Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
válasz
bobsys
üzenetére
Ez nem a kreativkodason mulik, hanem a munkaadod hozzaallasan.
A laptopot nem tudom a teljes repulout alatt jaratni. Azt megnezem, hogy egy Berlin-MUC/FRA-SIN utvonalon 15 oran keresztul dolgozol, hogy az munkaidonek szamitson.
Ugyanigy a remote helyen a kliens elvarhatja, hogy ha megerkezel, akkor dolgozzal. Angliaban a kuncsaftok ki voltak akadva, hogy pl. amikor hetfoi munkakezdesrol volt szo, akkor az nekik azt jelentette, hogy en hetfon reggel 8-kor ott vagyok es dolgozni kezdek, de azt nehezen fogadtak el, hogy akkor nekem mar vasarnap delutan el kell indulnom es en nyugos vagyok emiatt. Ugyanez a penteki visszauttal.
Ha a munkaado beallitottsaga ezen a teren rossz, akkor rengeteg szabadido ramehet az uzleti celu utakra, es a legrosszabb az egeszben, hogy itt a nemeteknel a jog ezt a kerdest a munkaado javara szabalyozza.
A masik amit rossznak tartok, hogy a munkaido 10%-a pluszban nem szamit tuloranak. Tehat napi 1 orat dolgozhatsz, ami neked tulora, a munkaadonak ingyen munkaido. A munkaado ezt havi szintre bontja, tehat ha van 1 het kikuldetesed, amin 3 napig dolgozl napi 12 orat (36 ora munka, a kotelezo 24 helyett), utana 3 hetre visszamesz az irodaba dolgozni, akkor jogilag egy petak nem jar neked, mert a 160 oras munkahonapodban 16 orat dolgozhatsz extra dijazas nelkul is.
Ezert is van az, hogy sok nemet munkavallalonak kiesik a kezebol a toll, amikor vege a 8 ora kotelezo munkaidonek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Starlink
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- NEO-t vennél? NE! AKCIÓ!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest