- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Notes
senior tag
-
Notes
senior tag
Igazából nem tudom, hogy más tapasztalt e hasonlót: Ma váltottam Firefoxra és amikor be akarok lépni a PH!-ra beírom a felhasználónevet, jelszót, kiírja, hogy sikeres belépés rögtön továbbítunka a fórumba, majd újra megjelenik az előző képernyő, ahol be tudok jelentkezni. Minthe mi sem történt volna. IE-vel meg simán megy. Mi lehet a baj?
Romanes eunt domus!
-
Notes
senior tag
Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE in /srv/www/prohardver.hu/include/_fent_fejlec.php on line 32
Ebből is látszik, hogy Bukmékeres fogadás (topik) kiszámíthatatlan.Romanes eunt domus!
-
Notes
senior tag
A [/CODE] mintha nem működne... Legalább is a Delphis topik tele van olyan postokkal, ahol a kód utáni szöveg is más betűtípussal jelenik meg.
Romanes eunt domus!
-
Notes
senior tag
Ha a hozzászólásomba be akarok szúrni egy szmájlit valahova a közepébe, és alul ráklikkelek az egyikre akkor a szmájli a hsz végére kerül, hiába van a kurzor a szöveg közepén. Nem egy critical error, csak meglepődtem.
Romanes eunt domus!
-
Notes
senior tag
A női PH! olvasóknak szerintem nem túl testhezálló a PH! nagyúr rang. Talán a PH! nagyúrnő/hölgy bevezetése megfontolandó lenne...?
Romanes eunt domus!
-
Notes
senior tag
Na az előbb tök szépen, udvariasan megfogalmaztam mindent, de kitöröltem. Inkább leírom a lényeget, hogy érthető is legyen: Ha PROhardver akkor legyen
már tényleg PRO, mert elég ''cikis'', hogy hogy naponta kétszer behal a rendszer.
Peace! I respect your efforts!Romanes eunt domus!
-
Notes
senior tag
Az adatoknál a delikvens e-meil címe miért nem normális, hagyományos formában van megadva? Nehogy má' kopipészteljek, mert az túl egyszerű lenne?
Romanes eunt domus!
-
Notes
senior tag
Kb. egy hete olyan lassú a PH! mintha egy 56K-s modemmel nyomulnék. Pedig nem. Másnak is
Romanes eunt domus!
-
-
Notes
senior tag
Bővebben: link
Sajnálom. Eddig bírtam.Romanes eunt domus!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest