Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Ti milyen tokot használtok hozzá?
Nem merem zsebben hordaniMondtátok itt páran, hogy invisible shield, de nem tudom, hogy esetleg pénz kulcs kárt tenne e benne?
-
Wifivel vagy USB-vel próbálkozol?
Az OpenSSH mellé ajánlott felrakni a Toggle SSH-t, vagy a BossPrefs/SBSettings megfelelő modulját (az is lehet hogy alapból benne van), mivel futva hagyva darálja az akkut és ha nem változtatod meg a jelszavad, akkor még csak nem is biztonságos.
Mindenesetre ha meggyőződtél róla, hogy az SSH daemon fut, akkor kell az iPod IP címe, próbálj meg először Putty-tyal csatlakozni rá. A felhasználónév root, a jelszó alpine.
-
kabi79
csendes tag
Sziasztok!
itouch.hu-n lévő leírás alapján próbáltam az SSH-t megoldani. (2.2.1-es szoft, jailbreak-en túl vagyok, OpenSSH-t felraktam
) De alábbi hibaüzenetet kapom: Network error: Software caused connection abort.
Próbáltam a legfrissebb WinSCP-vel (2.7-es) és a legfrissebb Iphone Tunnellel is, kikapcsolatam a tűzfalat, külföldi fórumokon található megoldásokat is próbáltam (WinSCP advanced beállításokra vonatkozóan).
Volt vkinek hasonló gondja? Ha igen, hogyan sikerült megoldani?
-
válasz
8nemesis8 #3487 üzenetére
Ubuntura (meg végülis Windows-ra is) ott a redsn0w legújabb bétaverziója, de a QuickFreedom-ról tudom, hogy működött már sok helyen.
Én még PwnageTool-lal meg parancssorral csináltam a sajátom véglegesítését
, ahhoz képest a Windows-os eszközök teljesen felhasználóbarátok már.
-
"És ugye azt jól tudom, hogy olyan helyeken lehet ezután használni a Wi-Fi-t ahol van valamilyen internet kapcsolat?"
Azzal, hogy vettél egy routert, csak ott tudod használni, ahol lerakod és bekonfigurálod a routert (tipikusan otthon), pontosabban annak egy olyan 20-50 méteres körzetében. Persze ha nagyon megszállott vagy, akkor cipelheted magaddal, és ha kell, összekötöd, bekonfigurálod és rácsatlakozol
Csak ott tudod használni, ahol van elérhető Wifi hálózat, és hozzá is tudsz férni, tehát levédetlen, vagy ismered a WEP/WPA titkosításhoz a kulcsot, mert vagy megmondják - internetkávézó, ismerős, stb. -, vagy feltörted korábban. Nyíregyházán nem tudom milyen a helyzet, de Budapesten sok a McDonalds, és az egyéb (felelőtlenségből adódó) mindenki által használható hálózat.
Ja még valami. Majd ha konfigurálod, WPA titkosítást állíts be a Security alatt. Azt nehéz feltörni.
-
Yukka
csendes tag
Köszi szépen, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok!
Akkor megfogadom a tanácsodat és megpróbálok beszerezni egy ilyen routert. És ugye azt jól tudom, hogy olyan helyeken lehet ezután használni a Wi-Fi-t ahol van valamilyen internet kapcsolat? Ha elakadnék valahol, még írok!
-
válasz
8nemesis8 #3482 üzenetére
Windows-t használsz? Mert akkor QuickFreedom a barátod. Ezzel tudsz egy új firmware-t rárakni a Touch-ra, amibe belekerül a Cydia. Onnan tudod majd felrakni.
-
Nem nehéz
Kell egy WLAN router. Egy access point (amit Csapi modemnek hívott) önmagában nem elég, mert a T nem fogja engedni egy WAN-ra több gép csatlakoztatását. Szóval WLAN router vagy vezetékes router+AP.
Én Linksys párti vagyok, azok közül is [ő] a kedvencem, három helyen használom gond nélkül.
Ha megvan, csak követni kell a leírását. A Linksysekhez adnak egy CD-t, amivel mindent lépésről lépésre be tudsz állítani. Én kézzel szoktam, nekem az gyorsabb. Persze ha bármi gond lenne, csak szólj, segítünk.
8nemesis8: Jailbreak, tedd fel a Backgroundert, és amikor háttérbe akarod küldeni a rádiót, tarts hosszan nyomva a Home gombot. Felugrik majd egy ablak, hogy "Backgrounding enabled", ekkor engedd el.
-
8nemesis8
veterán
A router olyan, mint egy virtuális gép.Bejelentkezik helyetted és ő tartja a kapcsolatot. Te ehhez csatlakozol. Ajánlom, hogy inkább wifi router vegyél ,mert elég olcsók.
Ott majd annyi lesz a dolgod, hogy mneg kell adnod az internet csatlakozási adatokat és levédheted, hogy aimt sugárol a router az titkosított legyen. Utána már a Touchal is könnyen tudsz netezni. -
8nemesis8
veterán
Nem lehetne valahogyan megoldani, ha mondjuk egy progival rádiót hallgatok ,de mellette szeretnék böngészni, hogy háttérbe letegye és fusson???
-
Yukka
csendes tag
T-online netem van, routerem még nincs de azt tudom hogy kell hozzá. El tudnád magyarázni nekem, hogy mit hogy kell csinálni, mert nem értek hozzá?
Mindegy nekem milyen Wi-Fi, csak tudjam használni
-
Yukka
csendes tag
Csak az a baj, hogy bármibe ( safari, youtube, maps, appstore) megpróbálok belépni azt írja ki hogy nem tud csatlakozni, mert nincs internet kapcsolat.
-
Yukka
csendes tag
Sziasztok!
Ma kaptam egy iPod Touchot és azt szeretném kérdezni, hogy mit kell tennem, hogy a Wi-Fi-t aktiváljam, mert nem működik csak úgy magától. Network címet meg valami jelszót kér, de nem igazán boldogulok vele...
-
8nemesis8
veterán
Nah ma megvettem a Touchot!Nagyon tetszik
Megyek is nyomogatom tovább
-
cenzi
csendes tag
válasz
8nemesis8 #3462 üzenetére
Mintha láttam volna a Szeged Plaza kis Apple standján, de nem vagyok benne biztos. Invisible shield... nos a kijelző felőli oldalon jól tartja magát, viszont a hátlap egy idő múlva undorító módon kezdett lejönni, úgyhogy megváltam tőle. Úgyhogy a hátlappal én nem foglalkozok, az karcolódik rendesen.
Érdemes valami szövet vagy szilikon "zoknit" venni, amibe bele lehet csúsztatni, hogy zsebben se sértse fel semmi se. Én ebayről rendeltem egy ilyet, a sors iróniája, hogy előtte a régi Zune-om szövet zokniját használtam
-
rOwLeY
őstag
Bakter WiFinder eltűnt a magyar storeból?!Viszont nincs meg a gépemen!Restoret csináltam és nyomtam a backupot de elveszett minden appom, zeném és videóm!Hogy tudnám visszaapplikálni a wifindert ?!
-
válasz
8nemesis8 #3462 üzenetére
Azért, mert nélküle szétkarcolódik pillanatok alatt a hátulja, az üveg meg jobban gyűjti az ujjlenyomatokat. Én mondjuk koncepcionálisan nem komálom az IVS-et, nekem normális szilikon + plexi + képernyővédő fólia tokom van. Most nem tudom megmondani a típusát. De erre hasonlít.
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Holnap megyek reggel Pestre és ha minden igaz már reggeltől lesz ipod touchom
A sok pozitívum hatására beruházok én is egyre. Kíváncsi leszek. -
8nemesis8
veterán
Azt lehet tudni ez az új adó mp3/mp4 lejátszókra hány % lesz? Csak, hogy mennyit drágulnak, hogy most sietve vegyek touchot vagy várjak vele
-
8nemesis8
veterán
válasz
gelencser26 #3451 üzenetére
Ennek örülök. Láttam már q3mat is giróval ....érdekes volt
-
kabi79
csendes tag
Sziasztok!
itouch.hu-n lévő leírás alapján próbáltam az SSH-t megoldani. (2.2.1-es szoft, szükséges előzményeken túl vagyok
) De alábbi hibaüzenetet kapom: Network error: Software caused connection abort.
Próbáltam a legfrissebb WinSCP-vel (2.7-es) és a legfrissebb Iphone Tunnellel is, kikapcsolatam a tűzfalat, külföldi fórumokon található megoldásokat is próbáltam (WinSCP advanced beállításokra vonatkozóan), Steve Jobs voodoo bábu sem segített
Volt vkinek hasonló gondja? Ha igen, hogyan sikerült megoldani?
-
cenzi
csendes tag
válasz
8nemesis8 #3440 üzenetére
Én azt mondom, hogy nem kell mindent elhinni.
Sűrűn magyar kereskedők írnak be, mert zavarja őket a "konkurencia" alacsonyabb ára, de ez van, ilyen adókulcsok mellett nem is csodálom - no meg a Schengeni egyezmény módosítására fittyet hányva a magyar kereskedők egy része a VÁM-ot rajtafelejtették az elektromos kütyükön.Amúgy a DPD futárcég hozza ki a Pixmániánál a készüléket, megbízható, korrekt cég. Mi (családunk) velük szoktunk csomagot küldeni az Egyesült Királyságba és eddig semmi probléma nem volt.
Úgyhogy én tényleg javaslom őket. -
cenzi
csendes tag
válasz
SweetBrother #3444 üzenetére
Biztos, hogy nem kell semmilyen papír
Tapasztalatom szerint a nagyobb méretű pdf fájlokat lassabban kezeli.
Könyvolvasáshoz én a Stanza alkalmazást használom, ez egy alkalmazás, amivel kicsit könnyebben lehet olvasni - ez letölthető az AppStore-ban és a weben rákeresve a Windows/Mac alapú kliensprogramot is le lehet tölteni (ezzel lehet áttölteni a készülékre). -
válasz
SweetBrother #3444 üzenetére
Én nem is kaptam
(iStyle)
nemesis: Egy akkora PDF durván megfekszi a gyomrát. A Safari (meg a ráépülő programok) rossz szokása, hogy megpróbálják berántani az egész fájlt egyszerre. Nem találkoztam még alternatívával. Olvasásra én szereztem egy ilyet.
-
8nemesis8
veterán
Még akadna pár kérdésem!?
Könyvet szoktatok esetleg olvasni rajta? Pdf-ekkel hogyan bánik? 100-120MBosokkal??
-
Davey7
senior tag
válasz
8nemesis8 #3431 üzenetére
Én 2 nappal az iphone 3G magyarországi forgalmazása előtt vettem az 1G-s touch-omat,a 2G utána jött pár hónappal.
Volt rá garancia,de semmi baja,nem volt eddig,mondjuk vigyázok is rá... Ugyanolyan AKG fülessel használom mint amit írtál,mert a gyári az nagyon gagyi.... Nekem akkor sikerült 45ért vennem. Ha most kéne vennem zenelejátszót akkor is csak touch-ot vennék.
Tokot nem vetem rá...rajta van még a gyári kijelzőfólia,meg egy olyan ruhaanyagú napszemüvegtokban hordom ami hasonlít a törlőkendő anyagára így nem karcolódik a hátlap,de mégsem rondítja a touch-ot... -
cenzi
csendes tag
válasz
8nemesis8 #3433 üzenetére
Tökmindegy. Én a Pixmaniatól rendeltem a 8GB-os 2G-s Touchom, igaz egy hét alatt hozta ki a futár, de megérte - már az ár miatt is.
Apple termékekre világgarancia van, ami azt jelenti, hogy a készülék hátoldalán lévő serial szám szerint mondják meg a boltban, hogy érvényes-e a garanciád. Ha ilyen helyzetbe kerülsz, akkor semmilyen papír nem kell hozzá, csak a készüléket vidd.
Amúgy nem elfelejteni, hogy keddtől él az új törvény, miszerint adathordozókra, pdakra, telefonokra, multimédiás kütyükre Artisjus adót vetettek ki, úgyhogy drágulnak ezek a készülékek is.
-
8nemesis8
veterán
válasz
gelencser26 #3435 üzenetére
Igazad van. Közbe már letettem erről. Vagy Touch lesz ha tudok venni 50ért kb garival, vagy egyenlőre semmi
-
8nemesis8
veterán
Még azt szeretném kérdezni, hogy kis jacket tud e fogadni?Vagy spéci a fülhallgató bemenete?? Mert nekem van egy AKG K324P fülesem amit szeretnék használni vele.
-
Béló
aktív tag
válasz
8nemesis8 #3428 üzenetére
Nagyon kicsi rá az esély hogy "elpusztuljon"..
mikor én vettem nem találtam alternativát, jelenleg sem tudok olyat mondani
talán egy első generációs iphone ha olcsón tudsz hozzájutni (persze az használt lesz)
ha drágállod akkor vehetsz első generációt touchot kb 40 e körül futkosnak, némelyikre még garancia is van!
most én sem vennék touchot lévén 15 ezerrel drágább mint amennyiért karácsony előtt megvettem a sajátomMás:
tegnap elvándoroltam XMS be és vettem egy tokot végre: Belkin grip tough Groove
tökéletesen végi a gép hátulját oldadlát, és még jól is néz kiutángyártott töltőt még mindig nem csináltak rendeset ami a 2ik genreációhoz jó?
-
8nemesis8
veterán
Lehet nem idevaló a kérdés, de mielőtt végleg elszánom magam megkérdezném, hogy valami hasonló tudású de árban picivel olcsóbb alternatívát tudnátok ajánlani?
Igazából nem is az árral van bajom, csak ha véletlen behal akkor horribilis a javíttatás, illetve ha jól tudom csak Pesten végzik, legalábbis Szegeden ezt mondták.
-
rOwLeY
őstag
válasz
8nemesis8 #3420 üzenetére
én is tokban tartom ,de sajnos elkerülhetetlen a karc, mert annyira érzékeny ez a fránya hátlap!Tényleg gyönyörű a polírozott magasfényű fém hátlap, az kétségtelen, de sajnos karcszedő, de igazából nem ez a lényeg, mert ettől függetlenül kegyetlen jó a ketyere!Csak ajánlani tudom!
-
válasz
8nemesis8 #3423 üzenetére
Na akkor lebetűzöm, mert úgy tűnik nem voltam elég egyértelmű. Az iPod Touch 2G-ben teljes értékű BT chipset van, mint ahogy azt többek sejtették. Az Apple ezt szoftveresen lekorlátozta, hogy csak a Nike+iPod cipőkkel lehessen használni. Az iPhone OS 3.0-ban viszont, ami júniusban jelenik meg minden eszközre, kiveszik ezt a korlátot, tehát egyenértékűek lesznek az iPodok és az iPhone 3G-k BT terén. Ez 1500% biztos.
Hogy mikor és milyen lesz az iPod harmadik generáció, arról meg semmit se tudni még. -
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
Mennyire szoktak ezek a készülékek meghibásodni?Mert ahogyan nézegettem 1éb garit adnak rájuk, ami nemsok. Pláne ,ha baja lesz elég horribilis vagy nem is csinálják meg
Fanatikus tag lettem
-
mortalus
csendes tag
válasz
8nemesis8 #3412 üzenetére
Flash-t én úgy tudom egyelőre nem lehet orvosolni. Progikat tudsz rátenni, ha regisztrálsz itunes-ra és ott vagy ingyenes progikat szedsz az appstore-ból vagy megadod a bankkártyaszámodat és fizetősöket is ,de ha nem vagy híve a pénzkiadásnak egyszerű flashjáték minőségi progiktól akkor fel lehet "törni" az eszközt és akkor szedheted a progikat torrentről v akárhonnan
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
Nektek mennyit bírja akksiról, ha filmet néztek???
-
-
-
válasz
AtisFace #3400 üzenetére
Jah, iTunes-szal
De kísérletezhetsz még az iPhone Browserrel is akár. Sajnos ha nem megy, akkor nincs rá mód perpillanat ismereteim szerint.
Na még egy szerkesztés: ha Manually manage music and videos-on van a 'Pod, akkor az iTunes-szal bárhol tudsz rá zenét pakolni. Csak a Sync gombot ne nyomd meg sose.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest