Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci06
senior tag
válasz
huntermati
üzenetére
De azt te raktad rá, vagy az iTunes?
Vagyis én jórészt zenére használom, nem kellenek a játékok, nem áll szándékomban Jailbreakelni... -
laci06
senior tag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Sziasztok!
Jelenleg mi a legfrissebb iOS, ami hivatalosan iTunes-on keresztül frissitve elérhető a Touch 2g 32Gb-ra?
Még annó a 4.0 megjelenésénél próbáltam arra frissiteni, mert az iTunes felkinálta, de akkor majdnemhogy kinyirta a touch-t, vagyis telepités közben lefagyott, és csak szervizben tudták helyrehozni.Köszönöm

-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Nah előzmények:
1.
2.
Tehát volt egy az iStyle szervize által javíthatatlannak titulált 3. generációs Ipod Touch-om, amit "többe kerülne javítani, mintha vennék egy újat"...
Csapi007 fórumtárs javaslatára elvittem az Appsulote-hoz, ahol viszont 10 perc alatt megcsinálták, egy régebbi szoftvert kellett csak visszarakni, valamiért a 4.0-ra való frissités vágta haza, most a 3.1.3 van újra rajta, és gond nélkül használható. Ingyen megcsinálták, mivel ahogy mondták, eléggé sokan voltak ott, és nem tudtak velem érdemben foglalkozni, de ennek ellenére tényleg nagyon korrektek voltak, látszott, hogy értik is amit csinálnak...
Lehet, hogy én is bénáztam, de nekem itthon a restore sem működött több gépen sem, ott viszont valahogy összehozták, amit ezúton is köszönök.
Az iStyle-ról szerintem ezek után mindenki tudja a véleményem, szerintem nagyon gáz, hogy egy hivatalos Premium Reseller szervize azt mondja valamira, hogy ki lehet dobni (azt mondták, hogy gyakorlatilag semmit nem lehet vele kezdeni, használhatatlan a cucc), majd egy másik szervizben negyed óra sem kellett ahhoz, hogy helyrehozzák.
De ha ezek után lesz valami gondom vele, akkor tudni fogom, hogy hova vigyem. -
laci06
senior tag
válasz
Csapi007
üzenetére
Mostmár mindegy... Elvittem, megnézte, és visszaadta, hogy elvileg nem garis, és nem lehet vele mit kezdeni, vagyis az egészet cserélni kéne, mert restore-olni nem tudta ő sem (mondjuk kb 10 percet volt nála, szal gondolom iTunes-szal próbálta, mással nem...
De elviszem még máshova is, mert el nem hiszem, hogy ennyire rossz lenne a helyzet...
De én nem értem, vagyis semmi baj nem volt vele, majd elkezdtem frissiteni, és az baszta volna szét? Eszem megáll....
Esetleg régebbi Os-t hogyan lehetne rá felrakni, nem lehet valahogy megkerülni az iTunes-t? -
laci06
senior tag
Kipróbáltam a DFU módot...
Kétszer egymás után is...
Elindul, hogy preparing iPod for restore, majd egyszer csak egy 1601-es hibakóddal leáll (vagyis azt irja ki, hogy ismeretlen hiba miatt)... -
laci06
senior tag
Sziasztok!
Valami nem oké szegény touchommal...
32 gigás 3. gen, most próbáltam updatelni, és valamiért útközben megállt...
Azóta a képernyőn egy usb kábel vége és az iTunes "jele" van, és ha kikapcsolom, ha visszakapcsolom, ha lehúzom a gépről, ha visszadugom, csak azt látom..
És mostmár a gép sem látja, hogyha rá van dugva...
Mi történt, mit lehetne csinálni? -
laci06
senior tag
Sziasztok!
Van egy kis gond egy touch-al...
A gond a következő... Semmi baja nem volt egy darabig, majd egyik pillanatról a másikra, a tulaj nem tudja, hogy hogyan, de lett egy nagy karc a kijelzőn, és a kijelző elszállt, tehát teljesen fehér (viszont lehet vele zenét hallgatni, ha vakon el tudsz navigálni vele addig)...
Mit lehet tenni? A kijelzőn fólia volt, ugyhogy az vmit felfogott a karcból, de annak a levétele után is még látszik...
Képeket nemsokára kapok, majd megosztom őket itt is...
Mi lehet a gond? Megéri egyáltalán próbálni gariztatni, vagy ha attól van a gond (márpedig mivel az előtt még csak fagyni sem fagyott, biztosan, hiszen JB sem volt rajta sosem), akkor teljesen esélytelen, mert ha szétszedik úgyis kiderül? -
laci06
senior tag
Sziasztok!
Milyen programmal tudnék feliratot égetni sorozatokra úgy, hogy azt a touch lejátszás közben "játsza"? -
laci06
senior tag
Szép estét...
Kérdésem a következő...
Egy sorozatrészt szeretnék megnézni a 2. genes touchomon felirattal...
Ezt hogyan tudnám elérni? Tehát mivel tudom ráégetni a feliratot, illetve ezt konvertálás előtt, vagy után kell megtennem? -
laci06
senior tag
Hmmm
Egy két órás videót próbálok a legújabb handbrake-el átkonveráltni a touchomra, de 17,12%-nál mindig megakad, és leáll(a konvertálás)... Miért? A preset beállitást használom, már kétféle formátumra is próbáltam konverálni, és mindig itt akadt meg, miért?
A fájl elvileg oké, többször megnéztem már, és mivel koncertfelvétel, ezért érezném, illetve hallanám ha gond lenne vele, de eddig minden oké volt vele...
Ötlet?
Jah igen, a keletkezett kis rész(a teljesnek a 17,12%-a) használható, tehát a touch is lejátssza... -
laci06
senior tag
Hogyan lehet képeket törölni?
-
laci06
senior tag
Nah csatlakoztam egy 16gigás 2. generációssal...

Kérdéseim:
Kéne regelnem az iTunes-ba... Csak ingyenes tartalom érdekelne, a regelésnél a credit card megadását el tudnám valahogy kerülni? Amerikai cimmel regelnék, mivel azt az infót kaptam, hogy több a tartalom úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1B
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagyis én jórészt zenére használom, nem kellenek a játékok, nem áll szándékomban Jailbreakelni...