Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
nekem volt egy Philips fülesem... in-ear. 10k ért vettem az electroba gondoltam ennyiért minőség és hangerő jár. de kb 2-3 hónap után elkezdett recsegni, aztán a jobb oldali a néma üzemmódot választotta... és a hangerő is híja volt, kicsit ideges is voltam mert a blokkot kimosta anyám ...

-
gelencser26
tag
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Szia!
Igen erre is érvényes a világgarancia tudtommal!
Viszont ezeket a hibákat, nem tudom mennyire kezelik garanciális feltételek között!
Egy próbát megér, bár a karcolás javítása szvsz esélytelen.
Ráfogják, hogy használatból eredő sérülés, ami többnyire mástól nem is igazán tud keletkezni...
-
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Elindítod a Cydiát - Manage - Packages - <<csomag>> - Modify jobb fenn - Remove.
Sajnos a Pocket Touch nálam nem csinál semmit, fekete a kép, ahol a screenshotok mást mutatnak... Kár, pedig aranyos - elvileg ez tudna olyat is, amit nemrég kerestél: rázásra random számra ugrik meg ilyenek. Kár érte

Ha esetleg valakinek sikerült már életre keltenie, mondjon valamit
(Lehet hogy az SBSettings-szel akad össze?) -
Shiwer
csendes tag
-
rolixyz
tag
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Értem, akkor megnyugodtam, nem romlik az akksim

fs-zsoci: Ezzel Jailbreakeld, ez egy viszonylag egyszerű módszer, van hozzá videó is, nekem ezzel elsőre sikerült. http://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=138081
Ja, és lehet hogy sikerült azzal a módszerrel feltörni annak a valakinek az ipodját, de az sztem biztos nem 2. generációs volt mert arra csak ez a redsnow van, még ez sem végleges, mert minden teljes kikapcsolás után gépre kell kötni és 1-2 parancsot lefuttatni, hogy beinduljon.
-
rolixyz
tag
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Nem igazán írnak konkrét dolgokat már egy ideje, egyébként azokat a hszeket érdemes nézni amiket MuscleNerd ír, vagy amikre ő válaszol a többi az csak hülyeség többnyire.. Azon dolgoznak elvileg, hogy mindig be tudjon bootolni a touch, mert jelenleg megy a jailbreak, de minden inditáshoz szgép kell és le kell futtatni a redsn0w-ot. Szóval kikapcsolni nem érdemes szgép nélkül csak sleep módba tenni. Monjuk én ezt a változatot is elviselném de ez már egy másik dolog..

-
-
-
Stanley-B.
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Byintek Love U14 Projektor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Lehet hogy az SBSettings-szel akad össze?)
az intelliscreen a lockscreen-re pakol hasznos információkat (új levelek, naptár bejegyzések, időjárás etc.)
A JB sikeres kellett, hogy legyen, mert a Cydia-t felrakta.