- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
Sziasztok,
Egy kis update, hogy ON is legyen a topik itt a nagy Budapest-agglo, kocsi diskurzusban.
Vegyesek az érzéseim a változással kapcsolatban, de most már inkább a pozitív oldalra billen a mérleg.
Nem: Férfi
Kor: 27
Munkakör: CPM (Corporate Performance Management) Expert
Fizetés: 100.000CHF/év + Bónusz
Nyelv: Angol felső
Tapasztalat: 4 év
Egyéb: Munkábajárás támogatás, céges teló, laptop
Hely: SvájcAhogy látjátok, csak egy combos 5%-os emelést kaptam, úgy, hogy alapból sem volt szerintem erős a kezdő fizum.
Fél évig egy hotelben laktam, nagyon alacsony adózású kantonban, nagyon alacsony lakbérért, rengeteget tudtam félretenni. Ezen felül idén megkaptam a bónuszt, ami jóval több volt, mint amire számítottam. 30+k CHF lett, ami tekintve, hogy csak tavaly szeptember óta vagyok kint, szerintem brutál.
Szerettem volna 120-ig feltornászni a fizut, amit jeleztem is. Mindenki támogatása ellenére a HR húzta meg a végén, mondván alig jöttem ki fél éve.
Egyedül a bónusz mértéke miatt fogtam végül fel pozitívan a dolgot, de jövőre mindenképp egy minimum 15%-ot szeretnék kiharcolni.
Egyébként az életszínvonalam drasztikusan magasabb lett még így is. Nyilván az ember mindig többet akar, de a büdös életben nem gondoltam volna, hogy 27 évesen sikerül majd forintba átszámolva több, mint évi 50 milliót keresnem. Szóval összességében boldog vagyok.
Off topic: Amúgy a család és barátok távolságát azért alaposan alulbecsültem. Aki hasonló mutatványra készül, annak tanácsolom, hogy ezt rendesen mérlegelje előtte.

Peace
Új hozzászólás Aktív témák
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Home server / házi szerver építése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung kuponkunyeráló
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Viccrovat
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- LENOVO ThinkPad X260,12.5",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest