki kb. januar ota van valamennyi
Akkor lettem team lead. Jol latod, még mindig vannak lehutok, de fogynak. Most megint sikerult (1 even belul harmadszor) jo embert felvenni a céghez, ugy tűnik. Jövőre ha betanul rendesen, akkor szerintem meg fogunk tudni valni az utolso szarjancsitol is.Elkanyarodtunk a remote tematol kissé, valoban
-
Marky18
aktív tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Szamomra idealis esetben egy engineering team egy lokacion van, igy ertelemszeruen azon a lokacion tartanek on-site napokat.
Ez a szetszort felallas is lehetne mukodokepes, de nagyon jo management es processek kellenenek hozza, hogy ne csak az agyatlan ticket daralas menjen. Jelenleg ezt ugy elem meg, mintha egy full-time contractor lennek, aki gondolkodas nelkul csak bepufoli a ticketeket a rendszerbe mindenfele tervezes nelkul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor lettem team lead. Jol latod, még mindig vannak lehutok, de fogynak. Most megint sikerult (1 even belul harmadszor) jo embert felvenni a céghez, ugy tűnik. Jövőre ha betanul rendesen, akkor szerintem meg fogunk tudni valni az utolso szarjancsitol is.