Hirdetés
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie303
őstag
Szerintem ilyen szempontból nézve inkább vissza kellenee tenni a guest usert, vagy a regisztrációt fél naposra kéne tenni S ha már visszateszik a Guest usert, legyen alap moderációja, pl. csúnya szavak helyett kekszeket írjon, mint pl %#@%^
Linux.... The choice of a GNU generation.
-
tildy
nagyúr
Szerintem nem.Itt van pl. Hugi is, lassan egy éve regosztrált, és alig van pár hozzászólása, még újonc.Viszont gyakran olvassa az oldalt.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bencom
senior tag
Einige ötlet: Ha valaki egy hónapig nem szólal meg( nem ír hozzászólást) akkor lépjen vissza egy rangot.
Ha újonc az illető, akkor törlődjön a nyilvántartásból.
Ez azért lenne jó, mert megszaporodtak az olyan felhasználók, akik egyetlen egy hsz-re regisztrálnak, aztán le se sz@rják a PH!-t.
Szóval szerintem meggondolandó...nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
tildy
nagyúr
Hihi, ott a P betű a link mellett.Frankó lett
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bitmad
aktív tag
Nálam az AKTÍV TÉMÁK-ra kattintva csak a felső barna csík jön be!
-
HÁZIGAZDA
Javítva..
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
Ekváádor
őstag
Bocsánat, nem láttam, hogy az előttem hozzászólók már írták broblámát.
Vámonos al viaje para buscar los sonidos mágicos De Ecuador!
-
Ekváádor
őstag
Jujjdejó, a PH! összes topicja az alaplapok, chipkészletekbe lett áthelyezve! Szuper!
Vámonos al viaje para buscar los sonidos mágicos De Ecuador!
-
Flashy
veterán
infotech
de nem lehetne hogy hosszabbak is legyenek a listák? -
baliii
senior tag
ja es akarmelyik temat valasztom a legördülö listabol csak egy olyan ablakot ad ki mint amikor a kereses nem talal semmit!
-
Esmein
nagyúr
Megjelent egy infotech csoport ?
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
biker
nagyúr
valami szar van.
előbb leállt a ph, most meg bármi topikhoz megyek, fent az alaplapok menü jelenik meg, akkor is ha bolha, és ha választok itt a selectlistából fő témát, üres lapot ad kiElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
cadarn
tag
(Alkalmasabb helyet nem találtam a mostkövetkezőhöz)
Jó lenne ha lenne aAMD64-es hez való hűtők tesztje(mint ahogy intel-hez is volt)
ha mostanában nem megy akkor kiváncsi lennék kb mikorra várható egy ilyen tesz.''Ez kizárt dolog mert nem tudom!''
-
HÁZIGAZDA
Tesztke..
-
csozsi
tag
Még egy kérdés. Van úgy, hogy több gépről látogatom a fórumot, gondolom, sütik jegyzik, hogy hová írtam hozzászólást. (Gépenként más-más).
Nem lehetne ezt a loginhoz kötni?
Ugyanis login nélkül is látszik, hogy a gépről hová írtak, és ez több felhasználó esetén zavaró lehet.''Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást'' (Murphy)
-
SuBeR53_
tag
sokkal 1szerűbb lenne minden
-
eddie303
őstag
Nem tudom, kérte-e már valaki, de nem lehetne külön frameben megjelentetni a játékokat a többi szakmai témától? Kezd hányingerem lenni attól, hogy mindig doom3 van felül vagy ilyen hüeségek.
-
SuBeR53_
tag
Nem tudom írták-e már, de a hozzászólás menüben több smilie kéne, és kattintással kéne beszúrni.
-
crab
senior tag
Szerintem jó lenne, ha a regisztráció elött megjelenne az alapelvek, és csak 5-10 perc után lehetne tovább lépni...
-
VladimirR
nagyúr
a PH!-chat topic kapcsan pattant ki a fejembol:
nem lehetne nehany topicot ugy megcsinalni, hogy allando jelleggel latszodjanak?
ilyenekre gondolok, mint:
-moderatort keresek, miert moderaltunk, jogos moderacio (a ''bannolj szemet moderator'' tipusu topicok elkerulesere)
-winxp kerdesek es valaszok, azonnali valaszok oraja (gyujtotopicok)
-aktualis kedvenc hw topicja (ne legyen beloluk 100e darab)
-nehany orok kerdes: miert nem 160GB, codecpakk help, ujraindul, fereg van a gepenem, stb (sinten azert, hogy ne legyen beloluk 200e darab - write only uzemmod rulez)
''esetleg meg'' kategoria:
-best of 3dmark (hogy ne legyen minden masnap uj ''3dmark rekord - hihhetetleeeen'' topic)
-talan meg az aktualis off topic, hogy ne nyiljon minden hulladeknak kulon
-uberlama topic (hogy ne nyiljanak kopkodo topicock)
-@#%$^: duhonges celjabol (szinten a kopkodos topicok elkerulesere)
-ring topic: hogy nem szakmai temakban menjen a vita, hanem szeparaltan
milyen otlet?
jah, meg csak hogy ne legyen mar siras, jol jonne valahova egy ilyen link: [l]irc://prohardver@ircnet.org[/l] - sajnos nem lett link
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Most velem mi a bajod?
Egyébként már más is kérte a névváltoztatást (Davevagyok), de ő sem kapta meg. Parci azt mondta neki, hogy ha új nevet akar, akkor regisztráljon be új névvel. Szvsz neked is ezt fogja javasolni.
Btw. eddie303: ennek tényleg nincs értelme. Nem azt mondom, hogy Bencom szentéletű, de minek piszkálni állandóan? -
eddie303
őstag
Nekem csak a ''Bõvebben: Link''-el van bajom, mással semmivel az égvilágán, bár lehet, hogy másnak is van, de hiányzik, hogy nem a link látszik, vagy bár a linknek az eleje, hogy hová akar mutatni. Tudom, hogy a böngészõ alsó sorában látszik ha rámegy az ember, de akkor is...
-
Pet_i
senior tag
Én hülye, 5 percig tartott mire rátaláltam, hogy mi ez az új fícsör!
-
VladimirR
nagyúr
olyat eddig is lehetett
Bővebben: link vagy
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
0-val kezdodoik a szamozas => #244:
http://prohardver.hu/rios3_popup.php?mod=40&id=67626&start=243&len=1
LordX: magassaghoz: es ha valaki regenyt ir (pl az eredeti dvd-s topicban vannak 10-kepernyonyi felsorolasok is), akkor mit csinalsz?
ugras: aztan meg scrollozhatsz vissza oda, ahol jartal - mondjuk egy hoszabb topic atolvasasa kozben
[Szerkesztve] -
LordX
veterán
Nah, új fíícsör. Csakhogy. Mutatok képet, hogy mi a bajom:
- Kezdjük azzal, hogy új ablak Ha azonos oldalon van a hozzászólás, nem tudna ''fejezetre'' ugorni? (#-es linkek)
- Megmarad a menüsor az ablakban
- Túl szűk a felbukkanó.
- Túl magas a felbukkanó ablak. Nem tudná valahogy kitalálni, hogy mekkora magas ablak kell, mekkora volt az előző hozzászólás? Pl. új javascript függvény, ami paraméterül kapná ebből a linkből, hogy hány soros volt az az előző hozzászólás, és a szerinte generálná, hogy milyen magas ablakra van szükség, és meghívná ezt a popup fgv-t? (Paramétere annak az új ablak mérete, nem?) -
erdoke
titán
Utolsó próbálkozás olyan HSZ-sal, amire még nem válaszoltak. #233:
Úllátom, ez a motor téged jobban komál! Szóval ez (tetszőleges hozzászólás linkelése) így nem megy.
[Szerkesztve]A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Aha.
Akkor most megpróbálom belinkelni az enyémet, amire válaszoltál.
Aztán belinkelek egy olyat, amire a gépeléskor még nem volt válasz:
Mondjuk nem egy triviális és kezdő fórumozóknak való módszer.
Hmm. Valamilyen rejtélyes okból a 243-ast linkelve a 244-es hozzászólás bújik elő (ez).
-
erdoke
titán
Kicsit késő lehet, mert nem teljesen világos a kérdés.
Szóval tegyük fel, hogy valaki a PFC mibenlétéről érdeklődik 194. alkalommal. Eddig két lehetőség volt. 1. Bemásoltad egy korábbi magyarázat teljes szövegét. Ezzel az a gond, hogy az idézett hozzászólás esetleges linkjeit újra kell bütykölnöd. 2. Megadtad a választ tartalmazó topic linkjét, és az illetékes hozzászólás számát. Ezzel meg az a gond, hogy modemes kapcsolatnál egy 1000+ hozzászólásos topicban minimum 2 oldalbetöltés és egy adag görgetés, mire megtalálja a delikvens (gyakran újonc, akinek még körülményesebben sikerül ezt kivitelezni).
Ha direktben tudnál adott hozzászólást linkelni (felugró ablak, ami tartalmazza a topiccímet, esetleg a szekciót is), akkor nemcsak egyszerűbb, de lényegesen elegánsabb lenne a művelet.
Ha sok melóval jár, akkor tárgytalan, annyit nem ér.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Láma kérdés: Ezt a Javascriptet linkelni is lehet? Mert ha igen, akkor király lenne a magát az eredeti hozzászólást is így linkelni (esetleg a felugró ablakban még legyen benne a topic címe is).
Szerk: Link próba -> Nem lehet linkelni. Láma kérdés megválaszolva.
Magyarra fordítva a kérdést: Nem megoldható az, hogy bármely hozzászólás a számánál linkelhető legyen? Így pl. frankón lehetne egy ezredszer feltett kérdésre korrekt választ adni. Persze az eddig is működött, ha megadtam a topic linkjét és a hozzászászólás számát, de ez veszett elegáns lenne.
-
Cathfaern
nagyúr
Jó az új feature
-
Viktor77
titán
Állat!
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
HÁZIGAZDA
Van egy új feature a fórumban, lásd hozzászólás fejléce, ha választ a user valakinek..
-
HÁZIGAZDA
most az a rendszer, hogy:
- archivált topikokban már nem keres a kereső
- hw piacban 1-2 hónaptól archivál minden topikot (lezárja, adatbázisból kimenti fájlba és törli az adatbázisból)
lezárt topikokat letörölni nem érdemes. ha egy teljesen gáz topikról van szó, azt a moderátorok is inkább töröljék és ne csak lezárják.ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
erdoke
titán
Nálam az utolsó hozzászólások oszlopa a 15 db linkkel még mindig rövidebb a bal oldali topiccímes oszlopnál. Emiatt javaslom, hogy a 15 emelkedjen 20-ra.
Nem baj, ha nagyobb lesz a kukim.A legjobb aláírás a héten
-
veterán
A modkeresős topicba már írtam, de igazából ide passzol:
''Azt mondjuk nem lenne haszontalan megcsinálni, hogy a bezárt topicok minden hó végén automatikusan törlődnének, kivéve esetleg azokat amiket záráskor ''archív'' jelzővel látunk el...''
Megoldható? Érdemes?And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
szasza_xp
senior tag
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
szasza_xp
senior tag
HaLi! a főoldal nem megy!
Ezt írja ki :
''Parse error: parse error, unexpected $ in /srv/www/prohardver.hu/index.php on line 301''
Képet is felrakom!“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
Biaggio
őstag
Megírom még1x, hátha
Létezik, hogy a Telecom, szolgáltatók témakörben az új hozzászólások nem kerülnek be a baloldali friss témák közé? Sehol sem látom a most frissen felhozott témát, amiben az előbb szóltam hozzá -
Lidi
aktív tag
Jah, és a keresőben is van vmi bug ( vagy ez feature ? )
hogy pl ha ezt irom bele hogy 604 akkor ezt: D-link di-604 router nem hozza fel. -
Lidi
aktív tag
Jó lenne ha az ''utolsó hozzászólásaim'' adatbázisból menne (igy ugyanaz lenne otthon is mint a céges gépen) , és lehetne karbantartani is. ( mármint kilőhessem onnan azokat amik nem érdekelnek már )
-
zaba
tag
Vagy mégegy: up gomb, ami felteszi a topicot a lista elejére, de nem igényel helyet, meg hozzászólást, viszont időkorlátos, csak fél óránként lehet megnyomni egy topicra.
Red meat can kill ya'. Enjoy!
-
zaba
tag
Meg az is jó lenne, ha azt a hszt, amire válaszoltak, a hsz számára kattintva meg lehetne nézni, és nem kéne esetleg hatot visszalapozni.
