- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtisFace
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy wifi nélkül is lehet zenét meg progikat feltenni a kicsikére jailbrakkel, illetve nélküle, mert itt a koliban nincs wifim -
Csapi007
veterán
válasz
kristoof92 #3391 üzenetére
Hy
Külön lapon nyitja meg. -
kristoof92
tag
Hello, csak azt szeretném megkérdezni, hogy a Safari mennyire boldogul el néhány pop-up ablakkal? (pl. eredmenyek.com-on a részletek)
Köszi -
DEJVID
őstag
nem tudok accot csinálni iTunes-hoz.
elküldit az e-mailt a linnkel. rákattintok, utáne megkérdi, hogy megjelenítem-e a nem biztonságos elemeket. ha nem, akkor nem csinál semmit, ha igen akkor áttesz egy egy oldalra, ahol le lehet tölteni az iTunes-t. mozilla alatt ugyanez.
-
Béló
aktív tag
hali
remélem vki tud segitenileszedtem az appuoloról a cuccokat és a quickfreedommal feltört touchomra próbálom rárakni őket de nem engedi az itunes ha sync-elem
valami más módja van a telepitésnek? -
SweetBrother
csendes tag
válasz
Csapi007 #3382 üzenetére
Hát most lesz 3 hónapja, hogy meg van, és csak nem régen tűnt fel.
Mondjuk nehezen észrevehető, lehet hogy már így kaptam meg ,csak nem néztem át annyira a felületét.
Na mindegy, várok még kicsit, és ha nem rosszabbodik a helyzet, akkor nem viszem vissza.
Teljesen jó és használható így is. -
laci06
senior tag
Sziasztok!
Milyen programmal tudnék feliratot égetni sorozatokra úgy, hogy azt a touch lejátszás közben "játsza"? -
Csapi007
veterán
válasz
SweetBrother #3381 üzenetére
Hy
Tuti hogy ez most jött elő? Lehet hogy alapból ilyen volt, nem raknak össze minden darabot mm pontossággal.
Ha meg most akkor lehet a meleg miatt, télre visszamegy.Szerintem ha nincs ettől semmi baja felesleges visszavinni
-
SweetBrother
csendes tag
Én most kicsit tanácstalan vagyok.
Pár héttel ezelőtt vettem észre, hogy a Touch bal felső és jobb alsó sarkában kicsit feljött a felülete.Nem tudom jobban megfogalmazni, szóval ha itt megnyomom, érezni, hogy egy nagyon pici rés keletkezett.Látni nem is nagyon lehet, nehezen észrevehető, ha lefotóznám se lehetne észrevenni, csak ha lenyomom akkor érezni.
Sajnos ettől jobban nem tudom körülírni a problémám
Egyébként ez a működésre nem hat, az érintés jól működik,szóval ugyanúgy használom, mint eddig.
Egyik ismerősöm azt mondta, hogy vigyem vissza reklamálni, mert csak rosszabb lesz, a másik pedig, hogy szerinte ez nem nagy ügy.
Nos én vissza is vinném, csak hát nagyon a szívemhez nőtt, gondolom nem pár napon belül kapnám vissza.Annyi mindennel telepakoltam már, hogy ha elvesznének dolgaim... ááá ebbe bele se gondolok, ezért nem is JailBreakeltem.Szóval most nem tudom mennyire nagy probléma ez.
-
válasz
Besi's Touch #3376 üzenetére
Az App Store-t nyomogasd, ne az iTunes Store-t
-
Csapi007
veterán
válasz
Besi's Touch #3376 üzenetére
iTunes totál nincs Magyarországon.
-
Besi's Touch
csendes tag
Sziasztok! egy kis segítséget kérnék.
amikor megpróbálok touchon az ituneshez csatlakozni ezt írja ki: Nem lehet az iTunes bolthoz csatlakozni. az itunes nem támogatja ezt az országot.
mit csináljak. előre is kössz -
kabi79
csendes tag
Köszi, belejövök.
Saját válogatás zenéket hogyan tudom megoldani, hogy a libraryben 1 albumba kerüljenek (és így a táccsra is egy albumba), ne minden egyes db zene külön-külön szerepeljen?
Ha hozzáadtam a válogatás mappám itunes-hoz, akkor felvitte mindegyik zenét külön és úgy is syncelte
-
Preferences - Advanced - iTunes Music folder location. Egy próbát megér.
De ez az eszköz csodákra képes ilyen esetekben. -
Az elv hasonló, az a lényeges különbség, hogy nem Te másolgatod oda a fájlokat, hanem az iTunes kezeli magától. Tehát ha új zenét/filmet akarsz felvenni, akkor ne kézzel másolgass (csoda hogy egyáltalán működött eddig Neked), hanem használd a File menü Add parancsát, vagy drag and droppal dobáld be az anyagot a futó iTunes ablakába.
kurama: ez a kérdés inkább az iPhone szakmai topikba való szerintem. Sajnos nem tudok segíteni amúgy se.
-
kurama
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy kicsit a témába vágok, de nem tud valaki egy olyan szervizt, ahol megtudnák oldani azt a problémát hogy a home gomb nem működik az iphone-on, mert a t-mobile garanciálisan is horribilis összegért csináltatná meg és egyenlőre nem találtam megfelelő embert a feladatra. A "szakszerviz"-ben azt mondták valószínű hogy beázott, de hát a képernyőnek semmi baja nincs és hát nem is ejtettem bele egy kád vízbe stb.
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
iTunes-ban be lehet vhol állítani, hogy honnan érje el az apps-okat? Mert a kisebbik partícióra van telepítve az iTunes és nem jó így, hogy amikor társítom őket, akkor át akarja másolni oda a sok GB apps-ot. Van erre vmi megoldás?
Köszönöm előre is!
-
-
kabi79
csendes tag
válasz
Csapi007 #3362 üzenetére
hm, itunes lehet a ludas. ma hazaértem és már szerepelt videofile a library-ben. így már tudtam is sync-elni. megpróbáltam bemásolni egy másik file-t is a sync könyvtáramba, ugyanúgy nem frissítette. próbáltam újra hozzáadni ugyanazt a könyvtárat, csak a file-t is, de mindhiába. kifogytam az ötletekből
-
kabi79
csendes tag
Sziasztok!
vidrop-pal (van külön iphone opció benne) mp4-be átkonvertált videót szerettem volna feltolni a táccsra, de itunes-ban nem jelenik meg a videók között a file miután bemásolom a sync-re használt mappába, így sync-kel sem érek semmit, hogy felmenjen.
mit csinálok rosszul? a file formátuma nem megfelelő?
köszi
-
macikos
addikt
válasz
cintula187 #3357 üzenetére
Ha nincs ráírva, hogy iPod compatible vagy valami hasonló, akkor kizárt. Nekem a 2G-s iPhone nem volt hajlandó működni egy 2008-as Panasonic fejegységgel.
Rosszabb esetben meg ha még rá van írva, akkor se fog vele működni...
DEJVID: Ne kockáztass... inkább vegyél egy adaptert, az a biztos.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Tudja valaki ,hogy ha touch ot (vagy akár más pl. Ipod minit) ha USB bemenettel rendelkező autós fejegységre kötök akkor meghajtja a kütyüt közvetlenül?
-
DEJVID
őstag
Sziasztok! Konnektorból pl ilyennel is lehet tölteni, vagy csak az apple cuccal?
-
válasz
utolsolevel #3353 üzenetére
Nehéz dolog beírni az App Store-ba, hogy "poker", mi?
-
utolsolevel
tag
hali
nemtud valaki egy olyan online pokert ami megy ipod rol? jol jönnne az egyetemen... -
Csapi007
veterán
válasz
gelencser26 #3348 üzenetére
Hy
Nem tom Linuxra van-e itunes de ssh-val tuti meg tudod oldani. -
gelencser26
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy linux alatt tudnám valami módon használni az iTunes-t vagy valami hasonmását?
A szinfon.com fizetőssé válásához meg csak annyit, hogy nézzétek meg a mai dátumot!
-
bwoay
nagyúr
nem használsz foobart?
mert ott egy gombnyomás: load library, beolvas mindent, ami a podon van,
aztán utána úgy szinkronizálsz, ahogy akarsz, törölni csak akkor fog, ha akarod.
itunes-ban meg le kell tiltani a video és kép szinkront a picsába,
mert az egész rohadt alkalmazás csak a képek felpakolásához, meg az alkalmazások telepítéséhez kell, illetve fw frissítés/restore-hoz. Így még el is tudjuk viselni egymást, bár cimborák nem leszünk, az biztosDavey:
most töltöm le, megnézem neked, aztán beszámolok.
Addig nyomd csak nyugodtan a Touch grindot -
Davey7
senior tag
Heh...van egy játék Vans: Pool Service,letöltöttem az appulo-ról felteszem játszok kb 1-2 percet és jön a pop-up,hogy köszi,hogy kipróbáltad,de vedd meg a teljeset az appstore-ban....lehet ilyen tört alkalmazásoknál? aranyos....
-
usherka
csendes tag
szevasztok srácok valakinek a segitségét szeretném kérni nemrég kapta megy ipod touch ot, de adodot néhány gond szeretnék rá rakni filmeket,zenéket de egyszerüe na gép csak ilyen kép olvaso, megjelenítőnek ismeri be, mit csináljak hogy tudjak rá rakni zenéket meg filmeket help pls!!!!!!!!!!!!!!! ( vagy ha valaki lenne olyan szives és szánna rám egy kis idöt akkor az msn címem : is.usher@hotmail.com thx
-
Davey7
senior tag
Valaki próbálta már a Gmate nevű alkalmazást? Gmail-hez van,de nekem valahogy egyáltalán nem úgy néz ki mint a sample képeken és így nem is annyira előnyös....
Valaki? -
Davey7
senior tag
Van appulo.us! És így megy az iphone.nekem is!
-
kurama
csendes tag
ja jólvan
bocsi a hülye hozzászólásért, és köszi szépen a segítséget. Meg még annyi hogy telepítettem cydia-ba az open SSh-t és a menüben az installer ikonja felett van egy 1es de nem találo benne semmi változást.
-
Nem is kell! Ezek nem a frissítések, hanem az új csomagok. Ha lenne valami, amit Neked frissíteni kellene, akkor egyrészt lenne egy piros szám a Changes fölött, másrészt ez a lista azzal indulna, harmadrészt a jobb felső részben lenne egy nyomógomb, amiről beszéltem.
Neked most nem kell semmit se frissítened.
-
kurama
csendes tag
Aham, csak annyi a probléma hogy nincs itt olyan hogy install all vagy ilyesmi, meg kijelölni se tudom és van itt pár száz és egyesével érdekes lenne...
-
kurama
csendes tag
Hi!
Elmondaná valaki hogy tudom frissíteni a cydia-t? Mert írja hogy upgrading to 2.2.5-2. De azt írja hogy a quickpwn-t töltsem le, de nem nagyon értem, megköszönném ha valaki segítene. Köszi előre is!
-
Csapi007
veterán
Szerintem nem lehet, mindenkéép törölni akarja. És kell is ha bármit is akarsz a továbbiakban rárakni.
-
Az iTunes-szal ne szinkronizálj, mert abból tényleg anyázás lesz! Kapcsold be a "Manually manage music and stuff" opciót, így törölni nem fog. Viszont nem is fogja engedni, hogy leszedd a zenéket onnan - ahhoz más eszköz kell. Legrosszabb esetben WinSCP-vel lemásolod az iTunes könyvtárát a 'Podról
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy újraraktam a win-t és most nincs semmi az iTunes-ba. Nem merek szinkronizálni, mert félek, hogy mindent letöröl. Nincs vmi megoldás, h visszafelé lehessen sync-elni, ipod-ról pc-re?
Köszönöm előre is a választ!
-
kurama
csendes tag
Igen, meg is próbáltam, de sztem nem jött össze, mert nem látok semmi változást...
-
kurama
csendes tag
Sziasztok!
Valaki segítsen nekem! A második generációs ipod-omat DFU modba tettem és nem tudom bekapcsolni az itunes pedig ezt írja ki ha Restore-t akarok nyomni: Shoftware for this ipod is not currently available. Make sure you have the latest version of itunse and try again. HEEEELP!!!
-
Csapi007
veterán
Hy
US App Store-os ingyenes alkalmazást meg lehet szerezni legálisan?
Új accot nem akarok csinálni Magyarországon meg vmiért még nem elérhető... -
NyxNyxNyx
addikt
Létezik olyan program,amivel mappákba lehet rendezni a fotókat?
-
válasz
Csapi007 #3308 üzenetére
Mi sem egyszerűbb.
Az iPod-ra kell az OpenSSH és valami ki-be kapcsoló program (SBSettings vagy Toggle SSH). Az SBSettings praktikus azért is, mert azzal gyorsan meghatározhatod az IP címét a Touch-nak.
Ha felraktad és bekapcsoltad az SSH daemont, fel kell raknod a gépedre a WinSCP-t, beírnod a Touch IP-címét, a felhasználó root, a jelszó alpine.
Praktikus megváltoztatni, mert ugye ezt a jelszót mindenki ismeri
Ezt a MobileTerminal-ban tudod megcsinálni, de most nem tudom leírni mert mennem kell, bocs. -
Csapi007
veterán
Hy
Vki legyen szaves magyarázz el hogy hogy kéne telepíteni/használni a T-Pot-ot vagy a winscp-t. -
baliii
senior tag
nekem is D-Link van, az előző is az volt ami szinte pontosan egy év után beadta az unalmast, de még volt 6 nap
a gariból, így becseréltem egy ugyan olyanra, mivel azota olcsobb lett még pénzt is kaptam vissza, és azóta tökéletesen működik... szal annak elelnére h már elromlott egy sztem sincs velük semmi baj...
-
hahajdu
aktív tag
csak nekem idegesítő, amikor a játékok accelerometerrel vannak irányítva? szerintem a golyós játékon kívűl kifejezetten hátrányos..főleg az autósoknál, ahol előszeretettel használják (vw polosba szerencsére lehet tapival)..
-
Pontosan
Ha lehet, a D-Link-et kerüld el, amikor routert veszel. Én a Linksys WRT54GL-t használom mindenhol, nekem nagyon bevált, és a fórumon sokaknak ahogy anno láttam, és az ára bár romlott, annyira nem horribilishahajdu: Nekem sajnos voltak. Pl. nem indult el egy program se, meg az egész rendszer lelassult - uninstallálás után meg minden megjavult
De nem hiányzik. Most is csak a 5 Column SpringBoard van fenn nálam, mint vizuális babra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- BestBuy topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Óra topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Kedvező áron! Eladó TP-Link TL-SG2008P Omada SDN POE+ Alza Gari 2029.11
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest