- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
milanfan #9193 üzenetére
[link] intel.com majd support és ott a driver, nem ördöngösség
itt megtalálod az összes intel cucchoz való drivert, ha már ilyen szépen kérted
ha esetleg nem tudod mit kell keresésnél beállítani
Product family
Graphics
Product line
Desktop graphics drivers
Product name
3rd Generation Intel® Core™ Processors with Intel® HD Graphics 4000/2500 -
kovsol
titán
válasz
milanfan #9188 üzenetére
Minél újabb egy cucc annál biztosabb, hogy kell hozzá külön driver, mert még nem is létezett mikor kijött a windows... és nem a procihoz kell a driver, hanem a benne lévő igp hez... beteszel egy 7970 -t a gépedbe akkor az majd alap windows driverrel szerinted működni fog ? Ahhoz miért töltenek az emberek le drivert, meg minek adnak ki pár havonta újat hozzá nem is értem.
-
daveoff
veterán
Sziasztok!
Most érkezett meg az ASROCK extreme4+3570k párosítás hozzám!
Azt szeretném megkérdezni, 4gHz-en szeretném használni a procit.
CM hyper Z600 hűtö van rajt+MX4
ezt az offset dolgot hogy kell beállítani?
csak simán felhúztam 4ghz-re és így 80 fokig is elmegy prime95 alatt ,cpuz 1.305v-ot ír terheléskor
malay a prociköszi
-
milanfan
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy létezik,hogy egy Intel I5-3470-es proci IGP-je nem tudja kezelni a Win7 aero felületet?Az élményindex 1-es lett és a rendszer a hibakeresés során azt írta,hogy a videokártya drivere nem támogatja azt.Érdemes ezzel kínlódnom vagy várjam meg még megveszem a rendes videokártyát??
(nem értek hozzá,sorry ha hülyeséget is kérdeztem!!!)
Előre is köszi a segítséget!!! -
-
törölt tag
válasz
LeslieG Jr. #9145 üzenetére
Mostanság nekem is giga lapom van és bajom nekem sem volt még soha vele. Bár, azt hozzá kell tennem, hogy mióta szünetmentes táp van betolva a számítógép elé, azóta egy lap sem halt meg.
-
-
hektorka69
tag
hát a giga sztem is hulladék vga-val és lappal is szívtam egyaránt... :S
-
törölt tag
válasz
hektorka69 #9137 üzenetére
a reménynél azért ott valamivel több van.
Az Asrock-os "remény" az emberi önálltatás kvinteszenciája ami egyszerre tud a legerősebb oldalatok és a leggyengébb pontotok lenni... -
törölt tag
válasz
hektorka69 #9133 üzenetére
És reméljük nem is lesz, 2 év mulva sem amikor lejárt a gari és kezdenek kiszáradni a gagyi trazinsztorok...
csak vicc volt...
-
törölt tag
válasz
hektorka69 #9130 üzenetére
és ami kibír 3-at az kibír 4-et is.
mellesleg aki meg ennél is többet akar az vegyen Sabertooth-ot mert azt meg 5 év garival adja az asus. -
hektorka69
tag
szerintem ami kibír 2 évet az kibír 3at is...
-
bodva
aktív tag
válasz
#70339072 #9123 üzenetére
Már lassan 2 éve az AsRock is ugyanezt az eljárást követi
Ha másért nem is, legalább azért szerezz be egyet, hogy lásd, hogy mennyit fejlődött a cég. Már nem az Asus leselejtezett szutykait kapja meg, hanem ő is minőségi alapanyagokat használ
Ezért akarja most felvásárolni az Asus
-
hektorka69
tag
nekem is asrock lapom van teljesen meg vagyok vele elégedve. szerintem is jó választás. Üdv!
-
törölt tag
Nem kevertem, rosszúl írtam le.
Köszönöm a kijavítást, de én a Corsair memóriákra gondoltam, mondjuk oda is volt írva.öregség.
régen ezek a CLK-k CLK-k voltak ha most CL akkor CL,
sztem átment amit akartam volna mondani, ez is a korom átka, annyi változás van hogy az ember csak kapkodja a fejét és követni se nagyon lehet.
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie #9117 üzenetére
Asrock az Asrock.
Nem azért drágább az Asus mert Asus, hanem mert válogatott alkatrészekből dolgoznak és az nem olcsó. -
peu407
senior tag
Sziasztok!
Legyenszíves magyarázza el nekem valaki hozzáértő,hogy a következő opciók mit is jelentenek pontosan,és hmilyen alkalmazásoknál van jelentőségük:
Intel® vPro Technology
Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d)
Intel® Trusted Execution TechnologyUgye ezek nincsenek meg a 3770k-ban a sima 3770-el szemben.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
#70339072 #9115 üzenetére
Nem, csak ha ROG lap, az meg sokkal több. Kevered az ASUS Crosshair sorozatát a CORSAIR márkával.
Amit leírtál, "crossair" számomra nem igazán ismert.
Ha nem SuperPi 32M rekordokra tör, akkor még a CL10-es is jó lenne neki. Nem 10CLK-s. Itt a fogalmakat szintén kevered.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
LeslieG Jr. #9114 üzenetére
Ez úgy van rendben, ahogy ide leírtad.
HGyu
-
bodva
aktív tag
válasz
BomiBoogie #9117 üzenetére
Így van!
Ugyanezeket a szolgáltatásokat és felépítést Asus-ban drágábban kapod meg!
Az AsRock rendesen jön fel, mint a talajvíz -
törölt tag
válasz
LeslieG Jr. #9114 üzenetére
nem értem ezt az asrockot...
Egy asus nem lenne jobb???Memoriából ha már crossair, és ha már kit, miért nem a 8 CLK-s???
És nem ártana valami a gyárinál kicsit jobb és halkabb proci hűtő sem, a többiek majd elmonják milyen...
-
LeslieG Jr.
őstag
Sziasztok!
Egy ilyen konfigot rakok most össze
:
Alaplap: ASROCK Z77 EXTREME4
Proci: CORE i5-3570K 3,4GHz/6MB
Memória CORSAIR VENGEANCE DDR III 8 GB 1600 KIT2 CL9Vélemények hogy mit érdemes esetleg másra kicserélni persze ilyen árkategória mellett esetleg jobbra cserélni.
-
törölt tag
Jut is eszembe... 3570K costa vs malay
a costa ricam-nak nem kellett annyi fesz hogy muzsikáljon 4 GHZ-n (1.050) ennek a malaynak viszont kell az 1.152
Én azt vettem észre akkor kevés a fesz ha fogok egy ablakot és rángatom ide-oda ha egy pillanatra megáll akkor még kevés a fesz és éhes a kicsike, ha folyamatos akkor már elég neki és elboldogul...
vélemények a módszeremről???
-
törölt tag
válasz
milszab #9101 üzenetére
Víszintesen nem férek el..
Túlságosan megszoktam a progik ide oda dobálását a monitorokon de sajnos kell is, mert nézem milyen egy object pl CLO3d-ben és a másikon modellezem 3dsMAX-ban ugyan olyanra... meg ilyesmikNincs lerakom a tálcára effektus....
de persze aláírom ez speciális dolog mert egy átlag user max az egyiken nézné a facebookot a másikon meg world-özne az meg luxus..
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Formula-1
- Delta Force (2024)
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Mini PC
- Nők, nőügyek (18+)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest