Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
várnarancs
addikt
Nah. Sztem azzal lehetne a PH!-n jobbítani h visszarkajátok azt a tag számlálót, és azt h ki a legújabb újonc. Amúgy sztem ehhez még hozzá lehetne venni h hány tag milyen rangban van!
Köszike: Várnarancs -
D600
tag
Nem tudom, hogyan lehet törölni az apróhírdetéseimet. Ha nem lehet, akkor ha nem aktuális már akkor törölhető legyen.
-
KrAt
veterán
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Nekem a suliba csinálja ezt az IE, és ha egy linkre kattintok, a kövi oldalon már be vagyok jelentkezve. Próbáld meg, hogy mikor elvileg bejelentkezel, akkor utána megnyitsz egy topicot, és akkor hátha bedob..
-
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tudom, hogy link, de próbáltam és mindig visszalép az elejére, vagyis kiírja, hogy továbbít de ugyanúgy nem vagyok bejelentkezve.
-
válasz
üzenetére
Az a szöveg egy link, próbáltál rajta kattintani?
-
addikt
Biztos volt már, de miért van az, hogy Firefoxal nem tudok belépni a nevemmel?
Kiírja, hogy rögtön továbbítunk a fórumban, és semmi..
-
sekli
addikt
Lehet, hogy már volt, miért is ne lett volna, ha már 8000 hsz volt, de hátha nem..

1) IE7 alatt a keresőbe ha ékezetes betűt írok, akkor azt kihagyja, és nélkülük keres rá, így nincs találat...
2) A két szélén az oldalnak lehetne hosszabb a lista (akkor egy up! tovább bírná), és az itt szóltam hozzá részleg is jobb lenne, ha hosszabb lenne...
3) [A RE: Hír] topicok első hsz-ába jó lenne, ha autómatikusan belinkelődne a hír. -
Sianis
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
Minden hozzászás fejlécében is ott van, hogy új, tehát a legutolsó végigolvasása után is látnod kell legalább egy lehetőséget, illetve, ha nagyon hosszú a hsz (több, mint egy képernyőnyi) akkor kell egy kicsit görgetned. Tehát nem csak a legfelső új hozzászólással lehet írni, hanem ami a hsz-ek fejlécében van, azzal is.
-
Fortissimus
őstag
Üdv!
Azt nem lehetne megoldani, hogy az új hozzászólás gomb alul is megjelenjen egy csíkban? Végigolvasom a topicot és ha hozzászólni akarok görgethetek felfelé. Szerény véleményem szerint elférne alul is egy olyan menü csík amiben benne van az új hozzászólás gomb is.
tisztelettel -
Sianis
addikt
Hali!
A kód szövegblokk betűtípusát nem lehetne megválzotatni? Mert nekem Gentoo 2006.0 + Firefox 1.5.1 nem veszi be. A következőket tapasztalom:
- Ronda betűtípus
- Nagy betűméret
- A '' idézőjelet ''-net ketát két '-nek veszi
Előre is köszönöm. Nem tudom, hogy mi lehet a baja, mert már minden betűtípust beállítottam a progiban. Thx megint -
Rover623
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
Számomra meg nem szimpatikus...ennyi...
Vki egyszer megjegyezte: szakmai hsz.-ért elismerés, ''rang'', piaci hsz.-ért meg pénz...
Az hogy régi, megbecsült tag, látszik az adatlapon: ott van a regelés időpontja és ott meg lehet azt is nézni hogy hány piacos hsz.-e volt!
Szal ha üzletelnék és egy ''újonc'' lenne a kiszemelt partner, megnézem az adatlapját...1000 napja regelt, 5000 piacos hsz.-e van...ergo ''régi, megbecsült tag''...a rangjától függetlenül...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Rover623
üzenetére
a helyhez kötött piacok mentek át a lokálba. annak idején épp erről volt vita, ha a piacnál marad, akkor pillanatok alatt eltűnik, az up-nak nagyon nincs hatása. ha bekerül a lokálba, akkor tovább fenn van, viszont üzleteléssel hsz-t gyűjt. számomra ez utóbbi szimpatikusabb, mert nagyon régi, megbecsült tagok azért voltak alacsony rangúak, mert csak piacoztak.
-
Integra
titán
iszonyatosan hiányzik az a fícsőr, hogy a kedvencek sorrendje folyamatosan változni tudjon, annak függvényében hogy a kedvencekben található topicok közül melyikbe írtunk utoljára...
-
tomika
aktív tag
Mostanában volt pár probléma alkatrészek adás-vétele ügyében. Eszembe jutott egy ötlet, ide is beírom:
Az ebay-hez hasonló rendszert bevezetni, miszerint a vásárlók minősíthetik az eladókat. És mindenki adatlapján ott lenne, hogy hány cuccot adott el, és a vevőknek milyen véleményük volt róla. -
Rover623
félisten
Gondolkozom:
anno történt egy olyan intézkedés, hogy a ''piac''-os hsz.-ek ne ''számítsanak''...
Jó ötlet, nem tom kitől származik, de áldassék a neve, örökké stabil tápfeszültségen üzemeljen a processzora...
De: van kibúvó...a LOKÁL-ba nyitott majd' mindegyik topic ''piac'' jellegű...sok-sok ezer hozzászólással...
Nincs itt ellentmondás...?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Bug ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
válasz
spirit007
üzenetére
spirit007:
A Kedvenceim igenis jó, h. van.
Pl. míg nem voltam moderátor, onnan másoltam ki a Moderátort keresek! topik linkjét, ha v.kit meg akartam kérni a topikjának bezárására.
Akkor is jó, ha feladsz egy hirdetést, és az egyéb topikokba írt sok uptól ''eltűnik'', így pillanatok alatt előre hozhatod. Ez igaz lehet még egyéb, általad kedvelt topikkal is...
ngabor2:
A módosítás -jelenleg- nem hozza fel a topikot. Sz.tem jó ötlet, amit írsz. -
spirit007
senior tag
URAK !
Mi lenne ha az ''itt szóltam hozzá'' végre 10 tételre hízna (legalább) a jelenlegi 5 helyett ???
Esetleg a ''kedvenceim'' kárára , ami egy rakás sz××× sem ér ... -
ngabor2
nagyúr
erre való a modker... ''azárt vannak a modok, hogy ha valamit kell, akkor töröljék, ha úgy érzik''.
mondjuk az megfontolandó lenne, hogy az utolsó hsz-t lehetne szerkeszteni, amíg nem jön egy következő. és akkor ritkábban következne be, hogy egymás után 4-5 hsz ugyan attól az emberkétől. és ekkor hozzájöhetne az, hogy amíg az övé az utolsó hsz, addig ugyan abba a topikba nem is tudna újat írni, csak a meglevőt szerkeszteni. oké, az uppolásnak ezzel kb. befellegzett, hacsak a módosítás fel nem hozza a módosított topikot. -
ActionMan
tag
Üdv!
Többen említették már, itt a topicban is, hogy nem pontos a PH! órája.
Vannak idő szinkronizáló progik. Pl.: [link]
Biztos, hogy nem win alapú op.rendszerekre is vannak ilyen programok. -
Hasek
Közösségépítő
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Azok pontok a hozzászólásokkal kapcsolatosak. Azok amelyek ha összegyülnek akkor lelkes újonc leszel, majd kvázi-tag...stb. Ez úgy jönne szóba, hogy ha valaki töröl egy hsz-t akkor törlődik mondjuk 5 ilyen pontja. Vagy valamennyi, amenyit nem szégyelnek levonni tőlle. és akkor így meggondolják a fórumozók, hogy törölgessenek, vagy sem. A törlés meg úgy működne, hogy ha valaki megnyomja, hogy törlődjön, akkor az nem egyből törlődne, hanem mundjuk 12, vagy 24 óra múlva, így hogyha nem töröl jogosan, és azt észreveszi egy MODERÁTOR, akkor figyelmezteti. Vagy olyan pontrendszert ezzel kapcsolatban bevezetni, hogy azt számolja, hogy mennyit törölt az illető, és ha átlép egy határt, akkor figyelmeztetik, ha megint átlépi a következő határt, akkor privben figyelmeztetik erősebben, és ha a harmadik határt is átlépi, akkor felfüggesztik, végül ha az után is folytatja, ezt, akkor kizárják. Persze, ez a rangok emelkedésével enyhülne. De mind1. Jó ez így ahogy van. Csak egy ötlet volt.
-
KrAt
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
SZVSZ a hozzászólásokra, ami az adatlapodon van..

-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Érdekes ötlet,mert ugyan előfordulhat,hogy ír valaki egy-egy félrecélzott hsz-t,és ez olyan mértékben zavarja is,akkor szvsz egy MODERÁTOR minden további nélkül kitakarítja kérésre.Ennyi.Gondolom veled történt konkrétan egy ilyen elcélzott hsz,de egy-egy ilyen kóbor eset miatt felesleges lenne egy ilyen feature bevezetése,tekintve azt is,hogy az egész fórum egy nap alatt hiteltelenné válna az állandó hsz törölgetés miatt.Sztem legyen ez a kapszlokkosok privilégiuma a továbbiakban is,mezei júzer ne akarjon DEL gombot.
Milyen pontokra is gondolsz a hozzászólásodban
-
Hasek
Közösségépítő
Üdv!
Nekem lenne egy oyan ötletem, hogy esetleg lehessen törölni a saját hsz-einket. Előfurdol ugyan is, hogy valami hülyeséget ír valaki, ami kapcsolódik a témához, csak nincs igaza, és ha az a hsz nagyon bántja a szemét(büszkeség), akkor törölhesse. Persze ez a pontjainál is törlődne, és akkor tényleg csak szükség esetén törölgetnének, de így csökkenne a modik feladata, és nem zaklatnák őket ilyen dolgokkal. Ha meg valaki olyan h*lye, hogy csak lazán elkezdje törölgetni a hsz-eit, akkor az magára vessen. -
ladybug
őstag
A privát üzenettel kapcsolatban még azt szeretném hozzátenni, mint észrevételt, hogy nem lehetne-e a válasz privátot úgy megoldani, mint mondjuk pédául úgy, ahogy az Outlookban van, ha választ írok vissza. Hogy jelenjen meg az eredeti üzenet is, és ne kelljen azért külön ablakban megnyitni, hogy lássam, mire is adok választ.
-
pink75
aktív tag
nem tudom volt-e ötlet, de a privátok egyesével történő törölgetése meglehetősen hervasztó.
valami megoldás a csoportos törlésre igen elkelne. -
eastsider
nagyúr
elnézést, ha rossz helyre írom, de vhol olvastam azt itt PH!-n hogy be lehet állítani a firefoxot vhol hogy ne legyen balracsúszva az oldal 1280*1024-ben
vki itt tudja hogy kell ezt beállítani?
előre is thx mer így nem vmi szép -
Comanche
tag
Üdv!
Már lehet felvetették mások is, most nem olvasnám végig a topikot,
lehetne csináli egyfajta értékelő rendszert! Pl a piacon a megbízhatóság, stb, vagy szakmai topicokban segítségnyújtás, stb, után jó, vagy rossz pontokat osztogathatnánk emberkéknek!
Bár inkább a dologok pozitív oldala érdekében, mert fikázni azt ugye mindenki tud és nem is nehéz!
Vagy hülyeség?
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
Üdv mindenkinek!
Én arra gondoltam, hogy igazságosabbá lehetne tenni a rangokat azzal, hogy azt is számlálják, hogy egy adott illetőre, hányszór kellett rászolnia valamelyik moderátornak, és ebből adódóan, visszaminősítést lehetne kapni, egy bizonyos határ átlépése után. Most magam ellen is beszélek, mert engem egyszer már megszóltak, de ki lehetne jobban szűrni azokat, akik csak a ranghajhászás érdekében írnak minden féle hülyeséget, és témába egyéltalán nem illő dolgokat. -
Rover623
félisten
A ''privát'' üzi majdnem olyan mint a levelezés...nem lehetne szűrőket használni...?

Pl. hogy kizárhassak bizonyos user-eket a privát levelezésből...ha nem akarok vkivel értekezni...
-
_Gudella
senior tag
Üdv!
Nem lehetne megoldani, hogy az itthoni gépemről mindig bejelentkezve maradjak, és ne csak bizonyos ideig? Sokkal kényelmesebbé tenné a fórum használatát. -
klepto
addikt
Üdv Moderátorok!
Hadj ajánljak ismét a figyelmetekbe egy újabb smyle-t:![[kép] [kép]](http://www.dvdcenter.hu/forum/html/emoticons/fejel.gif)
Remélem ez is sikert arat majd, és bekerül a többi közé, mint az előző, amit szintén én hoztam a közösségnek: ''
''
Bár van még két ötletem, de ezeket is nézzétek meg, szerintem ez is érdemes volna a közösség figyelmére:![[kép] [kép]](http://www.dvdcenter.hu/forum/html/emoticons/gondolkodik.gif)
Ezt pedig rátok bíznám, ez talán kevésbé érdekes, de mégis említésre érdemes:![[kép] [kép]](http://www.dvdcenter.hu/forum/html/emoticons/peace.gif)
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
Dettó meg van nekem is ez a jelenség.
XP SP1; firefox 1.5
Más:
Van egy olyan felvetésem, hogy a ha valaki nyit egy topikot, akkor neki legyen jogosultsága a saját topikját bezárni. CSak a saját topikját. Ha ott van a lehetőség, akkor 1: előbb eszébe jut a tagnak, hogy a Zárható post helyett rákattint, hogy zárás, 2: nem lenne annyi dolguk a modoknak.
más:
Vladinak volt egy felvetésem itt: [link]
#350; #353;# 362; #369; #370
Tiszeletem: föccer -
jasszer
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mondjuk Gianni vagy Tts?

-
rlazol
veterán
szerintem nem jó 5let. egyrészt követhetetlnül pörögne a piac, másrészt egy csomó cucc már rég elkelt vagy tárgytalan, ezeket mind be kéne zárni, haramdszor nem csak eladom-megveszem topicik vannak ott, és legvégül: aki hirdet, az az uppolással jelzi, hogy még él a dolog és igenis tegye ezt meg, a ez fontos neki!
-
jasszer
őstag
Csak egy kérdés: van vmi kritériuma annak h vki pirossal kiemelt topikcímet kapjon hwpiacon?
-
Winner_hun
félisten
Egy ilyen nagyon jó lenne, ha nem csak a kedvencekben lenne mail értesítő:
![[kép] [kép]](http://winner-hun.uw.hu/Prohardver/mail_ertesito.png)
-
tildy
nagyúr
Nincs megfelelő jogosultság esetén ezt dobta nekem:
Warning: pg_fetch_array(): Unable to jump to row 0 on PostgreSQL result index 11 in /srv/www/prohardver.hu/rios4/php/r_0_common.php on line 265
Nincs meg a megfelelő jogosultságod!
Talán elég lenne csak az utolsó sor is
-
tts
addikt
''Jó estét!
Kérdezném a T. moderátorokat mi a célszerű eljárás a privát üzenetekkel? Jobb ha törli őket az ember, vagy mindegy, hogy mennyi van belőlük?
Illetve van-e lehetőség valami féle csoportos törlésre? Nem szívesen törölnék kb. 1500-at egyenként, de pl. 100%, hogy a 2005 éviek közül már egyikre sincs szükségem.''
''Jó a felvetés, Parci állásfoglalására én is kíváncsi lennék, szerintem itt van esély rá, hogy választ kapj: [link].
Bash''
Tehát a moderátor topicból jöttem át ide kérdésemmel együtt. -
morp
aktív tag
nekem két javaslatom lenne:
- az ''itt szóltam hozzá'' részt lehetne még bőviteni, mondjuk 10 eltárolt topik jobb lenne
- a privát üzeneteknél is jó lenne látni a válaszok előzményét -
róland
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Tudom, hogy más képfeltöltési lehetőség is van, de ha a PH!-n is lehetne feltölteni, akkor nem lennénk kiszolgáltatva más rendszereknek. Ha meg nem megy a PH! (bár ez nagyon ritka), akkor meg úgyse keresi senki a képeket.
A képfeltöltővé átalakulást meg a limit segítené elkerülni. Mondjuk akár a PH!-rangok függvényében is változhatna a havonta feltölthető képek száma. Mondjuk újoncként nem is lehetne képet feltölteni. Előbb bizonyos napnak el kellene telnie, meg legalább kvázi-tag rangot elérnie, annak aki képet szeretne feltölteni. -
kinsy2
csendes tag
Hali Mindenki!
Alapvetően csak olvasgató emberke vagyok (3 év reg, 26 hsz.
), De arról lenne szó, hogy mpx200-ról(Windows Mobile 2003, GPRS Net) opera-val a Ph-t eléggé furcsán tördeli be az un. smallscreen rendering technology. Nagyítja a főmenű betűit, összekeveredik a főoldal híreivel-link-eivel, egyszóval abszolút olvashatatlan. A szabvány CMS-ekkel (e107, php-nuke) megbirkózik. Ezen lehetne valamit javítani?
köce. -
róland
veterán
R5 featur kívánságlista, bár ez inkább tárolókapacitás és szerver kérdése lenne (akár még az R4 kisebb átalakítása is elég hozzá).
Arról lenne szó, hogy már nagyon sokan töltenek fel képet a hozzászólásaikhoz. Legtöbben a Képfeltöltés.hu-t használják, de ott meg elég sok újabban a probléma. Ma is sokan idegeskedtek itt a PH!-n, mert a képeke így nem voltak elérhetők.
Megoldható lenne, hogy itt a PH!-n lehessen képet feltölteni?! Mondjuk havonta 5-10 képet tölthetne fel a felhasználó. -
VladimirR
nagyúr
válasz
headhunter
üzenetére
nem
-
headhunter
addikt
A kedvenceim-nél lehet ABC sorrendbe állítani a felvett fórumokat?

-
Panky
tag
Én azt szeretném javasolni, hogy a kedvencekbe felvett topikoknál ha esetleg megoldható akkor lehetne egy jel ha új hsz érkezik az adott topikba.
Persze ha nem jár fórum motor újraprogramozással stb stb.
Ja és bocs ha már kérdezte vki előttem. -
VladimirR
nagyúr
hsz irasa kozben nezd meg fent az url-t
van ott egy olyan (ha valaszolsz, maskent nincs), hogy ''pnum=XXXX''
ez jelzi azt, hogy hanyas szamu post-ra valaszolsz
egyik ok lehet az is, hogy a privat uzenetek nincsenek ily modon szamozva, de lehet, hogy az az ok, hogy ha a hsz valos id-je szerepelne az url-ben, problemakba utkozne annak levedese, hogy ne nezhessuk meg masok uzeneteit
pl beirom, hogy pnum=1, es ekkor az elso pu-t latom - nem az en elsomet, hanem osszessegeben az elso - latom, hogy ki irta, kinek, es hogy mit
de csak tippelgetek -
rlazol
veterán
az miért van, hogy a privát üzenetre való válaszadásnál nem látom az eredeti üzit?
-
camino
tag
lehet, hogy volt már szó róla, de engem pl. az idegesít, hogy a kereső különbséget tesz kis és nagybetűk között, így más-más eredményt talál, ha egy szót nagy betűvel kezdek, ill. kis betűvel.
(ja, én persze szeretek kis betűkkel írni
)
[Szerkesztve] -
headhunter
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm, a kombinált lesz az én beállításom!
Évek telnek el és nem látom a megoldást!
A kedvenceim-nél lehet ABC sorrendbe állítani a felvett fórumokat?
[Szerkesztve] -
róland
veterán
válasz
headhunter
üzenetére
Csökkenőre kell átállítani a megjelenítést. De ez már nagyon régi megoldás.
-
Winner_hun
félisten
válasz
headhunter
üzenetére
A számozás mellett ott van, hgy pl kombinált

-
headhunter
addikt
A fórumok az első hozzászólástól indulnak, van-e lehetőség valamilyen beállítással,hogy a legutolsó hozzászólások látszódjanak alapból?

-
mikado
tag
10teletem!
Meg lehetne oldani, hogy a privát üzeneteket ne csak egyessével lehessen törölni?
Mondjuk lenne 1 checkbox minden üzenet fejlécében ahol ki lehetne jelölni törlésre, azután egy gombbal törölni.
Nem olvastam el az előző 3k hozzászólást, ha már szerepelt bocs. -
tök off... de 1*űen nem találtam erre topikot
kérdés, a PH logo-t milyen progival rakjátok ki a képek alsó sarkába?
valami oylasmi kéne nekem amivel átlátszó tif-et/gif-et lehet rárakni 2kattintással mondjuk 20képre... (mint a batch koncvertet az irfanviewben)
a lényeg, hogy sok képpel tudjam megcsinálni, ne egyesével...
bocsi az offért, de nemakartam ennek új témát nyitni...
előre is köszi -
Velocity
aktív tag
Üdv! Nekem is támadt egy ötletegyüttesem, bár nemtudom mennyire lenne bonyolult a megoldása!
Szóval:
Az
almenu rész elé be lehetne rakni egy UP gombot... Mondjuk ez csak bizonyos topiktémáknál jelenne meg (mondjuk a keres kínál topikokban) és naponta korlátozva lenne, illetve a téma tulajdonosának megjelenne egy ''Utolsó Up + dátum'' felirat is! Ezt lehetne szabályozni hogy naponta csak 2x lehessen upolni! Esetleg a jobb oldali elmentett fórumtémákhoz is be lehetne tenni egy UP gombocskát a kuka meg az e-mail mellé, és lehetne egy olyat csinálni hogy a felhasználó saját keres-kínál topikjai a jobb oldali listán félkövérre válna hogyha hozzászóltak! így ha én belépek a fórumba és látom hogy a keres-kínál topikjaim egy része sima (tehát nem félkövér) akkor látom hogy a kutya nem szólt hozzá, és csak upolni akarok, akkor a kuka melletti UPra kattintok és nézem azokat a topikokat amik félkövérek és van hozzászólás is...
remélem nem voltam túl bonyolult, és remélem hasznos ötleteket sikerült adnom, és ha mindet nem is de valamit fel tudtok használni belőle!
szerk: Jah és remélem nem én vagyok a sokadik aki ezt felveti (spanyolviasz effekt)
Üdv: Velo
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
Parci: eszembe jutott valami, aztan majd megmondod, hogy miert hulyeseg
az az elkepzeles hasitott belem, hogy milyen jo lenne, ha nem csak a hirekhez, de a forumtemakhoz is lenne rss feed, igy azokat a toipic-okat, amiket valaki minden nap vegiglatogat, egyetlen kattintassal le tudna ellenorizni, hogy jott-e uj post, es lenyegesen kenyelmesebb lenne ez a megoldas, mint az e-mail-es ertesito -
jasszer
őstag
Egy kérdés: (bár attól tartok feltette már vki régebben) Miért kerültek ki anno a Bolhapiac topikjai a bal oldali utolsó ''hozzászólt'' topikokat tartalmazó sávból?
Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

-- Panther

Ez nem az a műsor...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de persze nem fogadnék rá, hogy a górénak is tetszik.