Hirdetés
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasszer
őstag
De má' jó...
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
Szólista
senior tag
Mi van megint a ph-val? Nagyon lassan jönnek be az oldalak,mind1 milyen böngészőt használok.
Nem vagyok normális. Na és?!
-
őstag
A HWSW annyiból jobb,hogy egy témánál egyszerre tudsz az utolsó hozzászóláshoz ugrani...itt viszont megnyitod a topikot,és még tovább az utolsó oldalra...
Kontra:viszont ott nem tudod melyik topikban szóltál hozzá,nincs emlékeztető..
[Szerkesztve]Tech-No-Logical World.
-
V.ki
aktív tag
Ez csak nekem új,hogy az
''Üdvözlünk [username]!
Regisztrált tagok száma:[aktuális szám]''
szöveget felváltotta ez:
''Új tagunk: [username]!
Regisztráltak: [aktuális szám] tag'' -
tildy
nagyúr
PArci azt észrevetted már, hogy ha valaki öt percen belül megnyomja a MOD gombot, viszont csak mondjuk 15 perc múlva küldi el onnét a hozzászólsást, akkro is megváltozik a hozzászólás tartalma?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Pópa
senior tag
Bővebben: link <- lehet, hogy én értek félre valamit, de tényleg EZT nem találod?
Trust is good, control is better!
-
Niquis
aktív tag
Volt már az javaslatként hogy hsz írásakor az ikonok és a tagek kattal beszúrhatóak legyenek? Fárasztó mindig begépelni őket.
"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."
-
dannnnn
senior tag
hi all
nekem egy olyan gondom lenne, hogy egy barátom regisztrálni akar ph ra és mikor regisztrál egyszerüen nem tudja hova beírni a kodot... most én vagyok hülye de megnéztem és télleg nem tudom hova beírni....
kérek segítséget vagyis inkább haverom!██ сәгтеук ыекшлу™ ██
-
Mad Maci
tag
Kiakadok, szerintem ezzel sokan így vagytok. Minden topic címében ott, hogy help, vagy plíz, pls, plz, please. EWzeket egy scripttel nem lehetne eltüntetni? Mint például a témák címében csak 1 nagybetű lehet, ha nem moderátor nyitja.
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=151776&start=0#msg10 --->Ilyet keresek! ; http://3dfx.uw.hu -->3Dfx rajongói oldal ; ATI&nVidia SUXX, 3Dfx RULEZ!
-
DigitXT
nagyúr
-
eri
tag
lehetne a legutóbbi hozzászólások száma a duplája!!!!
(_8(l) - The Simpsons
-
eri
tag
lehetne látogatottságmérő meg legaktívabb időszak, mint a hwsw-n!
(Jobbnak tartom a prohardvert jóval mint a hwsw-t és ez nem ny@lás akart6 lenni!)
[Szerkesztve](_8(l) - The Simpsons
-
Pópa
senior tag
Ehhez már annyira hozzászoktam.. nem cserélném le.
Trust is good, control is better!
-
eri
tag
Engem érdekelne egy más színösszeállítás!
(_8(l) - The Simpsons
-
Nyúltáp
senior tag
Javaslat:
Jobb oldalt az utolsó hozzászólásaim blokknál ne azt a topicot tegye előrre, amihez én szóltam utoljára hozzá, hanem azt, amihez úgy álle cu zámmen legutoljára szóltak hozzá.
Így nem kéne feleslegesen benézni mindegyikbe, mert tudná az ember, hogy melyiknél van új hozzászólás.Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is.....
-
Mosqu!to
addikt
-
e-biza
őstag
esetleg a keresöt lehetne upgradelni hogy egy nickre lehessen keresni egy adott forumtémán belül, mert 1-1 ember hozzászolását egy 1500as forumtémában elég nehéz megtalálni.
Liƒє is too short. - http://www.lowcostdomain.eu
-
bbazsy
őstag
tudom, h most nyereményjáték, stb, de leírom:
adatlapnál jólenne egy MSN fül is, elég soknak van tel.szám, e-mail helyén, aláírásba, etc. szvsz elférni adatlapnál még1 'KOCKA'
más: többször felvetettük páran egy, a téma legutolsó oldalára ugró kis 'nyilacskát', amit szintén hasznosnak tartanék...
ennyi ;)..
-
Dilikutya
félisten
válasz illusiON #1238 üzenetére
Jobb ha te se kapsz Ha másnak sincs, kivéve biker-t, esetleg sickboy-t, akiknek még régről maradt, akkor neked se jár Még csak az kéne... menne majd ezután is a sírás a fiataloktól, mint az avatarok esetében volt. És végül ugyanerre a sorsra jutna, mint az avatar...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
moonman
titán
ezt a flash-es izét muszáj volt oda felülre?
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
válasz parandroid #1240 üzenetére
Szerintem ő is visszakérte, mivel twollah-nak is volt egy zöld x az aláírásában, de az új motor asszem kiszedte, és nem kaphatta vissza. Javítsatok ki, ha tévedek
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
plömplöm
őstag
Érdekesség, nemtom volt-e már, adott (megint) egy totyik: Bővebben: link, mondjuk itt megnyomom az ''eredeti hír'' nyomókát hogy elolvassam a frankót, majd megnyomom az opciók között a ''hozzászólok''-at, és nem oda jutok, ahonnan elindultam. Ottmaradtam IT-éknél, és em működik a süti sem persze. Persze, tudom, van back, azt kell nyomni, nyomtam is.
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
parandroid
félisten
válasz illusiON #1238 üzenetére
nem.
a ladás logót sickboy manuálisan szúrja be minden hozzászólása végére. gondolom ki van neki a desktopra egy szövegfájlban írva a [img ]www.sickboy.hu/ladáslogo.jpg[ /img] szöveg, és bekopipészteli minden hsz végére.
biker az egyetlen, akinek tényleg kép van az aláírásában, neki még régről maradt.
p
[Szerkesztve]I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
illusiON
őstag
hy,
nem si tom hol kérdezzem,t alán ez a legjobb hely szóval nekem is lehet picike kép az aláirásomban? hogy? mert másoknál láttam, pl. a ladas logot etc., és más fórumokon is elfogadott dolog...( : no woman no cry : )
-
Mennyi?
aktív tag
Itt mi lehet a probléma?
Bővebben: link
Ugyanis amikor belinkeltem a képet, akkor megjelenítette, majd frissítés és újabb hozzászólás után már csak a kis piros x-et figyelhettem!? Másik gépen is megnéztem a topikot és ott sem látom a képet, ellenben a kép linkjét ie-be bemásolva azt rendesen behozza! -
senior tag
Üdv mindenkinek!
Az a meglátásom, hogy mostanság nagyon kezd elharapózni a Bolhapiac szekcióban a nem informatikai jellegű hirdetések aránya. Kérem! Ez egy INFORMATIKAI fórum, és szerintem ne itt kezdjék el hírdetni a bőrkabátokat, a leharcolt robogókat, az autó dísztárcsákat, vagy bicikliket, ugyanis semmi közük nincs az informatikához, és én nem azért nézem a bolhapiacot hogy itt ilyen cuccokkal/árúkkal találkozzak..
Kérem szíves elbírálását - szerintem jogos - tiltakozásomnak. -
e-biza
őstag
http://prohardver.hu/pics/icon_815.gif
ez a kép hiányzik innen Bővebben: linkLiƒє is too short. - http://www.lowcostdomain.eu
-
Mik^
tag
Üdv!
Nekem egy ideje olyan gondom van, hogy nem tudok új hozzászólást csinálni debian mozilla 1.7.5-el. Rákattintok h. új hozzászólás, kéri jelszót, OK, és megint kéri nevet/jeszót, ésez ígymegy körbe körbe. Viszont egy hozzászólásra tudok válaszolni...
Valami ötlet?
Mik -
Mosqu!to
addikt
válasz Cathfaern #1227 üzenetére
Erre is szerintem lenne megoldás, egyrészt alapelvekbe beírni, hogy ha el akarsz adni valamit, akkor arra van jogod, de ha szakmai segítség kell, inkább használjon keresőt, és írjon a meglévő témákba. Őszintén szólva egyre kevesebb olyan dolog van a világon, amiről eddig ne lett volna topic a PH!-n. Eddig rengetegszer kerestem, és mindig megtaláltam a választ. Persze valaki visszariad a párszáz hozzászólás elolvasásától, és inkább nyit egy topicot, ahol részletekben olvassa el ugyanazt.
Szerintem ez sok oldalról lenne célszerűbb, egyrészt nem kerülnének bele az aktív témákba a gyökér topicok, márha nyitnának egyes emberek oda, a hardware részlegbe, másrészt a modok munkáját is meg lehetne osztani, hogy lenne mondjuk 2-3 ember, aki nagyrészt ezeket nézi.
Ez, amit leírtam, elég vázlatos, de szerintem kiindulási alapként hasznosítható, és ki lehetne belőle hozni valami jó, és hatékony dolgot. Valószínűleg én is jobban meg tudtam volna fogalmazni, ha nem lennék félhulla(fáradt)Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Divi
aktív tag
lá lá lá lá lá lá lá Lila Liba gá gá gá gá gá gá
-
Mosqu!to
addikt
A documents and settingsben csak ezt az egy ph-val kapcsolatos filet találtam. Neked mi volt még?
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
És megmondod, hogy mit töröljek belőle? Én a ''Documents and Settings\Mosquito\Cookies\mosquito@prohardver[2]'' cookiet editáltam úgy, hogy kitöröltem belőle a topic nevét, és azonosítóját. Vagy ez nem elég? Mit kell még törölni belőle?
-
Mosqu!to
addikt
Javaslatom van: Az ''utolsó hozzászólás'' listájával kapcsolatban:
Örülnék neki, ha ez a lista nem csak x elemből állhatna, hanem a felhasználó definiálhatná, hogy hány utolsó topicban szólt hozzá, ezáltal az általa elfelejtett, de szükséges topicokat is tudja mindig olvasni, ne csak azt, ami éppen ott szerepel. Másik dolog, hogy esetleg lehessenek kedvenc topicok, tehát mondjuk ne az IE favorites részébe kelljen bepakolni azokat a topicokat, amiket késöbb is akar az ember olvasni, hanem legyen erre opció a PH!-n is. 3. pedig, hogy lehessen törölni a cookieból az épp aktuális utolsó hozzászólásokat, mert van pár topic, amihez az ember csak 1x akar hozzászólni, viszont ott marad, amíg nem töltjük be a helyét, ez pedig jónéhány hozzászólás. Erre lenne megoldás, ha a cookieból ki lehetne törölni azt, amit nem kívánunk oda. Gondoltam, hogy megoldható, de amit én töröltem, az nem tűnt el onnan, visszaírta magát. Vagy csak én b*sztam el valamit?
Illetve még 1 javaslat: legyen aktív kereskedelmi témák, amiben a Keres-Kínál topicjai szerepelnek, természetesen azok, amikhez utoljára hozzászóltak.
Illetve lehetne kicsit az SG fórumból is meríteni, hogy mondjuk egy ember a regisztrációját követő x ideig ne nyithasson topicot. Egyre inkább idegesít, hogy valaki beregisztrál, és nyit 3 topicot egy olyan dolognak, amiről már van 10. Vagy ezt lehetne úgy korlátozni, hogy csak a kereskedelmi részlegbe nyithasson, mert ugyebár valaki lehet azért regel, hogy eladjon, ezekkel nincs is semmi bajom.
[Szerkesztve]Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
moonman
titán
csak nekem tűnik úgy, hogy az utolsónak hozzászólt topicok listája jobboldalt 20 lett? ezelőtt mintha 15 lett volna.
-
b14
senior tag
1. Jo lenne az adatoknál az msn cim is.
2. Egy adott hszre meg lehetne nezni a valaszokat az is jo lenne, mert az elozmenyt latom, de az elozmenynel nem lehet megnezni a valaszt, ez egy kerdesnel jo, ha utanam erkezett kb. 100 hsz, akor vegigfutni, hogy ki valaszolt nekem, ki masnak, azt nehet megtudni.''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
-
DigitXT
nagyúr
Nem lehetne vhogy megoldani, hogy egy adott topik esetén egy adott user HSZ-eit listázzuk csak, kb. úgy mint a keresővel? Pl. ha kissé szétoffolták a topikot, de az ember csak az adott sztorira/problémaleírásra+tapasztalatra kíváncsi, akkor úgy tök könnyű lenne végigfutni. Vagy ez tök hülyeség?
-
Gamespy™
tag
''Már egy jó ideje a Hardver Piac-on született hozzászólásokat nem számlálja a RI/OS R3''
-ez szerintem nem megoldás az állando upolgatásra! itt is születnek dögivel velös szakmai tartalommal rendelkezö hsz-ek és én nem érzem igaszságosnak eme eljárást!
remélem imám meghalgattatik bár kicsi az esélye!Ide valami frappánsat kéne írnom...
-
rocket
nagyúr
Nem olvastam vissza, lehet volt szo mar rola.
Szoval az a gond hogy jobb oldalt az oldalon az ''utolso hozzaszolasaim'' resznel eltunt az osszes topic amihez hozzaszoltam.
Random torlodik az egy ido utan, vagy mas oka van amiert eltuntek?
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
VladimirR
nagyúr
válasz [HUN]Zolee #1208 üzenetére
ez a keres gyakorlatilag csak egy ui a prohardver keresolyehez, ezek a cuccok mind elerhetoek az url turkalasaval -- en csak ennek adtam egy konnyebben kezelheto feluletet
arrol, hogy ne mas szerveren, hanem a ph-n legyen, nem tudunk tenni, de mikor Parci hozzajarulasat kertem a keresohoz, azt mondta, hogy ha lesz ideje, majd felturbozza az integraltat is, joval tobb kepesseggel (mint mondtam, az enyem csak feluleteben ad ujat)
visszajelzesek/otletek egyebkent johetnek ide => Bővebben: link, vagy ide => Bővebben: link a vendegkonyvbe
Udv: VladimirR
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
Nalam is elofordult mar ilyen. Nalam veletlenszeruen jon elo
-
nagyúr
Na, csak hogy megerősítselek, hogy ne higgyék, hogy álmodtad : én is rendszeresen találkozom ezzel a feature-rel.
mozilla, mozilla firefox.
csak néha, mondjuk naponta egyszer. és addig tart, míg rá nem kettintok a középső részen kívüli részre. akkor abbahagyja.
[Szerkesztve]Pleased to meet you - hope you guess my name
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
- Interactive Brokers társalgó
- YouTube
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen videókártyát?
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- OpenWRT topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.