Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
hahajdu
üzenetére
húúúúúúúúúúúúh.Sikerült.Szerencse felismerte,azonnal nyomtam egy restore-t,szal sikerült,megoldotta.
Köszönöm a segitséget.Am sztetek érdemes váltani Iphone-ra??mert engem nagyon vonzz,a touch is izónyura teccik,csak ha már itt tartunk mért nem lehetne olyan amin már telefonáln is tudunk hálozattal
na mind1 köszi szépen everybody
-
Béló
aktív tag
válasz
hahajdu
üzenetére
egyelőre nincs, és elvileg csak egy csapat foglalkozik félig meddig az üggyel, szal lesz de még várni kell rá
nem probléma: én is igy teszek mindig, a modern akksikat ez már nem terheli le egyáltalán =szal nem veszit kapcitásábol
annyibol problema hogy igy előbb eléred a gyárilag kiszámitott lemerülési feltöltésiciklushatárt mert gyakrabban töltöd: de évekig jo igy is -
válasz
hahajdu
üzenetére
- Én vegyesen szotam használni (zene/film/net), szerintem simán kibír hat órát.
- Hamar feltölt, nem mértem, szerintem 2-3 óra max. Éjszakára szoktam a gépen hagyni.
- Nem csak arra, de 2. generációs iPod Touchra még nincsen JailBreak.
- Hááát, ezt még nekem is ki kell tapasztalnom, mindenesetre PDF-et már néztem a Stanza nevű free progival. Szöveges doksikhoz (elsősorban szépirodalomhoz) jó, szakirodalomhoz már sajnos suta
Ha valaki tud jobbat szóljon!
- Nincs benne GPS. Úgy lehetséges, hogy egyes Wifi routerek elküldik a helyzetüket hálózat mellett, így nagyjából be tudja tippelni az iPod, merre lehetsz. A Skyhook cég csinálja ezt a rendszert amúgy, állítólag Pesten van egy-két lefedett zóna. Mindenesetre a térképeket is netről szedi, ja.
- Kódolástól függ. Én mondjuk most tele vagyok 40 megás Family Guy részekkel, teljesen élvezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De a gyorskereső is jó, hiszen én is leírtam, hogy hogy kell 

Magától csak nem csinál ilyet