Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
_Gudella
senior tag
azt nem lehetzne megcsinálni, hogy ha egy egész hozzászólás [ OFF ] [ /OFF ] között van, akkor alatta a ''Szerkesztve'' felirat is olyan szürkével legyen?
jó, tudom, igencsak apróság
-
moonman
titán
lejjebb lett véve a kijelentkeztetési idő? alig telik el öt perc két hsz között és jelszót kér.
meg ha már belepofázok. IT.News fejléc-kékje és a fórumjának ''ph-barnája'' nem passzol.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
meg is van => Bővebben: link
-
_Petya_
őstag
Javasolnám a forráskód beszúrás megoldását, a programozási témákban jó jöhet, tehát amikor nem törteli össze a motor a szöveget, hanem fix karakterszélességel jelenik meg. pl: [CODE] és [/CODE] között. Így még primitív ACSII rajzokat is lehetne csinálni.
Petya -
moonman
titán
IT.News-nak nincs olyan logója, mint PH!-nak itt a lap legalján?
-
luciferc
őstag
Nem lehetne azt megoldani, hogy a jobb oldalon megjelenő topikok számát lehessen befolyásolni? vagy esetleg lehessen csinálni egy kedvenc topikok gyűjteményt, hogy ha egy érdekes topikhoz pár napig nem szólnak hozzá, akkor se tűnjön el a látótérből, hanem egy linkecske mögött meg lehessen találni. hm?
-
tildy!
nem nagyon vágom a wap-ot. ha tudsz segíteni abban, hogy hogy néz ki egy wap oldal, megcsinálom a teljes wap.prohardver.hu -t. vagy ha mutatsz linket jó doksira, képbe kerülök és szintén meg tudom csinálni.
amúgy is akartam idővel csinálni egy csomó xml feedet, wapos oldalt, vakok és gyengénlátóknak oldalt, stb. -
moonman
titán
a jelen oldal alján lévő logó Bővebben: link jobban illene a fehér wap-háttérhez.
legyen egy 640x320 verzió is csaknekem
-
tildy
nagyúr
Parci kész az első prerelease a ph hírek wapos változatából..
Nagyon nagyon kezdetleges version.... Kb 2 óra alatt dobtam össze.
Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
megegy => Bővebben: link
a jatek tema nem jelenik meg bal oldalt az it temak kozt - bug, vagy ficsor?
[Szerkesztve] -
maszat
senior tag
Nem akarok rosszmájú lenni, de semmi értelme sincsen a CHIP-szekciónak. Az Infotech témákhoz bőven elég volna egy CHIP téma és kész. Ilyen kis forgalom mellett három téma luxus.
-
snt
senior tag
SZVSZ az egyéb mobilnak nem sok értelme van.. Bőven belefér a mobilok, okostelefonok, szolgáltatólba minden..
-
Winner_hun
félisten
Esetleg?

:
Bővebben: link -
crab
senior tag
izé, az utolsó hozzászóló képe és neve nem az ''utolsó'' felirat alatt van

Bővebben: link
el van csúszva
[Szerkesztve] -
az mindig is kicsi volt, régen is.
az új legördülő menü tényleg szellősebb, de annyi fórum van már, hogy muszáj volt a tagoltabb verzió. meg a 3 portált is jobban szem előtt tartja, stb. sztem funkcionálisan javult a dolog. nagyon hardcore usereknek persze lehet, h zavaró. de, várjunk vele, szvsz pár hét alatt ez lesz a megszokott mindenkinek.
újaknak pedig barátságosabb. -
yksz
aktív tag
Hát nemtom, ti hogy vagytok vele, de ez a mostani legordulo menu nagyon xar
Remélem csak ideiglenes, mert imho túl sokat kell gorgozni ha PH! iNTERAKTíVból a játékokba, vagy a szoftverfejlesztésbe szeretnék jutni. Az elozo jobban tetszet, ahol surubb volt és csak ---------- volt elválasztva.
szerk: És simán hagyja, hogy ures részre kettanjak, vagy -------- részre. Ezzel is lehetne még valamit csinálni.
[Szerkesztve] -
Lala6
addikt
Reméljük szép lesz az új oldal. Mikor indul?
-
Old Death
senior tag
elnézést, h itt teszem fel, csak a témát nem akartam felhozni ill. te most itt vagy

Bővebben: link erről lehet vmit tudni? Fog menni v nem? (nem mintha hiányozna
) v csak teszt volt és el lett vetve az ötlet? -
Botee
tag
Hi!!Lehet,h hülye helyen kérdezem,meg lehet,h le is van írva 88 helyen,de most má mindegy..szóval az lenne a kérésem,h le tudná -e vki írni,hogy hogy vannak a PH!-n a ''fokozatok''(újonc,lelkes újonc,stb),ill. hogy ez csak a hozzászólások számától függ -e,ill. hogy miért nem nyerek már a lottón,meg hogy a nők miért nem szeretik a focit(na jó ez utóbbi 2 nem lényeg)

köszi!! -
snt
senior tag
Milyen új lista lett
Nem rossz...
SZVSZ sok lesz a mobilos fórum.. Gondolom a mobilarena miatt kell, de sztem gázos a mindenfajta mobilnak külön fóruma van..
[Szerkesztve] -
igen, a mobilarena hamarosan szép, már a prohardverről és az it.news -ról ismert köntöst kap és harmadik PH!-s kiadványként a világuralmi rohamosztagunkhoz csatlakozik. ehhez készítem elő a fórumot épp.
-
Old Death
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
és van egy új: DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZÉS, IMAGING
meg még készűlők:
OKOSTELEFONOK
SZOLGALTATOK
MOBIL TECHNOLOGIAK
EGYEB MOBIL
bár nagyon szét van esve... minden máshol, de Parci csak kijavítja... meg írta, h lesz egy mobilos rész is... gondolom az készül a házi sütődében, csak még gyúrja a tésztát
-
moonman
titán
kérjük vissza a régi sorrendet! mit keres az os, alkalmazások az infotechben? az kérem szoftver.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
Parci: mi keszul? atgyurod a temakoroket?
a forum fooldala szetesett, az infotech-ben vannak a kovetkezok:
-halozatok, szolgaltatok
-infotech
-os, alkalmazasok
-szoftverfejlesztes
-jatekok
a szoftverben meg csak a mobil, telecom, szolgaltatok arvalkodik
X: nem te vagy hulye, valami keszul - pl az it.news foruma nem is megy
[Szerkesztve] -
yksz
aktív tag
Csak én vagyok a hulye vagy tényleg most kerult fel az infotech és a hálozat, nemtommi fórum, vagy téma, vagy mia?
-
Winner_hun
félisten
A jobboldalt lévő uccsó hsz-eknél a nyilak alatt el lehetne helyezni egy kis kukát, aminek az lenne a céljea, hogy el lehessen távolítani azokat a fórumtémákat, amik nem kellenek, esetleg be lettek zárva vagy törölve lettek?

-
rdi
veterán
Házigazdák!
Érdemes volna egy PH Nagyasszony (= PH nagyúr) titulust is felvenni...
-
clayman
aktív tag
Nekem is néha csúszik el. De igy nem tudok visszafelé lépkedni, csak ha kiválasztom a drop-down listából. (Előre tudok, mert a Forward gomb az egeremen valahogy azt tudja csinalni, de értelemszerűen back-ra az előző lap jön be).
7.54-es Opera. Eddig még nem volt okom rá, h lecseréljem
. A böngésző(m)ben van a hiba? 
[Szerkesztve] -
clayman
aktív tag
Na én is felsorolom már, hogy mi bánt:
1. Opera böngészőt használok, és eléggé hülyén jelenik meg a totyikok címsora: Bővebben: link
2. Ez nem közvetlenül a forum-motorhoz kapcsolódik, de rohadt idegesítő, hogy megfelelő kép-feltöltés hiján ha valaki képet akar megosztani másokkal, akkor ált belinkeli, ami viszont azt jelenti, hogy ha én speciel 2 hónappal később olvasom a topikot, akkor a képek 98%-a már nem elérhető. Tehát mégiscsak jó lenne integrálni valami képfeltöltést. -
VladimirR
nagyúr
minden topic elso betuje nagy, s a tobbi kicsi, fuggetlenul attol, hogy hogy adtad meg
ezt az atalakitast a motor csinalja automatikusan, valoszinuleg azert, amit V.ki irt
ha javitando van a cimben, kerj meg egy moderatort a ''moderatort kereserk'' topicban, majd helyreteszik -
V.ki
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mert gondolom lenne ilyen topiccím:
NÉZZETEK BE,NAGYON OLCSÓ CUCCOK VANNAK!!!!!!!!!
csupa nagybetűvel minden
-
Winner_hun
félisten
Ha új topicot nyitok, akkor abban miért csak 1 nagybetűt lehet használni? Nem lehetne többet is? Na nem úgy gondolom, hgoy csak nagybetűvel írnám a topiccímet, vagy ez ennek a kiküszöbölésére van?

-
snt
senior tag
1. Ha vmit módosítok a szövegen, akkor utána miért a legelső hozzászólásra dob vissza, miért nem arra amit módosítottam ?
2. Lesznek vmikor új avatarok? Tudom h egyénit most nem lehet, de ezek mellé nem lesznek még újak ? -
yksz
aktív tag
Most hogy beteg voltam eszembe jutott egy pár otlet. Lehet, hogy már írták, nem kerestem utána, elore is sorry

1: Egy topicban meg lehessen nézni az utolsó hsz-t, amit én kuldtem.
2: Egy topicban legyen olyan funkció, hogy az utolsó látogatásomkor érkezett hsz-t mutassa
3: A keresot lehessen használni felhasználókra is(ez lehet,h már van, de én még nem láttam)
4: A keresovel lehessen felhasználók hsz-ait is keresni
Kb ennyi. -
Bencom
senior tag
felmerülhet esetleg, hogy Worm van a PH!-n?

mert én kaptam, csak nem tudom, hogy honnan...
V.ki: ezt már én is el akartam érni, és azért mondtam, hogy Up!-olni csak offban lehessen, mert akkor nem lenne annyi Uppoló...
de van ennek hátulütője is a ranghajhászok miatt...
beszéltünk már erről valahol...
[Szerkesztve] -
V.ki
aktív tag
Azt meglehetne oldani,hogyha hsz-t írok,és bejelölöm,hogy ''OFF TOPIC'',akkor azt ne számolja a motor

-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
tegnap ota mar ugy van, sot, mar van kategoria szerinti szukites is
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Mind1 idovel majd ki derul mi jó és mi rossz.
:
csak több a körítés, mint maga a téma...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha még az ures részeket sem, akkor a PH! iNTERAKTíVban miért kicsi az a 2 kis i betu? Legalább azzal csinálhatnál valamit. az elozo szvsz jobb volt, vagy már írtam

elég észrevehető