Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutike84
újonc
Szisaztok! Nagy dilemma előtt állok.
Jelenleg team lead vagyok egy 5 software engineerből álló teamben, amolyan architect vonalat viszek egy angol multinál. br 2.5 M fizuért vagyok itt 10 éve. Egyéb juttatás nem nagyon van. Megkerestek egy USAbeli cégtől, hogy hasonló pozit kellene vinni, viszont sokkal kisebb csapat, sokkal nagyobb felelősség. Egy új startupról van szó, aminek a következő 1 éve lesz döntő, hogy tudja-e pénzügyileg stabilizálni magát, ha nem, akkor lehúzhatja a rolót. Ez miatt azonnal nemet mondtam, mert a mostani helyem stabil és szerintem elég jól megvagyok fizetve. Nem nagyon látok olyan helyeket, ahol ilyen összeggel dobálózni gyakori lenne. Viszont megkeresett még 1x a cég és bruttó 3.5 M forintot ígértek. Ami azért jelentősen nagy különbség, valljuk be. Ellenben nagyobb az esélye, hogy 1 év után kuka lesz a cég, mint annak, hogy megmarad. A kérdés, ti beáldoznátok a biztos helyet, egy kétségesért a helyemben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest