Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
Most mondjam azt, hogy FireFoxban egyáltalán nincs?
Szerk: viszont megjelenik, ha szükséges, de ez csak fent
igaz, mert azzal egyetértek, hogy lent biztos nem kell...
(Esetleg azt tudom elképzelni, hogy ha a korábban feltöltött
képeim listája nagyon hosszú, azt akarja scrolloztatni.)[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
"Amúgy mint Panther írta a régiek maradnának."
Igen köszönöm, ezt felfogtam, de új hasonló aláírást nem lehetne beírni. Tehát gyakorlatilag az eddigi 3 sort lefeleznénk. Ennyit szerintem nem ér meg az, hogy nagyritkán meg kell kérnünk valakit aki hosszúra nyújtotta az aláírását, hogy csökkentse le. Eddig egyébként ez működött, mindenféle hiszti és jogosmodba rohangálás nélkül is.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
A 110 karakterrel az a baj, hogy a mostanihoz képest édeskevés. Nézz rá pl. Sirandrish aláírására, épphogy másfél sor, de 122 karakter, tehát a 110 karakteres limittel már buknának is az ilyen egyébként alig másfél soros aláírások.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Részemről az a helyzet, hogy az aláírás hosszát limitálhatom bárhány karakterre, amit a moderátorok döntenek. (Ettől a régi aláírások még nem változnának, de az újak már csak annyi karakteresek lehetnének.)
Szóval döntsé(te)k el mi legyen, felőlem lehet bármennyi a limit.[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
Foglalt név
addikt
Csak akkor gondolkozom, ha muszáj.
Talán, ha két hetente egyszer kell szólni valakinek emiatt, tehát működik. Ez pusztán abból fakad, amit már mondtam, a döntő többség nem használja/egy soros/szavas aláírást ír.
Jellemzően olyanoknál tellik meg, aki:
1. idéz
2. beírja a konfigját az utolsó szögig(mert ugye minek a konfig mező, ott nehezebb villantani az új i7-el)
3. a kedvenc vicce mellett, a macskája neve és a rockbandája neve is szerepelNamármost. Az aláírás mező, mint a neve is mutatja, nem blog, nem hirdetési felület, hanem aláírás. A 12 éves apuadottpénztnekemvanalegjobbgépem és az oldal tartozékaként 24h online ősuserek között, akik éppen most készülnek arcképet cserélni, egy olyan gif-re, amiben meg tudják osztani a nagyérdeművel, hogy milyen szuper lilla ollót vettek tegnap, nem érint mást a dolog.
A 12 éves gyereknek ha szólok, leveszi és másnap örömmel meséli, hogy tegnap a moderátor spanjával dumált. Az őstag viszont azt mondja, várjá-várjá, hát az oldal van ééérteeeemm! A hiba ebben az, hogy az oldal van értetek. Lehet az öregekkel kicsit kivételezni, de akkor vegyék már ők a fáradtságot, hogyha nem is toleránsabbak, mint az átlag, de legalább azt a szintet hozzák.A konstruktivitás meg tök jó. Vannak is jó ötletek. Az optikai szálon meg gyors a net, de ezt x10 évvel ezelőtt nem tudták és mindenhova réz van kihúzva. Az emberek többsége meg inkább vár 5 percet, minthogy felássák a kertjét(és a pénzről akkor még nem is beszéltünk).
[ Szerkesztve ]
-
PazsitZ
addikt
Elég ha a prohardver, fototrend, mobilarena valamelyikén megnézi stimmel-e és szinte mindenhol jó lesz.
De nem tudom mit erőlködsz, látod, nem kell...
(#6278) jer1cho: Nem a mobil net tömörítése miatt hibázik? Winner_hun a megmondója, hogy lehet megoldani ha jól rémlik.[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
Foglalt név
addikt
Most tényleg ne haragudj meg, de hol láttál olyat, hogy a user hibás volt? Kétlem, hogy bárki közülünk ilyet állított volna. cyla azért kapta a bant, mert hárman kértük meg legalább nem egyszer valamire és ő akkor is megmutatta, hogy nem csinálja meg, hanem gerjeszti a balhét, szóval ezt ne vegyük egy kalap alá.
-
Foglalt név
addikt
Annyira ellenkező oldalról fogjátok meg a dolgot, hogy az hihetetlen.
Van itt x ezer felhasználó. Én személy szerint még nem hallottam, hogy valaki panaszkodott volna az aláírás hosszára. Ha valaki mégis átcsúszik(ritka eset) és észreveszi valaki, szól a user meg átírja(jobbára megköszöni az észrevételt). Ez egy teljesen jól működő rendszer.
Azt mondjátok, hogy rúgjuk ezt fel és mától többszáz ember írja át az aláírását, mert cyla akkor is megmutatja, hogy neki lesz igaza? Normálisnak tűnik ez számotokra?
Nem az egész ellen vagyok. Tök jó dolog lenne, ha a motor nem jelenítene meg három sor feletti aláírást, így mindenkinek világos lenne, ha túlcsúszott. Ez azonban egy annyira elenyésző probléma, hogy még arra az 5(nem annyi) percre sem érdemes megszakítani vele egy folyamatban lévő szükséges, máshogy nem kezelhető fejlesztést.
-
Foglalt név
addikt
A tesztelésbe azt is beleveszed, hány ember fogja szóvátenni, hogy az egyébként eddig 3 soros aláírásából hirtelen eltünt pár szó, mert balga módon nem csupa W-betűt írt, hanem néha egy i is becsúszott?
A techikai megvalósítás mindig csak egy dolog.
Lehet én nem látom túl életszerűen a dolgot, de aki ír 3 sort, az már úgyis csicsázza, finomítgatja. Bőven belefér, hogy eljátszik vele, hogy 3 sor legyen. Sokkal bosszantóbb ilyen szempontból szerintem a fix karakterszám.Azért meg megváltoztatni egy eddig működő rendszert, mert egy azaz 1 ember az ezerből nem úgy reagál, mint a többiek, történetesen, ha megkérik, akkor megcsinálja, nem igazán látom bölcs dolognak.
Nem fogják.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Épp ez miatt kérdeztem a legutóbbi bejegyzésednél, mert a dátumban előtted és az utánad levő bejegyzéseknél ha ékezet van a címben, az url-ben ékezet nélkül jelenik meg. Ez az írás is frissebb és jó a címe (pl) Egy elfuserált hűtési kísérlet 2.rész
Most így hirtelen arra gondolok hogy a szerverátállás miatt lehetet ez a kis kavarodás.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
DigitXT
nagyúr
Egy magasabb rangú is tud orbitális baromságot leírni
Abszolút. A valódi szakmai értékelés amúgy hasznos lenne, csak
ott meg felmerül a kérdés, hogy aki értékel, az tudja-e, hogy mit?
(A megoldásos dolog szintén hasznos, csak az meg "egy probléma-
egy topik" felállást követel, amivel a PH! pontosan szemben megy*.)
* Ami viszont a könnyű átláthatóság, kereshetőség, tematizáltság
miatt nem hátrány, sőt! Szóval mindenben van rossz is, és jó is.[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
Igen, meggyőződésem hogy ezt a nők másképp fogják fel, ezért nekik ez nem tűnik fontosnak. De én pl amikor olvasok véleményeket egy hardverről, akkor megnyugodok ha látom hogy egy magasabb rangú írta. És ez fontos szerintem, megbízhatóbb egy ilyen tag.
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
SystemRoot
őstag
Én nem így gondolom. Én nem hiszem hogy elszeparálná vagy kiközösítene a rang bárkit is. Ellenben a megkülönböztetés szerintem kijár a régebbi és aktívabb tagoknak, mert ők mégiscsak értékesebbek itt a PH-n aktivitás szempontjából. Mellesleg a rangok még közösségformáló hatást is csinálhatnak a régi tagok között, hogy ők valamilyen szinten összetartoznak. Aztán pedig ott van még a kereskedős rész is, ahol még ennél is sokkal nagyobb jelentősége van a rangoknak. Igenis szükség van hierarchiára. És kell az elismerő rang mint jutalom azoknak akik a PH-nak a szerves részét képezik.
Jah amúgy neked szerintem is kijárna egy PH! nagyságos asszony cím.
[ Szerkesztve ]
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
föccer
nagyúr
Dettó meg van nekem is ez a jelenség.
XP SP1; firefox 1.5
Más:
Van egy olyan felvetésem, hogy a ha valaki nyit egy topikot, akkor neki legyen jogosultsága a saját topikját bezárni. CSak a saját topikját. Ha ott van a lehetőség, akkor 1: előbb eszébe jut a tagnak, hogy a Zárható post helyett rákattint, hogy zárás, 2: nem lenne annyi dolguk a modoknak.
más:
Vladinak volt egy felvetésem itt: [link]
#350; #353;# 362; #369; #370
Tiszeletem: föccerÉpítésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
ReJim
őstag
már írták, hogy írtam... szóval a könyvet sem visszafelé olvasom, ha a végén akarom kinyitni, akkor talán fodítsam meg
(fordított rendezési sorrendbe kb egy hétig bírtam)
nekem olyan megoldás kellene, hogy csak egyet katintok, és a legvégére ugrik a topiknak, ilyen rendezéssel
bizti van rá megoldás, de had ne én csináljam már meg...
robaj:
látom nem érted.
ha én éppen az efkágépé honlapján vagyok, és a könyvjelzőkbe rákattíntos a topik linkjére, akkor hiába lökködöm az end-et, meg a scroll gombokat... mág lapozni kellene... vagy nyissam meg az egész topikot? Bővebben: link
nem hinnném hogy örülnétek, meg a szerver örülne, ha 10 tabban elkezdeném egyszerre megnyitni a 4000 nagyságú topikokat...
[Szerkesztve]</end.?>
-
TommyGun
őstag
Ez volt a legelső próbálkozásom...egyből PH főoldalt nyomtam és fórum...decsakazértis elß$Ł-ta ez a tetves motor
De most télleg ezzel nem lehetne valamit csinálni
IT. NEWS fórum egyáltalán minek van ? Úgyértem maga a domain név a fórumra
http://it.news.hu/rios3_forum.php
http://prohardver.hu/rios3_forum.php
Ez minek van Mikor maga a fórum ugyanaz...
Miért nem dob egyből a PH-s riososra Vagy akkor legyen egy közös neve vagy mittomén...nocsak mert nem az első alkalom hogy így járok ám...és biztos vok benne hogy nem vogy egyedül a problémámmal...
[Szerkesztve]"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
parandroid
félisten
Azért érdekes dolog ez - elvileg a html valami standard, nem? És akkor itt ez az alternatív böngészők legjobbika, és még egy nyavajás görgetősávval sem bír el.
Á, jó nekem a szarfos IE.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
VladimirR
nagyúr
ez nem az r2, hanem az r1
rios1 => Bővebben: link
rios2 => Bővebben: link -
F-ECT$
titán
Talán nem tetszik a nagyasszony
Egyébként smiley ügyben nem értem, hogy mi ez a ''lassú bővülés''. Egyrészt aki nagyon akar, az tud máshonnét linkelni, viszont ha már van itt, akkor meg miért nincs nagyobb választék. Vagy ha nem akarják, hogy smiley áradat legyen, akkor meg miért bővül folyamatosan az itteni választékDive ever, work never.
-
róland
veterán
Én a csetes megoldást azért javasoltam, mert lehet, hogy valakinek tipp, tanács, stb. kellene, de nincs gépközelben, vagy épp nem hardver problémája van, és így wapon kaphatna tanácsot, stb.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
HÁZIGAZDA
ez ok, de azok a felolvasó szoftverek nem tudnak akármit jól felolvasni. egy képekkel teletűzdelt, tördelt, agyondesignolt weboldal nem jó terep nekik. és azokhoz a programokhoz képest a PH! jelenleg ilyen, nem?
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
HÁZIGAZDA
tildy!
nem nagyon vágom a wap-ot. ha tudsz segíteni abban, hogy hogy néz ki egy wap oldal, megcsinálom a teljes wap.prohardver.hu -t. vagy ha mutatsz linket jó doksira, képbe kerülök és szintén meg tudom csinálni.
amúgy is akartam idővel csinálni egy csomó xml feedet, wapos oldalt, vakok és gyengénlátóknak oldalt, stb.ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
moonman
titán
a jelen oldal alján lévő logó Bővebben: link jobban illene a fehér wap-háttérhez.
legyen egy 640x320 verzió is csaknekem -
róland
veterán
Valamikor, úgy fél évvel ezelőtt találtam egy amerikai oldalt, ahol a METARhoz kapcsolódóan fel voltak sorolva az ICAO kódok. Ott láttam Sármelléket LHSN-ként feltüntetve.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
-
róland
veterán
Tudom, hogy Sármelléken nem lehet siklóernyőzni, de azért METAR adatai annak a repülőtérnek is vannak. Kérhetném, hogy feltedd az oldaladra, én azon a környéken lakom, tehát jól jönne az ottani időjárásról tudni. Wapon még működik az oldalad (METAR)?
-
róland
veterán
Én a híreket is szivesn olvasnám útközben, mert még mindig jobb mint a semmi. Sajnos nagyon vacak a magyar wap kínálata.
A fórum hab lenne a tortán, bár úgy vélem kicsit nehéz megcsinálni mobilra. Inkább egy chat jellegű, azonnali kérdések és válaszok részt tartanék jónak mondjuk az itteni fő témakörökkel (pl. Fáradt gőz, processzor és tuning, VGA, stb.)http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
plömplöm
őstag
Tippet köszi, de 24x napja és 49x hozzászólás óta most csinálta először, csak ezért nem fogok sem operázni, sem firefoxolni, sem mást, az tuti. Meglepett, ennyi az egész. Ha nem lehet rátalálni a lehetséges hibaforrásokra, és automatice javítani az ilyen topic-címeket a motorral, akkor ez van, sebaj.
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
_Petya_
őstag
Üdv!
Ezt én már régebben felvetettem, talán ebben a topicban. Azonnal lehurrogtatok, hogy újonk, biztos azért kell, mert azonnal választ akarok kapni a kérdésemre.. (talán VladimiR írta ezt)
Most, hogy tildy veti fel a témát, mindjárt jó ötlet. Érdekes.
PetyaFontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
Bencom
senior tag
Egyébként: írhattad volna MAGYARUL is, mert ez egy MAGYAR fórum (méghozzá nem is akármien!)...És nem is tehetsz szemrehányást, mert kb. 8 éve tanulok Németül, más nyelven meg nem, tehát az ''age'' szót, meg a ''juniort'' még értettem, de nem tudtam, hogy milyen szerepet tölt be a hszben...
MOD:Most már mindegy, érzem, hogy ennek BAN lesz a vége
Mindenesetre sry mindenkitől, aki bántva érzi magát...
[Szerkesztve]nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
Bencom
senior tag
A kor és a nem sztem felesleges, mert épp azért jövök a fórumra, hogy ''egyenrangúként'' kezeljen egy 30, de egy 12 éves ember is...
A nemek mutogatásából meg még sajna baj is szokott származni, lásd: Neonosie™.
Aki akarja, meg csináltat egyedi avatartnincs MSN-em már ez is baj:(((
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest