Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Én nagyon szívesen lennék tanár. Még az is megfordult a fejemben, hogy ha kimegyünk külföldre, akkor akár úgy is folytatnám szívesen. Az eddigi próbálkozásaim során (magántanár, demonstrátor) nagyon pozitív visszajelzéseket kaptam, és rettentően élveztem csinálni.
De az itthoni rendszerben nem vagyok hajlandó vállalni ezt. Úgy van kitalálva és megalkotva, hogy elnyomja a lehetőségét annak, hogy jól csinálhasd. Ha jó tanár vagy, lelkes, elhivatott és minden ami kell, akkor sem tudod jól csinálni, mert az egész rendszer ki van hegyezve arra, hogy elnyomja a lehetőséget.
Sokan azt hiszik, hogy az oktatást hülyék irányítják, de ez egy tévedés. A magyar oktatási rendszert olyanok találták ki, akik tökéletesen tudják és értik, hogy mi kellene ahhoz, hogy jó lehessen, és pontosan levédik, hogy esélyed se legyen úgy csinálni.
Mint a BME-n a tárgy, ahol úgy is lehet ötöst kapni, ha minden válaszod rossz, mert annyira kicsi az esélye, hogy véletlenül rontsd el mindet, hogy csak az tudja úgy megírni, aki minden választ tud. Az oktatás szervezése pontosan ilyen. Elképesztően jól támadja azokat a pontokat, amikkel jó oktatást lehetne csinálni.
A mai rendszer jó tanárai csak olyan helyeken tudnak érvényesülni, ahol többszörösen leválogatott tanulók vannak, akik még ekkora ellenszélben is képesek valamire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Hobby elektronika
- Renault, Dacia topik
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Disney+
- További aktív témák...
- Spectre x360-15 15.6" 4K OLED érintők i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 500GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80 plus minősítésű tápegység
- FSP FX600-GLN 600W 85+ minősítésű tápegység
- Gigabyte GeForce GTX 560 Ti 1 GB GDDR5 VGA
- Eladó Xbox Series X 1 Tb SSD + Elite Kontroller + Xbox Wireless Headset
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest