Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Én nagyon szívesen lennék tanár. Még az is megfordult a fejemben, hogy ha kimegyünk külföldre, akkor akár úgy is folytatnám szívesen. Az eddigi próbálkozásaim során (magántanár, demonstrátor) nagyon pozitív visszajelzéseket kaptam, és rettentően élveztem csinálni.
De az itthoni rendszerben nem vagyok hajlandó vállalni ezt. Úgy van kitalálva és megalkotva, hogy elnyomja a lehetőségét annak, hogy jól csinálhasd. Ha jó tanár vagy, lelkes, elhivatott és minden ami kell, akkor sem tudod jól csinálni, mert az egész rendszer ki van hegyezve arra, hogy elnyomja a lehetőséget.
Sokan azt hiszik, hogy az oktatást hülyék irányítják, de ez egy tévedés. A magyar oktatási rendszert olyanok találták ki, akik tökéletesen tudják és értik, hogy mi kellene ahhoz, hogy jó lehessen, és pontosan levédik, hogy esélyed se legyen úgy csinálni.
Mint a BME-n a tárgy, ahol úgy is lehet ötöst kapni, ha minden válaszod rossz, mert annyira kicsi az esélye, hogy véletlenül rontsd el mindet, hogy csak az tudja úgy megírni, aki minden választ tud. Az oktatás szervezése pontosan ilyen. Elképesztően jól támadja azokat a pontokat, amikkel jó oktatást lehetne csinálni.
A mai rendszer jó tanárai csak olyan helyeken tudnak érvényesülni, ahol többszörösen leválogatott tanulók vannak, akik még ekkora ellenszélben is képesek valamire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% Corsair Dominator Titanium Rgb Ddr5 96Gb (2X48Gb) 7000Mhz Cl40 !
- iPhone 15 Plus 128GB Black 100% akkuval!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs