Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
csatlakozom az előttem szólohoz. szerintem is jó lenne egy olyan gomb, márcsak azért is, mert az operában nem mindig van szépen elrendezve a fejrész. És a menüből sem mindig sikerül kiválasztani a legalsót...

-
bbazsy
őstag
Csak egy ötlet:
A lapozós lenyílós résznél jó lenne még1 nyíl mind2 oldalon, ami a legutolsó illetve a legelső lapra mutatna, vagy nem csak egyesével lehetne lapozni, hanem egészen az utolsóig egy kattintással... nekem tetszene
mod: most olvasom Bash válaszát mormotaéra... igen, ígyvan, de szerintem is praktikusabb, kényelmesebb lenne egy gombbal.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
nemtom hogy egyedüli probléma e amit most mondok vagy másnál is előfordul:
néha percekre ''beakad'' a ph. a teljes oldal. mintha lefagyna az egész...
minden más weboldal működik, ezért gondolom hogy nem a firefox a ludas
se fórum se cikkek se semmi
aztán két perc múlva mint ha mi sem történt volna
más is tapasztalt már ilyet? -
-
mormota
senior tag
az operában (7.54) néha összecsuszik a topik tetején, vagy az alján, vagy mindkét helyen a dobozok. értsd: az oldalszám, a topikcím és a kategória egy kicsit fedi egymást
[Szerkesztve] -
mormota
senior tag
esetleg lehetne olyan gombocska a hozzászólások oldalainak lapozgatása mellett, hogy a végére ugorjon. mert ugye lehet egyesével lapozni, de a végére meg az elejére nem lehet ugrani
-
Bagoly
senior tag
Miért van az, hogy ''gsa''-ra keresve (Bővebben: link)megtalálom a LG GSA-4160b-vel kapcsolatos topikot a keresővel, a topik címében is szereplő ''4160''-ra viszont egy találat sincs?

[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
Bővebben: link
na az ilyen topicoknak semmi értelmük szerintem. ilyenkor erősebben kéne elkalmazni a ban nevű csodálatos fegyvert
és ennek se: Home made gasturbine
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
szia szerintem lassan tényleg be kellene fejezned mert lehet hogy lesz valmi következménye.
Pl mostantól minden ujonnan reg-előt kiteszel egy bizonyos kétkedésnek..
értitek.
Hagyd abba mert .....
létszives.. -
t-shirt
veterán
nem tudom, hogy hova írjam (lehet sehova se kéne) hardwired.hu-n nem találtam PH linket
vagy csak én vagyok vaksi -
Robaj
addikt
Mire lett a ph! optimalizálva? Me explorer 5.0-án (win 2000 alap ie) a hírek valamint a cikkek borzalmasan néznek ki, olyan, mintha legalább 100 <br>-t raktak volna bele! Jó lenne, ha ki lehetne javítani ezt a hibát! Fórumnál nincs gond, csak ezeknél.
-
lapa
veterán
válasz
TommyGun
üzenetére
részemről csatlakozom ez szerintem sok embernek jól jönne. neadjisten advancednek olyan, hogy az utolsó hsz-ek mennyisége is beállítható lenne. pláne advanced, hogy amihez azóta írtak, mondjuk vastagbötűs. ez igen komoly hozzáadott értéket jelentene sztem. hatékonyság, development. üdv.
-
burgatshow
veterán
Csak 1 esztétikai megjegyzés! Nem lehetne a híreknél a szöveget sorkizártra igazítani? Így imho elég csúnyácska a balraigazítással! Lásd pl.: ''Több PDA-gyártó is kivonul Amerikából'' hír!

-
Gambit
őstag
Ha már volt, akkor bocsi, de nem lehetne valahogy megoldani, hogy a Chip magazinban megjelenő PH! hirdetésben a cikkekhez legyen valami kezelhetőbb link? Mert ha valaki külsős érdeklődő, és onnan próbálja begépelgetni a címet, megöregszik, mire sikerül.
-
vtechun
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
ez szerintem is jó ötlet lenne... mert én sem egy gépről szoktam netezni, meg még az is jó lenne, ha az összes általam nyitott topicot ki tudnam listazni egyszerűen, vagy legalább nick alapján tudnék keresni, hogy mittomén, keresse meg az összes vtechun által nyitott topicot...szerintem ezt meg lehetne oldani, nem?
-
perempe
veterán
ATI Radeon 9550 cikkben olvastam:
''Az első tesztsorozat után a kártya meglepően hideg maradt, ezért nagy lépésekkel haladtunk előre, és végül egy 8 x 8 cm-es tápventilátor beiktatásával a bravúros 400/300 MHz-ig jutottunk.''
No comment. -
amargo
addikt
nem igazán tudom, hogy ide kell e írni, de azért csak leírom

már régebb óta észre vettem, hogy a levelek eléggé szabálytalan időnként jönnek.. kb 4-5hónapja áll fenn ez az állapot. van, hogy 2hétig egy levelet se kapok aztán vagy párszázat.
több gondolat is megfogant már bennem ezzel kapcsolatban
1: vagy túl nagy már a PH! a központi szervernek és nem tud annyi levelet elküldeni.. ez nem annyira valószínű.
2: vagy nálam a levelezőben van valami rosszul beállítva?
3: vagy nem tudom és több mindenkinek van ilyen észre vétele csak válasz nem született még rá
ez csak egy észre vétel volt.
amargo -
vicces
addikt
most borult ki a sárga, pisivel teli bili..
nem lehetne azt megoldani, hogy ha valaki megadja a weboldalának a cimét, és én annak a valakinek az email lapján rábökök a patkánnyal, akkor a cimet ne ugy nyissa meg, hogy www.prohardver.hu/www.uristenkukacmenny.huh ?
szóval értitek!
[Szerkesztve] -
atuci
őstag
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy megvalósítható lenne-e egy olyan kereső funkció, amelyben a hozzászólásaimat lehetne megkeresni. Tehát nem topikcímekben, hanem az összes hozzászólás között. Mert néha jó lenne tudni, hogy hova is írtam, meg miket.
Én is 3-4 helyről szoktam netezni, és sajna nincs meg minden gépen az összes cookie. Meg a melóhelyen hetente törlődik. -
TommyGun
őstag
Csao
nyitottam egy topicot rá de mondták hogy ide is
''Szal lehet hogy már volt de ilyesmi nevű topicot még nem találtam ezért ide írom....vagy témájút persze nem olvastam végig az egészet szóval ha már van ien téma akkor 1001 bocsánat....vagy az 1001 éccak ?
Szal a gond a köv. Otthon és melóban is PH!-zok. Sok témába beírok melóban meg otthon is. De az a gáz hogy az uccsó hozzászólások csak azon a PC-n vannak jelen amelyiken a hozzászólást fizikailag írtam. PL ez a topic is otthon nem lesz közte mivel itt melóba írom így keresgélhetek otthon mint állat. Namost ha PL venni akarok valami elég kellemetlen hogy keresgélni kell itt ott meg mittomén esetleg lemaradok róla mert a címére se emléxem nehéz végignyálazni
Nincs valami megoldás erre ? esetleg a Házigazdág nem tervezik ennek javítását ?
Azt hittem hogyha bejelentkezek az én saát egyedi azonosítómmal akkor ez bármely gépen használható funkció de sajna nem
Előre is köszi a válaszokat....''
--------------------------------------------------------------
na azt már elmondták hogy az adott gép cookie-jához
idomul ez a dolog.....
De ez roppant inkompatible
Nem akarok pofátlan vagy bármi lenni de nem tervezitek esetleg Nick-hez hozzárendelni ezt hogyha bármien netkávézóból vagy mittomén honnan PH!-zok akkor ugyanúgy megjelenjenek amikhez hozzászóltam ? 
-
The Creature
tag
Én csak dícsérni akarom, h létrejött egy mobilpiac topic is... sokkal átláthatóbb így már a helyzet..
csak így tovább!!

-
bali79
tag
Hi!
Nem is tudom, hogy miért csak most vettem észre, de a hardverpiac szót egybe kell írni!
Javítani kéne mindenhol.
Sőt a hardvertémákat is.
Úristen, a mobilpiacot is
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tom
csendes tag
Van egy problémám a useremmel: ha módosítani akarom az adataimat, kiírja, hogy az azonosító már foglalt. Egyébként is kicsit ''furán'' kezeli a useremet, pl. nem mutatja a régebbi hozzászolásaimat, és a jobb oldalon mindig valami random userként üdvözöl, most pl. annabella-ként.
-
VladimirR
nagyúr
Hi
nem kotekedes keppen es fokent nem szemelyes tamadasnak szanom, de miert varjak el egyesek (nem feltetlen, es foleg nem csak te), hogy egy forumon azonnal valaszt kapjanak?
az ilyenekre ott vannak a fizetos supportok, de egy forumon megesik, hogy akar napokat kell varni egy-egy erdemi valaszra
ha kerdesed van, tedd fel, s ha valaki ugy erzi, hogy valamennyire szakerto az adott temakorben, az elobb utobb ugyis megtalalja a temadat, s benne a kerdesedet
ennek a hozzaallasnak a kialakulasa miatt nagyban okolhato szerintem a szelessavu, korlatlan hozzaferesu internet elterjedese
anno, mikor meg modemmel nyomultam, csak ejjelente tudtam feljonni netre es azt sem rendszeresen - igy ra voltam kenyszeritve, hogy kerdesemet a leheto legpontosabban megfogalmazzam, illetve valaszomban mindent kifejtsek (egyszerre akar tobb embernek is)
a szelessav elterjedesevel ez a kenyszer megszunt, s egyre tobb az olyan kerdes, hogy ''problema a topicciben'' (ami mellesleg ket-harom szo) es ''varom a valaszokat'' - aztan 10-20 hsz-en keresztul csak az megy, hogy megprobaljak kihuzni az illetobol, hogy mit is akar es mi is a problemja pontosan - ha megsem tortenne hasonlo, akkor dobalja ketpercenkent az up-ot, mert olyan nincs, hogy ne lassa mindenki a temajat es vilagrengeto problemajat
ezzel csak annyit akartam elmondani, hogy mivel a forum azt nem teszi lehetove, hogy minbden esetben perceken, vagy akar orakon belul kapj valaszt a kerdesedrem, torekedj arra, hogy ha valaki meglatja azt, ne kelljen visszakerdeznia, hanem tudjon valaszolni - lehet, hogy igy meg kozelebb is kerulsz idoben a megoldashoz, mint sok visszakerdezgetessel es az azokra adott egy-ket soros (roszabb esetben egy-ket szavas) valaszokkal -
vtechun
veterán
hello! azt meglehetne oldani, hogy az általam nyitott topicokat egy kattintással kilistázzam: lenne egy link, hogy saját és arra kattintva látnám az általam nyitott topicokat... Ez nem megoldható?
[Szerkesztve] -
_Petya_
őstag
Üdv!
Lenne egy ötletem...
Jó volna, ha lehetne tudni, hogy egy adott user épp be van-e jelentkezve...
Tudom, van ''Aktív tagok'' lista, de pl. sokkal jobb lenne, ha mondjuk a neve, vagy az avatarja mellett lenne vmi jelzés, hogy épp online. (így tudnám, hogy várhatok-e tőle néhány percen belül választ, stb...)
Ha nem tartjátok jó ötletnek, akkor bocs, hogy zavartam.
Petya -
rudi
nagyúr
Teszt..
-
VladimirR
nagyúr
lap aljan impresszum (Bővebben: link)
-
VladimirR
nagyúr
Parci!
most latom, hogy megkonnyiteted az egy adott hozzasolasra valo linkelest - kosz -
harry
veterán
Nem tom, h ez másnál is így van-e, de ha guga bazárjába írok, akkor utána ha más topicba megyek akkor is az a név marad kiírva: Bővebben: link (remélem így már érthetőbb)
-
Cathfaern
nagyúr
Szerintem ha megsupportálod a PH!-t egy ''pár'' HDD-vel, akkor Parci szívesen megcsinálja ezt
Gondolj bele: a sok hülye user feltölti a 10MB-os bmp-it, meg 3000*4000-es felbontásos képeit..ki bírja ezt tárhellyel? Az index is ezért kicsinyít (s csak a kicsinyítettet tárolja), de szvsz még az is elég nagy tárhelyigény. De amíg az index megengedheti ezt magának, addig a PH! nem biztos (ne felejtsük el, hogy 1-2 évvel ezelőtt a PH! legjobb esetben is nullszadós cég volt) -
Mag
senior tag
Lásd az aláirásom....
.....
U.i.:
te nem vlagyimir -
jerry311
nagyúr
Hogyan lehet 2 db #25-ös hsz? Ráadásul 2 felhasználóval

http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=92192&start=0#msg25
Bővebben: link -
Cos
senior tag
Előre is bocs ha nem én vagyok az első aki ezt megemlíti! Van egy olyan kis bibi hogy amikor rákattanok az egy user infoban megadott web címre megnyitná az oldalt de általában beírja elé a ''http://prohardver.huhttp:/ ....'' bár ez annyira nem nagy hiba de ha ki lehet akkor javítsátok ki!
THX -
Integra
titán
a kérdés, meglesz e oldva valamikor, hogy sajátgéprőlis fel lehessen tölteni képet?
a lá index, ott most egész elfogadható módon csinálták meg, igaz a PH szerintem tökélesíthetné még egy picit
sokkal egyszerűbb lenne mint a saját oldalra felrakom a képet oszt onnan linkelek, és vagy működik vagy nem, mikor milyen kedve van az oldalnak
-
Loretto
veterán
hí emberek.miért van hogy a cikkarchivum csak 30-asával jelenik meg?sehogy nem lesz 300-as blokk.

-
Elrood
őstag
Még egy hiba, előhozom a felhasználó adatait (katt a nevére), és hiába kattintok az OK -ra az ablak nem zárodik be. -
VladimirR
nagyúr
''Shut up and go out you forum whore!'' --- ez hatalmas

egyetertek Elroddal, ezt le kellene forditani, es beiktatni a regisztracios folyamatba, pl ugy, hogy ennek a vegen legyen egy gom, amivel tovabb lehet lepni, szoval muszaj legyen megnezni
(btw mi az a 'nuff? mar tobbszor is lattam toled)
enough
anaqer -
Integra
titán
egy kérdés.
meglehet e azt oldani a cikkeknél, hogy legyen a cikk alatt vagy legfelül egy olyan gomb hogy ugrás a cikkhez tartozó topicba???
ugyanis eléggé megkönnyítené a cikkhez tartozó topic megkeresését
-
anaqer
veterán
Bővebben: link
'nuff said.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
faster
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ez nagyon hátráltatóvá válhat. Amit én írtam, egy működő, bevált rendszer. (Index fórum)
Ez elsősorban floodvédelem, eléggé nehézkes ahhoz, hogy ne legyen érdemes újrareggelni->topikot nyitni, de nem nehezíti meg nagyon annak a dolgát, aki komoly szándékkal jön ide. Ráadásul az új topikok számát is csökkentheti, 30 percig, amíg nem tud topikot nyitni, addig van ideje nézelődni, keresgélni, jobban rá van kényszerítve, hogy szétnézzen, de nincs elvágva a lehetőségtől, hogy kérdezzen (netcaféból kérdezget, mert az otthoni gépe döglődik). Ha pedig olyan fajsúlyos a téma, hogy új topikot érdemel, akkor várja ki a 30 percet.
[Szerkesztve] -
Egon
nagyúr
Egyetértek, annyi kiegészítéssel, hogy legalább 15-20 percig ne bírjon hozzászólni, és csak 1 óra elteltével nyithasson új topicot...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezzel egyidejűleg vhogy figyelni kellene az azonos e-mail-címről érkező regisztrációkat is, mert biztos lesz olyan állat, aki egy órán át folyamatosan regel usereket, aztán meg egy fél órára tönkreteszi a fórumot...
-
Alvin_ti4200
félisten
Nekem is van egy ötletem. Moderátori engedély kéne egy újonc első topikjához. Ameddig az első téma nem lesz aktív, tehát nem jelenik meg a fórumban, addig nem lehet másikat nyitni. És mondjuk én elvállalnám a moderátorságot, így viszonylag könnyebben át lehetne hidalni ezt a problémát, hogy esetleg nincs itt moderátor, amikor kéne.
-
rATdrAgOn
senior tag
Ooo... szvsz egy pszichologiai es intelligencia teszt sem artana - mondjuk a mar regisztralt felhasznalokat is kotnem ehhez.

Hirtelen nagyon megcsappanna az itt letezo reggelt userek szama.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(En lennek az elso aki kihullana, mivelhogy mongoloididiotapszichopatatomeggyilkos lakozik bennem az elso ranezesre abszolut artalmatlan kulso mogott
) -
faster
nagyúr
Na, felhozom ezt a topikot, mivel ismét volt/van egy floodoló, újraregisztráló őrült, és sajnos sok javaslat született már, de változás nem nagyon történt ez ügyben.
Javaslat:
Regisztráció->Emailes aktiválás->újoncként 5 percig nincs új hsz->30 percig nincs új topik.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

idomul ez a dolog.....
Nem akarok pofátlan vagy bármi lenni de nem tervezitek esetleg Nick-hez hozzárendelni ezt hogyha bármien netkávézóból vagy mittomén honnan PH!-zok akkor ugyanúgy megjelenjenek amikhez hozzászóltam ?

- nem lesz ez igy jo (foleg neked nem)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)