Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutike84
újonc
Szisaztok! Nagy dilemma előtt állok.
Jelenleg team lead vagyok egy 5 software engineerből álló teamben, amolyan architect vonalat viszek egy angol multinál. br 2.5 M fizuért vagyok itt 10 éve. Egyéb juttatás nem nagyon van. Megkerestek egy USAbeli cégtől, hogy hasonló pozit kellene vinni, viszont sokkal kisebb csapat, sokkal nagyobb felelősség. Egy új startupról van szó, aminek a következő 1 éve lesz döntő, hogy tudja-e pénzügyileg stabilizálni magát, ha nem, akkor lehúzhatja a rolót. Ez miatt azonnal nemet mondtam, mert a mostani helyem stabil és szerintem elég jól megvagyok fizetve. Nem nagyon látok olyan helyeket, ahol ilyen összeggel dobálózni gyakori lenne. Viszont megkeresett még 1x a cég és bruttó 3.5 M forintot ígértek. Ami azért jelentősen nagy különbség, valljuk be. Ellenben nagyobb az esélye, hogy 1 év után kuka lesz a cég, mint annak, hogy megmarad. A kérdés, ti beáldoznátok a biztos helyet, egy kétségesért a helyemben?
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Spórolós topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Eladó Samsung Galaxy A54 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest