Hirdetés
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Már lehet hogy írták,de már többször bosszantot a dolog,de ha írták is,foganatja nem volt.
Ha a hírdetésemet érvénytelenítem,akkor miért tudnak hozzászólni x idő után is?Előveszik azt,amit én zártam okkal.Ennek így nincs értelme.
mod: a lejárt/zárt topikcímben is megkülönböztetés kellene,a topikcímek listájában nem utal semmi arra,hogy az már nem él.
[Szerkesztve]Tech-No-Logical World.
-
FehérHolló
veterán
válasz ngabor2 #3783 üzenetére
Akkor meg kéne oldani, hogy az adott témához való hozzászólásod, ha utolsó, akkor tudjad módosítani. Mert sokszor van, hogy az embernek eszébejut valami fontos dolog, és még oda szeretné írni, de a határídő már lejárt.
Másik téma: Adatmódosításnál, ha mondjuk elkezdek valamit írni a konfigurációmhoz (és már előtte volt ott valami), amint beleklikkelek az editboxba, rögtön eltűnik alulról az elfogadom a feltételeket pipa és az OK gomb is. Eddig úgy oldottam meg, hogy ''vissza'' gomb, közben űrlap mentése, utána ''előre'' gomb. Így sikerült csak módosítani. Nem lehetne esetleg valami megoldást találni e jelenség ellen?
Böngésző: legfrissebb Firefox és Netscape, de már egy ideje ezt tapasztalom (tehát a régebbi verzióknál is ez a helyzet).
Szerk:
Most olvasom, hogy az első bekezdésemről te is így vélekedsz. Ezek szerint csak félig olvastalak végig, utána write-only üzemmód.
[Szerkesztve]Skynet is real. It's called Google.
-
CriticalHit
őstag
válasz CriticalHit #3787 üzenetére
Újra beindultak a tesztek a PH-n. Hurrá, hatott a cseszegetés
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
alitak
senior tag
Az nem megoldható, hogy amikor hozzászólok egy témához, akkor az ''Itt szóltam hozzá'' lista automatikasan frissítse magát? Tudom nem gond megnyomni néha, hogy lista frissítése, de itthon modemes nettel biza időbe telik az is.
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
AGE-T
őstag
Kérném valamelyik modit, ha ráér törölje ezeket:
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=357093
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=357105
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=330020
köszönöm!For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
addikt
válasz Winner_hun #3792 üzenetére
Akkor adjon kamuszámot, ha nem veszi fel akkor nem foglalkozom legalább vele és keresek mást, oszt jóidő, csak nem szeretek tétovázni ennyi az egész
-
addikt
Sőt én a privát üzenetek elolvasására kérnék visszaigazolást, nincs annál rosszabb, hogy küldök egy privit és várok hogy mikor olvassa el az illető, és netán még válaszol is
-
-
addikt
Én pedig kötelezővé tenném a telefonszámot az adatlapon reggeléskor, most is itt várok arra hogy írjon egy gyerek hogy mi lesz az alaplapjával, megvenném mondtam neki mindent megbeszéltünk, erre nem ír telszám ugye meg nincs sehol.
-
CriticalHit
őstag
válasz Viktor0610 #3778 üzenetére
PH-n is ezt szeretném elérni
A mobilok nem érdekelnek. Nincs is ."We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Botee17
tag
A napi 2 UP-ot meg lehetne növelni napi 3ra és akkor az király lenne
-
Sianis
addikt
Alapelvekben találtam:
- a fórum magánterület, tehát az itt tartózkodás elsődleges szabálykönyve az ALAPELVEK (amely természeten összhangban van a hatályos magyar jogszabályokkal) -
csapos2
addikt
válasz ngabor2 #3779 üzenetére
Ezzel kapcsolatban:
Amikor felteszek egy kérdést, segítséget kérek valamiben, akkor is jó megoldás ez? Mert ugye nem biztos, hogy mindig ott van aki éppen segíteni tudna, és akkor igencsak sokat lehet várakozni.
Persze a türelem erény...
Vagy egy másik példa: szerettem volna adott témáról beszélgetni, ötleteket gyűjteni, de jópár linket kellett beszúrni néha, hogy megjöjjön az emberek kedve és ugye addig az enyém az utolsó. Ezt hogyan lehetne, ha ez megvalósul?Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
ngabor2
nagyúr
nem lenne haszontalan feature, ha addig nem írhatna új hsz-t a felhasználó, amíg az övé a topikban az utolsó. ezzel igen erősen elejét lehetne venni a hsz-vadászatnak. az up már úgyis máshogy van megoldva a piacos topikokban.
persze emellett a 4 perces ''alap'' modidő is megmaradhatna, tehát
- 4 percig az adott hsz-t módosíthatja, függetlenül attól, hogy már lejjebb ment
- 4 perc után addig módosíthatja, amíg az övé az utolsó. mivel a módosítás nem hozza fel a topikot, így uppolásnak nincs értelme. és akkor el lehetne kerülni a hasonló (szerintem zavaró) topikrészleteket: [link]
(az ötlet nem saját, egyrészt egy fórumon láttam, másrészt pár napja hívták fel rá a figyelmem.) -
MODERÁTOR
válasz CriticalHit #3773 üzenetére
Gyere át a Mobilarena.hu-ra!
Ott/itt a héten öt teszt is volt, mind vadi új, még ropogós készülékekről!!!Xiaomi 13T
-
parandroid
félisten
Mivel ez egy információtechnikával, számítástechnikával és mobiltelefonokkal foglalkozó portál, ezért gyakorlatilag bármelyik másik netes magazin, ami ezekkel a témákkal foglalkozik. Gondolhatod, hogy van egy pár.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
éN79
addikt
válasz CriticalHit #3773 üzenetére
Fúúú, most elég tudatlan leszek, de ki is (lehet ) a PH! konkurenciája? (komolyan nem tudom! )
-
CriticalHit
őstag
Mivel sajna egyre kevesebb a teszt, javulna a PH, ha a tehetséges tesztelők és cikkirók nem a konkurenciát gazdagitanák, hanem ide tudnának irni. Nem tervezitek pl ''Alvin ti4200''-t vagy ''Luke''-t átcsábitani teszt irás céljából? A PH-n tényleg szivesebben olvasnám irásaikat és nem kéne átmásznom a konkurenciához sem.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
HÁZIGAZDA
van egy pár új rss feed, illetve elkezdtem rendberakni ezt az egész rss témakört. lesz még egy csomó feed, meg formátumra is rendbe lesznek rakva, no meg kinézetre is.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
toza
senior tag
tobb topik cimet tartalmazo ''itt szoltam hozza utojjara'' lista,meg ha mellettuk irva vona hany uj hsz,vagy hogy volt e egyaltalan a legutolso latogatas ota az naon jovolna..sztem
szegyen a futas,de faraszto...
-
föccer
nagyúr
Nem kellene az Apróhírdetés mellöl kiszedni az ''Új'' feliratot? Annyira azért már nem újkelető a dolog.
üdv.: föccerÉpítésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
addikt
válasz Winner_hun #3758 üzenetére
Köszi, megasasoltam jókat vihogtam egyes beírásokon .Csak sajnos nem mindnél van megírva a pontos ok, csak a szokásos sablon szöveg, hogy megsértette az alapelveket meg max hogy csúnyán beszélt vagy ilyesmi.A részletek az a lényeg
-
joghurt
addikt
A részletes kereső lapon [link] jobb oldalt alul (a reklámkeret alatt) ezt látom:
''this page is valid
xhtml . css''
Szándékosan maradt kint?A tej élet, erő, egészség.
-
-
addikt
válasz erdey_a #3756 üzenetére
De ezt Te is csak halványan merted leírni .Egyébként ilyen totyik is lehetne, amit a modok írnak, hogy mit miért módosítottak, és kit miért bannoltak, így lehetne okulni az elődök hibáiból egyrészt, másrészt meg jól lehetne szórakozni egyes emberek néha nyomdafestéket nem tűrő írásaiból.Max ilyen ''Belépés csak saját felelősségre'' megjegyzéssel el kéne látni, meg a karikás számokat alá tenni. Remélem a kedves Moderátorok eljáccanak a gondolattal legalább
-
addikt
Azt mondja meg nekem valaki hogy mik azok a zárójeles megjegyzések, gondolok arra hogy mod, na mondjuk azt sejtem hogy amíg mod van addig módosíthatok, de egyes hsz-ek alatt találok olyat hogy szerkesztve, abba belenyúltak a moderátorok vagy mi?
-
addikt
Ja és azt meg tudja mondani valaki, hogy hogyan lehet a ranglétrán lépkedni itt?Már 120 napja újonc vagyok, kár hogy az apróhirdetés nem számít bele az előrelépésbe vagy rosszul tudom?
-
addikt
Azt nem lehetne kötelezővé tenni legalább azoknak akik az apróban hirdetnek, hogy egy telefonszám és a Város ahol van az ki legyen töltve a reglapján, sokkal egyszerűbb lenne az élet szerintem, nem kéne olyan sokat pötyögni
-
bandus
veterán
Hali!
Szerintem hasznos újítás lenne ha belépünk valamilyen ''RE'' topikba (hír, teszt), akkor a topik elején lenne valahol egy link, ahonnan elérjük a hírt, tesztet. Ez fordítva már megvan, szerintem jó lenne, ha így is meg lenne csinálva
Szerintetek?
köszi
mod: persze eddig nem találtam meg az ''eredeti hír'' gombot, de így, hogy megírtam ezt a hsz-t egyből kib@szta a szemem . bocsi, ha gondoljátok törölhetitek.
[Szerkesztve]"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
rlazol
veterán
ma kora délután óta rendszertelül el-el tűnnek a kedvenceim. Ha kilépek-belépek akkor viszajön. Többnyire akkor tűnik el, ha hsz-t írok, de nem mindig. IE 6.0.2900.2180
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
lacafaca
addikt
amúgy az elmúlt hónapokban nagyot esett a ph ázsiója és 2x sem mondom hogy az ilyen alakok miatt....szerintem +kellene fontolni ezt mert egyre lejjebb esik a színvonal......tudom hogy a ph nem a piacos topikok miatt van, de hogy azok a leglátogatottabbak szerintem az is tény. így ott kellene a rencsinálást +kezdeni.....de persze ez nem az én dolgom, csak már kezd felháborítani ami arrafelé folyik....
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
lacafaca
addikt
válasz Viktor0610 #3744 üzenetére
nem biztos az. amúgy pedig mint írtam bárki kibír 15napot üzletelés nélkül. addig + más topikokban úgyis kimutatná a foga fehérjét. akkor + ki sem kéne már várnia a ranglétrán fellépést.....
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
MODERÁTOR
-
lacafaca
addikt
lenne 1 javaslatom. mivel látva a sok 0-1-2-3 napos újonc ténykedését a hardwer-piacon oldjuk már meg hogy ne ronthassák-csesszhessék szét más topikját vagy nyissanak hülyébbnél hülyébb topikot......tehát javasolnám hogy lelkes újonc rangtól fölfelé lehessen csak hozzászólni-topikot nyitni a keres-kínál rovatokban. mivel nagyon sokan nem tisztességes szándékkal regelnek. szerintem a 15nap/50hsz bárki számára teljesíthető/kivárható kritérium lenne......
-
MODERÁTOR
-
zaba
tag
Akkor ide: jó lenne, ha az apróhírdetéseket nem csak időben lehetne sorbatenni, hanem ár és ABC szerint is.
Valmint jó lenne, ha a gyorskeresésnél a Fórumtémában és a Fórumtémákban valahogy jobban megkülönböztethető lenne, mert mindig akkor jövök rá ,hogy nem jó helyen keresek, mikor nem ad eredményt. Tehát a ''Fórumtémákban''-t mondjuk, ha átkeresztelnétek ''Témák között''-re, lehet jobb lenne, mert az az egy ''k'' betű difi nem mindig vevődik észre. Azért mondtam, hogy jó lenne az egyiket átnevezni, mert akkor kevésbé lehetne eltéveszteni.Red meat can kill ya'. Enjoy!
-
Winner_hun
titán
Apróhirdetésnél jó dolog az uppolás, viszont le lehetne valahogy egyszerűsíteni? Valami fel nyilat berakni a hirdetésre, hogy ne csak a hirdetés karbantartásánál lehessen uppolni.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
ngabor2
nagyúr
az apróhirdetésnél lehetőséget kellene adni a nyitónak, hogy ha lejárttá teszi a hirdetést, a hozzá tartozó topikot is be tudja zárni. hiába írja bele, hogy elkelt, eladva, stb, vannak, akik csak az 1. hsz-ét olvassák el, és egyből írnak is bele, ha nyitva van.
-
cousin333
addikt
Üdvözlet mindenkinek!
Talán már sokan ismerik az Opera böngészőt . Néhányan közülük már a widgetek jelentésével is tisztában vannak.
Az Opera nemrég elindított egy widget generátort [link], amivel tetszőleges oldalak RSS feedjeit lehet megjeleníteni egyszerű, de mégis látványos formában. Az elkészült widget letöltőhelyére mutató linket többféleképpen lehet elhelyzeni az oldalon, többek között Autodiscovery funkcióval is. Ennek hatására az URL mező jobb oldalán megjelenik egy widget ikon, közvetlenül az RSS feed ikonja mellett (ilyen: ).
A kérdésem az lenne, hogy a PH esetében nem lehetne-e ezt beilleszteni a honlap forráskódjába? (Itt egy általam ''gyártott'' verzió: [link])
Köszönöm ."We spared no expense"
-
TexT-BoY
addikt
Szevasztok srácok!
Csak egy javaslat az aprohirdetésekhez... az alaplapoknál/és prociknál/ külön kéne venni az S939et és az S940et
Most hogy az AM2 elkezd terjedni megtévesztő lesz majd a dolog.. és szerintemlasan kiérdemel az AM2 egy külön linket.. szerintem... aztán fontoljátok meg..HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Panther-D
PH! technikus
Elkészült a MOD MultiDel az apróhirdetésekhez is. Egyszerre max 20 apróhirdetés törölhető.
Panthernek írj ► http://prohardver.hu/tag/panther.html ◄ ne nekem!
-
Padawan33
tag
Lehetne egy választ arra hogy nekem a ''Moderátort keresek'' fórumtéma el volt mentve.
Miután zárták és nem linkelték az újat!nekem azt írta hogy ''téma zárva'',rákerestem az újra de mindíg visszadobott a régihez.Külön meg kellett kézzel keresnem az újat.Az Erő legyen veletek!
-
Oly
őstag
[link]
Ezek ellen tényleg nem ártana valamit csinálni!
Hetente legyen újonc képző kurzus...SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
s7evcsenko
addikt
válasz s7evcsenko #3727 üzenetére
Aszem rájöttem! Én voltam a balfék!
Bocsika!!!"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Notes
senior tag
-
Notes
senior tag
Igazából nem tudom, hogy más tapasztalt e hasonlót: Ma váltottam Firefoxra és amikor be akarok lépni a PH!-ra beírom a felhasználónevet, jelszót, kiírja, hogy sikeres belépés rögtön továbbítunka a fórumba, majd újra megjelenik az előző képernyő, ahol be tudok jelentkezni. Minthe mi sem történt volna. IE-vel meg simán megy. Mi lehet a baj?
Romanes eunt domus!
-
Oly
őstag
válasz s7evcsenko #3728 üzenetére
Ne itt várj választ!
Itt kérdezősködj: [link]
Nem ígérem, hogy választ is kapsz!SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
s7evcsenko
addikt
válasz s7evcsenko #3727 üzenetére
Hát ez vicc!!!!"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
KrAt
veterán
válasz s7evcsenko #3724 üzenetére
És miért pont moderátor segítsen? Várd meg panthert..
-
Oly
őstag
válasz s7evcsenko #3724 üzenetére
be van jelölve, hogy küldje?
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
s7evcsenko
addikt
válasz s7evcsenko #3720 üzenetére
Sehol egy MODERÁTOR, aki segítene???
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Winner_hun
titán
válasz .:Richie:. #3722 üzenetére
Máskor az ilyet az éppen aktuális Moderátort keresek c. topikba írd be Most ez az: [link]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
.:Richie:.
tag
Ezt a Topicot szerintem pirosbetűssé kéne tenni: [link]
Szerintem, ha mások is észrevennék, elöbb vagy utobb inkább elöbb , az egyik legnagyobb topic-ká nőné ki magát. Legdinamikusabban fejlődő ''sportág'' kishazánkan a POKER! Remélem fontolóra veszitek, észrevételemet és a PH érdekében megfogadjátok tanácsom. UP a topicnak! De lehet, hogy csak az én szívügyem ez? -
veterán
nem tudom hogy volt -e már ilyesfajta kérés:
a Kedvenceim-részt nem lehetne úgy megcsinálni hogy a kedvenc topic mellé még egy le és egy fel nyilat tenni hogy rendezni lehessen a kedvenc topicokat? pl hogy a legkedvencebb (be szép magyaros szakszó) topic legelöl legyen a kedvencek közt.
köszi. üdvॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
s7evcsenko
addikt
Egy olyan gondom lenne, hogy nem kapok email értesítőt,
ha privát üzenetem érkezik!
Megváltoztattam az email címem és a teljes nevem, az új jelszót ki is küldte a címemre,
de a prívát üzenet értesítő azóta nem jön!!!!!
Van erre valami magyarázat???
Köszönöm szépen"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Out
addikt
Miert van az hogy az aprohirdetesek idoben csokkenore van beallitva, de a hirdetesek megis osszevissza jelennek meg nalam es nem idorendbe?
[Szerkesztve]Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Agostino
addikt
válasz Viktor0610 #3709 üzenetére
Üdv.
Ez szerintem elég szerencsétlen helyzeteket szülne, az időlimitnek több értelme lenne. Ugy kellene megoldani - persze ha technikailag lehetséges - hogy X időn belül született hozzászólásokat a motor egy hozzászólásba foglalná be.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Rolee87
tag
meglehetne pl azt csinálni,hogy aki aprohirdetést ad fel,illetve ír az aprohirdetések topikjaiba,annak kötelező legyen megadni az elérhetőségeit,mer ezzel csökkenhetnének a kamus emberkék
-
MODERÁTOR
-
Oly
őstag
Tőlem ma este kérdezte meg egy srác (újonc haverom), hogy hogyan lehet eltüntetni azt a mod felíratot!?
Azóta már tudja!
Engem is zavar!
És naponta szólok az újoncoknak, hogy ezt nem kéne!SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
sekli
addikt
ez jó lenne, talán még jobb lenne, ha ilyenkor rányom az új-ra, vagy a válasz-ra, akkkor autómatikusan szerkeszti...(sokan ugy írnak egymás után, hogy másnak válaszolnak)...
,de ekkor egy ''UP'' öt percig is eltarthatna pl az apróban.... -
MODERÁTOR
Nem tudom, ki h. van vele, de engem rettentőmód zavar, mikor a kedves felhasználó egymás után 2-3 hsz.-t beír egy topikba, bőven a MOD-időn belül.
Azt hiszem, ngabor2 javasolta korábban itt, h. addig ne tudjon új hsz.-t írni a forumozó, amíg más nem ír a témába.
A módosítás fel is hozhatná a témát, így az ''UP'' jellegű hsz.-ok egy része is megszűnne.Xiaomi 13T
-
Koszta
tag
Hello!
Hogy van ez az újonc, meg ezek a beosztások?? -
VladimirR
nagyúr
válasz s7evcsenko #3704 üzenetére
nm
url-be nem illik sem ekezetet, sem azrojelet, sem szokozt tenni, mert ilyesmik fordulhatnak elo
ha lehet, maradj a kovetkezoknel:
-angol abc kisbetui
-szamjegyek
-alulvonas -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest