Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Akit érdekel itouch dokkoló nekem van egy felesleges 2500pénzért!

-
teve08
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkozom egy ilyen vételén.
Megér ez ennyit?
Vélemények? -
Bling95
őstag
válasz
CHIPman
üzenetére
Csak szart rád. itt fehérváron rendesek szoktak lenni, itt még csak 2G van mert 2.2.1 szoft van rajta.
én mondjuk ott vettem , sokkal drágáb, de ha valami gondom van akkor nagyon rendesek ( ennyi pénzért legyenek is )
UI: Nálunk most csak 65
lehet hamarosan jönnek a 3G-k -
Ma voltam Pécsen MédiaMárk(t)ban. 75k volt az iTouch 8GB(2G vagy 3G, mert domború volt a háta). Mondom ennyiért biztos nem veszem meg, de megpróbálni csak itt van alkalmam. Próbálom bekapcsolni, semmi. Szólok egy arra járó staff-tagnak, hogy csináljon má' valamit. "Elmegy, kerít valakit, aki meg tudja csinálni." Kis idő múlva arra jött egy másik, azt hittem, hogy ő lenne az előkerített személy, de később kiderült, hogy nem. Ő már a részleg "mindentudójához" ment, és előbb ért vissza, mint az első... Amikor visszaért, közölte, hogy nem lehet kipróbálni(ezaz, végülis a vásárló az első, a részleg vezetője meg nehogy ott járkáljon...), mert fel kell telepíteni RÁ az iTunes-t, hogy működjön. Néztem egy nagyot a 3 napos tudásommal, megköszöntem, és másfelé mentem.
A részleg vezetője tényleg ennyire n00b volt, vagy csak sz@rt rám? -
xenonn
csendes tag
hát nekem inkább tűnne szarszemét márketingnek. Mondjunk el sokat a nagyokról, kistesókról semmit se. Terjessznük el pár pletyit és vegyen mindenki több pénzért 32 vagy 64 gigásat. Persze sosem tudni mi van és ezért disznóság nem leközölni pontosan minden információt, a vége pedig úgy is az lesz, hogy mint mindig most is belenyúlok egy selejtes példányba és tököm lerohangálom mire kiderül, hogy nem tudnak mit tenni avval a csak 15 pixelhibámmal vagy 2 órás aksimmal. Én így jártam még 1g-nél....lehet pihenni 2 hetet mire elfolyik minden nyálam és rájövök értelmesebb lenne elzabálni 80 ezret. Húúú, az mennyi jó kaja

-
Bling95
őstag
Hogy van-e a 8 gigás 3G-ben még tartalék biztosan nem lehet tudni. Apple-ék elfelejtenek pár dolgot közölni a bemutatókon ( BT chp, FM vevő, N-es wifi ) , lehet hogy direkt nem szóltak hogy a 8 gigás is erősebb mint a régi 2G .
Talán a kövi szoftverfrissíténél kiderül.
De ha biztosra akarsz menni, akkor a 32 v 64 gigásat vedd. -
xenonn
csendes tag
Ezek szerint, ha én most teljesítmény buzi vagyok akkor jobban teszem míg kiforr ez a téma és kiderül, hogy lehet otthonilag is orvosolni a 8gigás új generácios touchokat, alapból ugyan olyanok mint a 32 és 64 gigás társaik, avagy esetleg kénytelen leszek a 32 gigás vételére fanyalodni?
-
pookito
csendes tag
Üdv Mindenki!
Csak 1 kérdés ,hogyan tudom azt megcsinálni hogy az albumok képe látszódjon mikor halgatom a zenét!
A segítséget előre is köszi! -
-
ElectroW-ben mennyi a 2G 8GB? Van ez az akció, hogy "ÁFA nélkül" adják a dolgokat, az erre érvényes?
-
A 8GB-os ugyanaz, mint a 2G, csak 3.1-es(?) szofttal jön ki, ahogy az újabb 2G-sek is. 16GB-os nincs, a 32 és 64GB-os pedig az iPhone 3GS hardverét kapta meg.
szerk.: Megírhatnád PÜ-ben, hogy milyen áron hoznád, mert ha annyiért, amennyiért az Apple Store-ban van, nem hiszem, hogy megérné. -
gYaLo
őstag
Mikor jelenik meg a 3G touch ?
Am majd hozok be több darabot Amerikából
Lehet majd jelezni PÜ! be,ha kell valakinek így látatlanban.
Beszámítás nem lesz, csak kp
-
Randomra kiválasztottam egy bazárt, és találtam itouch 2G-t 45k-ért. És nem is túl olcsó a bazár. Na nézem tovább őket.

-
donatis
csendes tag
hali
lehet abbol gond ha egy pc-n használok
egy touch-t meg egy nano-t?
vagy hogy lehet megoldani? -
Blaise
veterán
Szerintem a dolgok jelen állása szerint teljesen felesleges USA-ból hozatni touch-ot, mivel az ottani store-ban 200 USD ~ 37ezer Ft, és ehhez még hozzájön az áfa is. Plusz még erre számolhatsz szállítási és egyéb költségeket is (pl. vám).
Magyarországon a legolcsóbb boltban 45ezer Ft egy touch.
Most akkor megéri szenvedni?

-
Van valakinek gépe az xpangotól? Gondolkozom, hogy befizetek egy 250-es clixre.
bumm26:
De. -
bummm26
csendes tag
Azt szeretném megkérdezni h ha az usabol rendelek , akkor számítsak plus költséggel? mert azt írják h ingyenes! A válaszokat előre köszönöm!innen rendelnélk http[link]
-
lall3R
csendes tag
-
válasz
CHIPman
üzenetére
1) Igen, pont erre gondoltam

2) Én az eladó akciójára gondoltam, és nyilván nem sülhet meg hardveresen. That was my point.
3) Van ez az Erase All Data vagymilyen gomb (mindjárt előbányászom az iPodot a táskámból), na azt nem szabad használni, ha jailbreakelt az eszköz. Ugyanis a rendszer nem törődik a JB módosításaival, és egy jó kis kifagyás lesz a vége. -
válasz
CHIPman
üzenetére
A töltéshez ajánlott a fali töltő használata, ugyanis az minden helyzetben képes tölteni, míg USB-ről eléggé kaotikus, hogy nullára merült állapotban fel tud-e éledni annyira, hogy töltse magát. Egyébként így van, ha nem sült meg hardveresen (eddig nem úgy tűnik), a DFU módban Restore-nak helyre kéne raknia.
A srác valószínűleg rányomott az adatok törlésére a jailbreak ellenére.
Súlyos hiba. -
Bling95
őstag
DFU mód és adj neki egy restore-t
ha nem tudod mi az : 3mp nyomd a sleep gombot , majd 10mp ig együtt a sleep+home , utána pedig 30mp ( nálam 10 is elég szokott lenni
) ig csak a home gombot.
az itunes ki fogja irni hogy DFU módban lévő készüléket érzékel és rányomsz a restore-ra -
lall3R
csendes tag
sziasztok!
Vettem egy 1gen. iTouch-ot,
ugy adta ide a srác hogy letörölt mindent róla mármint remélem az oprendszert nem... de teljes visszaállitást csinált vagy valami ilyesmi nem nagyon értettem, viszem haza, és végig sem ment a csík.... azóta nem csinál semmit
a kikapcs gombra sem reagál
azóta lemerült felraktam tölteni... bekapcsolom és nem kapcsol be.....
hogy keltsem életre?
köszi
lall3R -
Blaise
veterán
Wolfenstein RPG-hez hasonló játékot tudtok ajánlani?
-
8nemesis8
veterán
-
válasz
8nemesis8
üzenetére
Az részletkérdés, valószínűleg jobban járok, mintha megvenném 8k+postáért a starkingben.
Most az lenne, hogy érdemes-e megvenni a töltőt? Mo-on az árgépen egyáltalán nincs rajta, Ausztriában is csak 1 helyen.
mod: Amazon.de csak szállít Magyarországra(ide vezetett az árgép) -
naattila
tag
sziasztok
Újra kell telepitenem a számitógépemet
/rendszer/ de nem szeretném elvesziteni
ami a taccson van.
Mit tegyek hogy utána minden a régi maradjon?
2 gen 3.0 a taccs

-
djalczo
csendes tag
mindenapra jut valami felfedezés az ipodomon

miért van az hogy nem onan játsza a legutjára halgatot zenét ahol abbahgytam?
elözö gépemnél ha kikapcosltam is a gépet,onna folytata ahol abbahgytam,ipodon miért nicns igy?vagy van cska én vagyok "sasszem" :S?
mert kicsit irritlo hogy hallgatni akarom onan ahol abbahgytam és tekergetnem kell
-
Bling95
őstag
és a 3. hivatalos forrás
[link] -
Bling95
őstag
a linket ne nézd. most olvasom hogy 2.genesekhez nem biztos hogy jó

www.starking.hu --- itt ahogy nézem elég sok féle kábel van, és ezek talán nem is sz@rok
-
válasz
Bling95
üzenetére
2: Mindkettőnek.
A DFU mindent megjavít?
(A jb-t be kéne fejezni lassan(csak egy utolsó kérdés lejjebb), mert a fejünkre koppintanak, bár az Apple-nek semmi baja vele. Másrészt meg ígyis-úgyis meg fogom csinálni.)
Lehetséges a legújabb szoftokat is jb-zni, vagy csak a 3.0-t? mert a leírások csak arra vannak.
mod: Speedshopban 1db hálózati töltő van, az is utángyártott és 1k, autósból pedig van gagyi duino(ilyen lett volna az 1k-s a Samuhoz is) 1k-ért, és Brando 5k-ért... -
Bling95
őstag
válasz
CHIPman
üzenetére
1. nagyon könnyű. szerintem élvezet használni
2. hát sajnos ilyen is előfordul
de még mindig biztonságosabb
ajánlom figyelmedbe : http://xms.hu/apple.php?t=F8Z098eaAPL
azért ez mégis csak egy belkin
3.fájl küldés nem megoldott, JB-zve egy kis softveres buherálással hozzá lehet párosítani BT-s GPS vevőkhöz
JB-ről : el lehet rontani, lehet féltéglát is csinálni, de legrosszabb esetben DFU mód és adsz neki egy restore-t
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
CHIPman
üzenetére
1. Mert meglehetősen könnyű.
2. Sajnos ezzel nem tudok szolgálni, de kiindulási alapnak megfelelő a speedshop.hu. Ennél csak olcsóbban találsz

