- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam86
tag
Üdv,
Ma megjött végre a 8gigás táccsom.
Itt van a kezembe.
Mik legyenek az első lépések?
Akkut kell e tölteni 8-10 órát, mint egy telefonnál? -
leeate
senior tag
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Hogyan tudom backupolni az iTunes library-met?
Szeretnék váltani WinXP-ről Win7-re, jó lenne ha az alkalmazásaim és játékaimat ugyanúgy látná majd a rendszer szinkronizáláskor.
-
leeate
senior tag
Sziasztok!
1. Mitől függ, hogy milyen sorrendben dobja be a számokat egy albumon itunes-ba? Pl. van, amikor filenév szerint következnek egymás után a zenék rendesen, de van, amikor csak ABC-sorrendben, ami néha elég zavaró tud lenni.2. CoverFlowból nem lehet vhogy 'kiiktatni' a szingli zenéket, amiknek amúgy sincs borítójuk? Próbáltam úgy, hogy kitöröltem a szingli számok albuminfóit, de csak megjelenik a coverflowban az előadó, üres borítóval..
-
tamas966
csendes tag
Hali. Lehet alap kérdés de ha neten akarok mondjuk citromailben írni touchon akkor hogy lehet szöveget beírni? vagy mondjuk így fórumnál?
Köszi a választ. -
Csapi007
veterán
válasz
redbullinger #5789 üzenetére
Hy
Mért gondolod hogy egy fórumban 5 percen belül kapsz választ? Főleg egy ilyen kérdésre?
Itt a legolcsóbb, csak keresd meg. -
redbullinger
csendes tag
köszi
-
redbullinger
csendes tag
légyszi aki tudja az mondja meg XD
-
redbullinger
csendes tag
cs
én venni akarok ipod touch 3g-t de a 2g sem lenne rossz de nemtom hol lehet
legolcsóbban kapni -
baliii
senior tag
Sziasztok, rég jártam erre, ebből következik a problémám is, a touchomon még mindig 2.2.1-es FW van, fel szeretném tenni a legújabbat (1. generáció, 8gb). van valamiféle tutorial ami jól leírja hogyan lehet 2.2.1-ről 3.x-re frissíteni fizetés nélkül, jailbreakkel együtt?
előre is kössz! -
KisApám
addikt
Sziasztok!
TOKot akarok venni 3. gen. IPOD TOUCH-hoz.
Hol lehet kapni? (istyle kizárva, hetek óta nincs ott... röhej...)Illetve egy fontos dolog:
a hirdetésekben, boltok oldalán szerepel, hogy a tok a 2. generációs IPOD TOUCH-hoz van.Ezek szerint ennyire különbözik a 2. g. és 3 g. készülék, hogy a tokok nem "kompatibilisek"???
-
Shodan
őstag
Van arra lehetőség beállításoknál, hogy mondjuk 5 perc után ne az auto lockot tegye rá, hanem csak simán elsötétedjen a képernyő?
-
Csapi007
veterán
válasz
Csokicsibesz #5773 üzenetére
Hy
Van lehetőség. Pl. hogyha szinkronizálod Office-al vagy Google-el. -
AloeVera
tag
válasz
Mac OS X-en a Mail alkalmazással szinkronizálódnak a feljegyzések oda-vissza. Windowson nem tudom.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Azt hiszem ilyen nincs. Viszont quickoffice és társaival létre lehet hozni doc fájlt és még szerkeszteni is lehet. Illetve a gépről is fel lehet tölteni wifi segítségével.
-
Csokicsibesz
aktív tag
hali,
nincs arra valami lehetőség h az ipodban található note bookot valami módon gépen lehessen szerkeszteni ? Itt arra gondolok , hogy gépről lehessen lementi adatokat illetve fordítva. iTunesben nem találtam ilyen fület vagy opciót. -
gtamate2
veterán
Sziasztok!
Ha vennék egy ipod 1. generációs touchot itt ph-n, akkor azon minden játék ugyan úgy fut mint egy 2/3g-n? -
sajp63
tag
Sziasztok.
Par napja vettem egy 8GB-os Touch-ot innen.
Azt irjak, hogy 3. generacios - 3.1.2-es szofttal kaptam. Hogyan tudom megallapitani, hogy biztosan 3G-s? Mi a kulonbseg a 2G es a 3G kozott?
Koszi. -
leeate
senior tag
Help! Eltűntek az ú és az ő betűim, a két függőleges vonal helyett egy vízszintes van az o és u betűk felett.
-
-
Blaise
veterán
Zenelejátszás közben néha eltűnik a "tekerősáv", amivel bele lehetne tekerni a zenébe. Ti is tapasztaltatok már ilyet?
-
-
Bling95
őstag
de ha bővebben érdekel a dolog és megy az angol, akkor google-be "iphone safe mode"
-
Bling95
őstag
válasz
skylinelaca #5748 üzenetére
a kezdőképernyőn én is meglepődtem mert olyat még nem láttam.
a springboardal már találkoztam , valami miatt történt egy kis gond azért ebbe a safe mode-ba indította el a toucht.(ez valami olyasmi mint a win-ben a csökkentett mód)a springboard miatt ne aggódj, nagyon ritkán de elő tud fordulni. (nekem asszem júliusba volt egyszer ilyen, azóta sincs semmi gond )
Up.: a lockscreen-nek utána néztem, ez a safe mode lockscreenje.
Ugyhogy nem kell aggódni csak volt egy "rendszerösszeomlásod "
-
xenonn
csendes tag
barinőm szintén 32gigás touch készüléke (u.a. mint enyém) eladóvá vált, ha valakit érdekelne:
[link] -
Sziasztok! történt velem valami ami eddig még sose, és nemtom hova tenni a dolgot.... eBuddy-val msneztem... fölül elhuztam az ujjam h sbsettings-ben levegyem a fényerőt egy kicsit, kifagyott a Touch és mire visszajött a kép EZ fogadott... aztán ha felöldottam a képernyőzárat akkor pedig EZ fogadott.... restart után pedig megint Normális volt... elég rosszul érintett mert sose láttam még ilyet, de azóta normálisan megy...
-
Kommy
veterán
Olvasgatom a használati utasítást (http://help.apple.com/ipodtouch/3/mobile/) és itt találtam egy olyat , hogy accessibilities ami a settongs/generalban lehetne megtalálni de nekem ilyen nincs.
Ipod touch 8Gb-m (3G) van 3.1.2-es szoftverrel -
Stifler93
tag
válasz
gtamate2 #5743 üzenetére
Gyakorlatilag ugyanolyanok, csak már az új gyártástechnológiával készültek (én örülök, h 3G 8GB-ot vettem 2G 8GB helyett, a 3G-re a frissítések is ingyenesek).
A 3G-re is van jailbreak, de csak olyan, hogyha kikapcsolod akkor ahhoz, hogy újra be tudd kapcsolni rá kell dugni a gépre és lefuttatni egy programot. De nincs értelme kikapcsolni a táccsot, ha meg mégis akkor biztos van 10 másodperced, amíg beindítja a hack progi. -
gtamate2
veterán
Sziasztok!
Visszaolvastam, szóval a 8Gb-os 3G-s iPod Touch-ok tulajdonképpen ugyan olyanok mint a 2G-s iPod Touch-ok, csupán új szoftver van rajtuk, a 3g-t amúgy már sikerült jailbreakelni? -
KisApám
addikt
Ha filmet akarok nézni, akkor gondolom felejtsem el a feliratozást rajta...
Kell akkor egy szoftver, amivel "ráégetem" a filmre a feliratot. -
válasz
arabicsnus #5736 üzenetére
Nem lehet.
-
arabicsnus
csendes tag
Touch-on lehetséges kábellel netezni? Itthon sajnos nincs router, és lekell szaladnom az egyetemhez, ha valmait telepíteni szeretnék cydiaról. Kicsit rossz így, mert néha lemegy a jel, és szétfagyok
Itthon meg 80/25ös net van. Jelenleg nincs pár ezer forintom routerrel, szóvla ha lehet akkor ne azzal gyertek, h VEGYEK. Én is tudom, hez lenne a legjobb megoldás
Na majd nemsokára megajándékozom vele magamat.
Üdv, Gergő
-
hemaka
nagyúr
válasz
Soldiers_15 #5729 üzenetére
[link]
A 2. genes leírásnál van egy link, ott találsz 3. genre is...
Rátenni meg iTunes-szal, shift + restore gomb.Adam: neten istyle, starking, xms stb, google kidobja úgyis...
-
Adam86
tag
Üdv,
Jövőhéten érkezik a 8gigás táccsom.
Nagyon bejött a cucc, úgyhogy rendeltem is egyett magamnak.Majd lesznek kérdéseim is, mert még sose használtam hasonlót.
Most annyit kérdeznék, hogy hol tudok venni Debrecenben, vagy neten hol tudok rendelni hozzá kiegészítőket?
Tok, stylus, esetleg hangfal stb, bármi ami hasznos lehet.Köszi.
-
válasz
Soldiers_15 #5729 üzenetére
Touch-ra nem ingyenes a frissítés, sajnos pénzbe kerül.
Köszönöm az MSN-es válaszokat!leeate: az iPhonenak alul látod a 2 hangszóróját a csatlakozó mellett 2 oldalt, Touch-on nincs ilyen.
Tomics: igen ezt énis észrevettem, hogy jól körbelőttek minket nyelvileg... nemtom mi a bajuk velünk... bár sztem angolul jobb használni, legalábbis én ,megszoktam így , sok angol tudás nemkell hozzá.
-
Soldiers_15
csendes tag
ja és még vmi a Touch-ra hogyan tudom rátenni az a frissítést a 3.2.2-t? vagy honnan lehet leszedni??
-
Tomics
addikt
Na megvettem a 8 gb-os verziót, nagyon fasza.
Akksiról olvastam a manualba, hogy lehet cserélni gyártó által, ez mennyibe kerülhet ha oda kerül a sor? Van akinek már tönkrement?
Ja, és az azért idegesítő, hogy román, ukrán nyelv van, de magyar nincs
semmi gondom az angollal, de anyanyelven azért jobban mutatna... -
hemaka
nagyúr
válasz
skylinelaca #5722 üzenetére
Elvileg lesz,
Az új Ebuddy pro nem rossz cucc, de a fektetett módot miért hagyták ki, nem értem. -
leeate
senior tag
Menjenek akkor a fenébe, már azt hittem, jó napom van
Ez az iPig nagyon állat, a szó szoros értelmében, de nem értem, hogy ha a SE telefonom kihangosítva nagyot szól, ráadásul meg lehet hackelni, és akkor annál is nagyobbat, egy ilyen kategóriájú mp4 lejátszótól ezt miért nem lehet elvárni..?
skylinelaca: megtaláltam a linket hozzá. De ha másmilyen a hangszórója az ipodnak, mint az iphone-nak, akkor ez tényleg nem működhet.
Más: Nektek is az van, hogy ha kiválasztjátok a magyar nyelvet, csak továbbra is angol marad minden? Bár nem fontos, nekem tuti kényelmetlen lenne magyarul használni, ha már így szoktam meg
-
Soldiers_15
csendes tag
Na srácok holnap meek megvenni az Ipodot mondanátok olyan progikat amiket érdemes felrakni és hogy kb mirevalok köszi??
-
Stifler93
tag
válasz
skylinelaca #5722 üzenetére
Sztem nagy a valószínűsége, mert most jött ki a Microsoft Bing is, és pletykák már az MSN-ről is keringenek
-
szerintetek várható normális sima Windows Live Messenger iPhone/iPod-ra? nem ebuddy-s meg im+-os hanem sima wlm ?
-
hemaka
nagyúr
válasz
Soldiers_15 #5720 üzenetére
Minek ahhoz magyarítás? Olyan egyszerű, mint egy darab kavics. Amcsi "észre" tervezték.
-
Soldiers_15
csendes tag
Srácok vkinek megvan a ITunes magyarosítás az lécci küldje már el a tojast26@gmail.com-ra köszi
-
Bling95
őstag
félreértettél, ha a számla ilyesmi megvan akkor márkaszervíz és javítják. míg ha pl istyle-ban veszed akkor papirok nélkül beütök a gépbe a sorszámodat és az kihozza hogy garanciális -e.
szval ugyanúgy javítják neked csak kellenek a papirok hozzá.
de ha tévedek javítsatok ám ki -
válasz
arabicsnus #5715 üzenetére
Rosszul csinálod.
Az alapelvek értelmében nem szabad ilyeneket kérdezni a fórumon. -
arabicsnus
csendes tag
Segítség kéne. Felraktam a legújabb OP-t (3.1.2).. Cydia is fent van. Mit kell csinálnom,h rátudjak rakni tört játékot iTunes-on keresztül? Rosszul csinálom?? Mit kéne jól csinálnom??
-
-
leeate
senior tag
Sziasztok!
Először is, vettem egy 79 centes programot, aztán jött az sms, hogy az iTunes leemelt a számlámról kemény 1 (azaz egy) forintot. WTF?
A másik, hogy tud vki vmit arról a trükkről, hogy ha kiszúrjuk tűvel a toch hangszoróit, hangosabb lesz? Ha igen, pontosan ezt hogy kell csinálni? (és hol vannak egyáltalán a hangszorók?)
-
Bling95
őstag
válasz
KisApám #5704 üzenetére
csak keményen
istyle-al nekem semmi tapasztalatom nincs, médiába vettemMás: akkor hétvégén lehet hogy összehozom ezt az írást róla, még a garanciális dolgokat gondoltam beleírni hogy akkor hogy is van ez a világgarancia magyarországon ( mármint hogy nincs
)
mert ha jól tudom csak a hivatalos apple resellereknél kerül be a cucc sorszám alapján szóval pl az én médiában vásárolt ipodomat gyártási szám alapján nem javítják
-
hemaka
nagyúr
válasz
skylinelaca #5708 üzenetére
Download meter
-
olyan program létezik ami figyeli az adatforgalmat? állandóan, a háttérben is !?
-
BB64
csendes tag
válasz
KisApám #5704 üzenetére
Az istyle-ról nekem sincs vmi túl jó véleményem. Kinéztem egy crumpler tokot a touchnak, küldtem is nekik egy mailt, hogy van-e a westendbe, és még csak vissza se írtak, mikor elmentem akkor meg természetesen nem volt. Ma küldtem nekik mégegyet, hogy lehet kapni egyáltalán vmelyik üzletükben Budapesten, remélem erre fognak már válaszolni.
Mondjuk mikor vettem az ipodot, akkor jófejek voltak, mert eléggé akciós volt, és még egy switcheasy tokot is adtak ajándékba -
itsmeyeah
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban,hogy hogyan pakoljak át zenét iphone 3gről vagy ipod touchról pcre(windows)?
Aki tudna segíteni vegyen fel skypera,légyszi!
hellogoodbye94
Kössz! -
-
KisApám
addikt
Voltam 3 iStyle oltban, hogy iPod Touch-hoz tokot vegyek.
A 3 boltban összesen 2 db volt (!!!), abból egy fehér, meg egy rózsaszín...Írtam nekik levelet:
Tisztelt iStyle!
A mai napon érdeklődtem illetve voltam 3 boltjukban (Westend, Mammut, Andrássy út).
Sajnos furcsa dolgot kellett hogy tapasztaljak Önöknél, mint az Apple egyik hivatalos kereskedőjénél.
Vagyis nem lehet kapni Önöknél a 3 boltokban tapasztaltak szerint összesen 2 db-nál több (!!!) iPod Touch-hoz kapható tokot, vagyis szinte mondhatni semmit ezzel kapcsolatban.A kérdésem az lenne, hogy fognak-e Önök foglalkozni, ha már az iPod Touch-ot árulják, iPod Touch-hoz kapható tok kiegészítők eladásával, vagy ezzel kapcsolatosan ne keressek Önöknél semmit.
A másik kérdésem az lenne, hogy hol lehet az Önök üzletein kívül iPod Touch-hoz kapható tokot vásárolni, hogy feleslegesen ne menjek én illetve ismerőseim az Önök üzleteibe.Kíváncsi vagyok a válaszra...
-
-
Bling95
őstag
válasz
skylinelaca #5700 üzenetére
hát igen elég kényes , nem biztatok senkit, leírom hogy törvényileg nem rendezett a sorsa, veszélyei ilyesmi .
egyáltalán szerintetek belevágjak ebbe az írásba?
címlapra lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest