Új hozzászólás Aktív témák

• haly

őstag

Sziasztok,

Egy kis update, hogy ON is legyen a topik itt a nagy Budapest-agglo, kocsi diskurzusban.

Vegyesek az érzéseim a változással kapcsolatban, de most már inkább a pozitív oldalra billen a mérleg.

Nem: Férfi
    Kor: 27
    Munkakör: CPM (Corporate Performance Management) Expert
    Fizetés: 100.000CHF/év + Bónusz
    Nyelv: Angol felső
    Tapasztalat: 4 év
    Egyéb: Munkábajárás támogatás, céges teló, laptop
    Hely: Svájc

Ahogy látjátok, csak egy combos 5%-os emelést kaptam, úgy, hogy alapból sem volt szerintem erős a kezdő fizum.
    Fél évig egy hotelben laktam, nagyon alacsony adózású kantonban, nagyon alacsony lakbérért, rengeteget tudtam félretenni. Ezen felül idén megkaptam a bónuszt, ami jóval több volt, mint amire számítottam. 30+k CHF lett, ami tekintve, hogy csak tavaly szeptember óta vagyok kint, szerintem brutál.:C

Szerettem volna 120-ig feltornászni a fizut, amit jeleztem is. Mindenki támogatása ellenére a HR húzta meg a végén, mondván alig jöttem ki fél éve.

Egyedül a bónusz mértéke miatt fogtam végül fel pozitívan a dolgot, de jövőre mindenképp egy minimum 15%-ot szeretnék kiharcolni.

Egyébként az életszínvonalam drasztikusan magasabb lett még így is. Nyilván az ember mindig többet akar, de a büdös életben nem gondoltam volna, hogy 27 évesen sikerül majd forintba átszámolva több, mint évi 50 milliót keresnem. Szóval összességében boldog vagyok.

Off topic: Amúgy a család és barátok távolságát azért alaposan alulbecsültem. Aki hasonló mutatványra készül, annak tanácsolom, hogy ezt rendesen mérlegelje előtte.:K

Peace

Új hozzászólás Aktív témák