3. Erről nem tudok nyilatkozni, passz. Fájlátvitel csak jailbreak után, külső programmal megoldható.
4. Bocsi, nem vettem észre, egyébként nem rossz árak, de hogy megveszed- e, az már végképp a te döntésed.
-
válasz
Mákos7észta
üzenetére
1: Kényszerből szokik bele az ember, vagy mert könnyű?
2: Gyári apple és Belkinek mennyibe kerülnek?
Bling95: Én is így voltam a töltős dologgal, ezért is vettem az 1k-s gagyi utángyártott helyett hologramos Samsung autós töltőt 3,5k-ért. Nincs folyamatosan használva, kb. 24-36h-t volt használva összeadva, és elkezdett zúgni. Ennyit az eredeti cuccokról.
3: Arra esetleg van mód, hogy valahogy az i780 GPS-ét használjam Touch-csal BT-n keresztül? A BT fájlküldés már megoldott?
4: Fenn írtam, hogy 2G 8GB-ost akarok. Vaterán van ilyen 38k-ért újonnan(3G 43k), de túl hosszú a szállítási idő, és az illető is csak +11-es. Lehet, hogy inkább az lenne.
A jailbreakről meg annyit, hogy egyik ismerős véletlenül simán kikapcsolva indította el azt a sn0w nevű programot, és féltéglát csinált a cuccból. Mondjuk ha követem a leírást, nincs gond. -
Bling95
őstag
válasz
Mákos7észta
üzenetére
2. értem én , csak szerintem az ilyen alternatívákat felejtsük el. mindenkire veszélyes.
egy belkin stb töltőben simán megbiznék de egy 990Ftos valamiben
3. jogos. de itouch-on nagyon részletesen le van írva sok minden. igy szerintem még egy kezdő is gyorsan megtudja csinálni

-
Mákos7észta
aktív tag
-
Bling95
őstag
válasz
Mákos7észta
üzenetére
2. csak annyi a gond hogyha ilyet használsz és neadj isten baj történik akkor bukod a garanciát. nem azt mondom hogy csak az eredeti a jó , de azért név nélküli vackokat ne vegyünk már hozzá.Tudom hogy nem elcsók, de én eret vágnék magamon ha amiatt menne tönkre a touch mert nem szántam rá a töltőre pár ezret
3. A TomTomnak van /lesz gps vevős rögzítőkara, igy nem csak JB-vel oldható meg a dolog.
és a JB-t hosszadalmasnak se nevéznem , bár tény a Jb-zés 4-5 percbe bele telik
meg mondjuk max fél órát szedegeted a cuccokat cydia-ból -
Mákos7észta
aktív tag
válasz
CHIPman
üzenetére
1. Szerintem nem sok ember van, aki nem tud két perc alatt hozzászokni az iPhone OS kezelőfelületéhez. Egyedül a szövegbevitel kissé furcsa eleinte, de nagyon könnyedén beleszokik az ember a használatába.
2. Itt hardveraprón vannak utángyártott cuccok, amik tényleg nagyon olcsók, és kompatibilisek. Gyári hálózati töltő 10000Ft környékén mozog. De pl. nézd meg ezt.
3. Jól gondolod, bár 2G Touch esetén lehet külső GPS vevővel használni, ugyanis van Bluetooth a 2G- ben. Ez persze nem legális, azaz ehhez is jailbreak kell, és kissé hosszadalmas folyamat. Itt olvashatsz róla bővebben.
4. Attól függ milyen típusú (1G, 2G, 3G), és mekkora a tárhely, szóval ezt kicsit konkretizáld, hogy mit találtál 45k- ért.
Üdv.
Marci -
1: Kipróbálni nincs lehetőségem.
2: Hálózati töltőt honnan lehetne szerválni hozzá, ami nem vágja tönkre? És autóst?
3: Gondolom a telefonosok és a GPS-esek nem mennek rajta,
4: 45k-ért találtam legolcsóbban. pesti átvétellel. Nekem postásan kéne, ezért is kérdeztem.
Köszi a választ. -
Vapor
aktív tag
-
Üdv. Jelenleg Samsung i780-am van, emellé szeretnék egy iTouch 2G-t játékra és netezésre elsősorban.
Lenne pár kérdésem:
1: Megfelelő felhasználói élményt nyújtana az i780 után, hogy érdemes legyen megvenni?
2: Mik a gyári tartozékai?
3: Azok a programok, amik jól iphone-ra, azok jók itouchra is?
4: Hol a legolcsóbb újonnan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

lehet hamarosan jönnek a 3G-k

De.