Hirdetés
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Jó lenne egy olyan keresó ahol userekre lehet kereseni.Sokszor volt már hogy kerestem valakit de nem találtam a topicját!
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudom valaki említette-e már de jó lenne egy üzenő rendszer,olyasmi ami a hwsw-n is van.Leagalább a hardware piacon belűl!
-
ToBeY
nagyúr
Mitől van az hogy bejelentkezésnél,beírom az usernevem és passom,majd megint kidobja hogy írjam be és csak 2x-ra tudok belépni a fórumba!?
-
ToBeY
nagyúr
XP Prof_Sp2,Explorer
-
ToBeY
nagyúr
Nem is tudom hová kéne ezt írnom,szóval a problémám az, hogy a hirdetéseket kicsit lehetne diszkrétebben is nyomatni.[link]
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Nem tudom mennyire tartozik kérdésem ide,de azt szeretném kérdezni hogy nem terveztek-e video teszteket?Mert egy másik magyar hardware-el foglalkozó oldalon láttam és nagyon tetszett vga-teszt proci tuningolás ilyesmi! -
ToBeY
nagyúr
válasz Winner_hun #8373 üzenetére
Ez szerintem is jó ötlet lenne.Plusz lehetne egy kicsit halványabb fekete a jelzés.
-
ToBeY
nagyúr
Ugye kikapcsolható lesz ez a hozzászólás számláló?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest