Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
válasz
üzenetére
Nem csak úgy adták ezt elhiheted
, a túlfizetettség meg szerintem relatív, inkább kezdem megtanulni mennyit ér a munkám/időm, és hogy ezt a Fővárosban vagy Vidékem végzem eléggé lényegtelen számomra. Mivel mind a két helyen heti szinten megfordulok és élek, semmi különbség nincs, talán a szabadidős kikapcsolódás amit mondanék.
#29193section9
Köszi a tippet, hát persze, nem keresek munkát, de ha megkeresnek, úgy érzem ez lenne az a szint amire azt mondanám megérné kiszakadni a komfortból amit kialakítottam magam körül. Jó ezt látni, mert akkor valahol a realitás talaján vannak az elképzeléseim.
Hát igen, a nyelv elég sarkalatos, tudom ezért is szeretnék vele aktívan foglalkozni, viszont használni sincs nagyon lehetőségem, talán jövőre majd új projectek keretein belül.
#29185JoinR
Teljesen igazad van, én kezdésnek egy B2-re gondoltam és amint lehetőségem van aktívan bele kóstolni menni tovább. Nem akarok én mindent kimaxolni most, csak hát szeretem rövidre zárni a beszélgetéseket. Sosem árulok zsákbamacskát, eléggé alaposan körbe kérdezek mindent és ha úgy érzem a képességeim nem felelnek meg akkor azt őszintén elmondom és már a 0. körben lezárjuk a dolgot. a B2M-el meg úgy vagyok, ezért megérné már elgondolkoznom akár költözésen és egyéb dolgokon is.
Az alap elképzelésem az volt mivel most végülis minden is jó, hogy 40% emelés lenne az amiért elgondolkoznék a váltáson, az alatt nem érzem, hogy lenne olyan hatása ami megérné. Főleg, hogy a legtöbb helyen mostanában elvárt a heti 2-3 nap iroda, ami általában Pest és hát nekem az se időben se anyagilag nem a leg kifizetődőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, a túlfizetettség meg szerintem relatív, inkább kezdem megtanulni mennyit ér a munkám/időm, és hogy ezt a Fővárosban vagy Vidékem végzem eléggé lényegtelen számomra. Mivel mind a két helyen heti szinten megfordulok és élek, semmi különbség nincs, talán a szabadidős kikapcsolódás amit mondanék.