-
zaba
tag
Javaslatom, hogy nem csak témában, témákban, stb, hanem személy szerint is lehessen keresni. Van olyan, hogy könnyebb úgy megtalálni valaki topicját, ha a nick-jére keresek rá. Ez tök jó lenne.
-
Matr x
aktív tag
Lehet, hogy gány az msn, viszont olyan, mint a vindóz - sokan használják.
De lehet, hogy úgy jár, mint a konfiguráció/lakóhely bejegyzés. Sokan nem fogják beírni.Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
Cathfaern
nagyúr
Lehet hogy már fel lett vetve, de szvsz nem lenne rossz ötlet, ha a piacos topicokban a topicnyitónak joga lenne a saját topicját bezárni. Ugyanis akárhogy is nézem, a moderátort keresek topicba érkező kérések 80% piacos topicok zárása...
-
Integra
titán
-
Bash
addikt
Amíg nincs játék, addig nincs élmény sem, főleg nem beszámoló! USA-ban csak jövő héten fog megjelenni, Európában egy héttel később. Várjátok ki türelemmel, nem kellene ekkora felhajtás egy játék miatt, nem ez a legfontosabb az életben. Egyébként meg van már másik topic.
http://bashtravel.com/
-
Drizzt
nagyúr
Meg kéne oldani valahogy, hogy holnapig is legyen valami doom3 topic...
Valahogy nem lehet megcsinálni? Mert az élménybeszámolók azok nagyon érdekelnének....I am having fun staying poor.
-
engusz
veterán
Lehet, hogy már volt ilyen ötlet, akkor újra felhozom. Az adataim résznél az extra adatoknál lehetne az ICQ azonosító mellég MSN elérhetőséget is tenni. Úgy vettem észre, hogy elég sokan használják, talán hasznos fícsör lenne.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
tildy
nagyúr
Nem lehetne-e azt megoldani, hogy új hozzászólás esetén, ha nem válaszolok konkrétan egy bejegyzésre, hogy mondjuk az utsó 30 hozzászólást láthassam az alatt a szövegdoboz alatt, ahova épp írok?
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
veterán
nekem csak annyi gondom lenne, hogy megcsinálhatnák hosszabbra az utolso topichoz szolást amit bal oldalon lehet látni, a hardver piacnál levő 3at feljebb állíthatnák köszi
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Integra
titán
haliho
nekem a következő problémám van a ph-val.
oldal teljesen jól műxik, de a fórum már nem.
valakinek válaszolok beugrik a login képernyő
beírom a nevem jelszavam, klikk, nem ugrik tovább a válasz ablakba.
csak ha reload-ot nyomok az oldalnak akkor ugrik tovább.
aztán ha elküldöm az üzenetet elugrik arra az oldalra ami kiírja hogy sikeres hozzászólás. aztán megint áll..
ha ráklikkelek a tovább gombra, akkor nem tovább lép, hanem elküldi a hozzászólásom még annyiszor amennyiszer a továbbra klikkeltem. ha reload-ot nyomok akkor szintén ugyanezt csinálja.
egyedül úgy tudom megcsinálni, hogy csak egyszer küldje és lássam a beírásomat utána frissített topic oldalban, hogy miután elküldtem az üzenetet és megjelent a sikeres hozzászólás, egyszerűen a vissza gombra klikkelek annyiszor hogy visszajussak a topicba és akkor nyomok egy topicfrissítést...
szóval ezt nem értem, régen ezt nem csinálta.
ráadásul ez az egyetlen fórum a többi fórumok amikbe más oldalakon írok, teljesen jól működnek és teljesen ugyanaz a beállításom minden esetben.
valakinek volt már ilyen gondja???...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lesaux
veterán
válasz kamikaze boci #201 üzenetére
Javítson ki, aki ért hozzá, de szerintem ilyenkor a css-t nem éri el.
-
Karex
senior tag
#200-#201:
Ie alatt ilyet én is gyakran tapasztalok, de csak akkor, ha ph közben valami más teljesen lefogja a sávszélt. Ilyenkor vagy nem, vagy így jelenik meg az oldal.
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
szerk.: majd holnap otthon átteszem gifbe, de vendégségben vagyok, itt csak erre futotta.
[Szerkesztve]egyéb állatfajták
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest