Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
válasz
azbest
üzenetére
Sok az ideggörcs az utakon, ami lehet adott lelkiállapot, anyagi helyzet, párkapcsolat, meló és sok más miatt is, de szerintem a legnagyobb oka az, hogy a dugóban felhergeli saját magát az ember és mindenki pattanásig feszült lesz meg már menne tovább, de nem tud és csak pörgeti fel magát.
Néhány arcot néha rendesen kirángatnék a kocsijából, annyira full parasztok, de mióta bekóstolt így egy agyhalott meg már én is csináltam ilyet (bár ott rámdobták a cigit), azóta tudom, hogy igazából ennek sincsen semmi értelme, mert nem vezet ez se semmire, egyáltalán nem lesz jobb ettől. Bad Boy-sba volt talán, hogy szuszázni kell
Túl sok autó lett, túl sokan engedhetik meg maguknak. Mikor el kezdtem vezetni 2006-ban, akkor is viszonylag sok autó volt, viszont 2008-at követően kb. 2013-ig olyan jó pangás volt az utakon, mert szarul ment az embereknek és a kocsiról is le kellett mondaniuk. Na ha ezt nem is kérném, hogy újra legyen egy válság (márpedig lesz, mert ciklikus minden), de egy jó kis dugódíjat húznék a hungárián belülre + egy csökkentettebbet magára a hungáriára is h aki teheti, tényleg tömegközlekedjen, DE ehhez előbb főleg a csúcsidejű járműparkot kéne "rendezni" és legyen már klíma a metrón 2019-ben bakker...
Egy-kettőre kevesebb autó lenne, aki meg megteheti, tejel, de sok-sok kispénzű szépen ki fog esni így. Mondjuk engem per pillanat nem érint a dugó, és ahova járok, oda 30-30 percet tudok spórolni kocsival, így meg már megéri, előtte viszont robogóznom kellett (=gyakorlatilag kocsi este a kihalt városban még dugóban is), de az meg azért veszélyes, havi 1-2 balesetközeli szitu mindig összejött, pedig nem pizzafutár üzemmódban mentem, hanem full normálban..., viszont mindig kacagtam a rakparton végiggurulva, hogy tényleg kb állt a sor, és lehetett az zöld rendszámú elektromos kocsi is, a dugót ugyan úgy beszívták szegények. Csúcsidőben 25-35 perc volt az út robogóval (mennyire akadtam el pl. buszok/kamionok mellett), kocsival 80perc alatt nem jött ki egyszer sem, tömegközlekedés pedig szintén ekörül lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- iPhone 12 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest