Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
-
Prof01
veterán
Miért lenne muszáj, hogy ugyanolyan legyen mint az iphone 4?
Én már nem lepődök meg rajta, hogy az apple ferdít dolgokon (pl. a TN paneles retina kijelző, IPS helyett).
De vegyétek figyelembe az árát is! A legolcsóbb változat (8gb) 70k-ért kapható, míg a legolcsóbb iphone 4 180k-ba! -
Prof01
veterán
Sziasztok!
Gondolkodom egy iPod Touch 4gen 8gb beszerzésén. 230euro-ért tudnék venni (kb. 67ezer ft) itt Belgiumban, de félek, hogy pár hónap múlva már jóval olcsóbban fogják árulni? Mennyire szokott a bevezetéstől változni az áruk? Mit tudtok erről?
Illetve itt a 4g-nél a 8gb-s is teljesen új hardvert kapott, nincs különbség a 32/64gb-s között, ugye?Köszönöm előre is a választ!

-
Prof01
veterán
Sziasztok!
iTunes-ban be lehet vhol állítani, hogy honnan érje el az apps-okat? Mert a kisebbik partícióra van telepítve az iTunes és nem jó így, hogy amikor társítom őket, akkor át akarja másolni oda a sok GB apps-ot. Van erre vmi megoldás?

Köszönöm előre is!

-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy újraraktam a win-t és most nincs semmi az iTunes-ba. Nem merek szinkronizálni, mert félek, hogy mindent letöröl. Nincs vmi megoldás, h visszafelé lehessen sync-elni, ipod-ról pc-re?

Köszönöm előre is a választ!

-
Prof01
veterán
Köszi, most már jó!

más: Ma kicsit jobban tesztelgettem a cuccot és rá kellett jönnöm, h közel se szól olyan tisztán, mit az olcsó Sony Ericsson Walkman mobilom. Erre azért nem számítottam.
Böngészni viszont vagyon jó rajta, filmet nézni is, játszani, e-mail-t küldözgetni, feljegyezni dolgokat.
Jó még vmire? 
-
Prof01
veterán
Hát ez nem igaz. Most én ne tudom kezelni az iTunes-t, vagy tényleg ekkora szar?

Kitöröltem a Library-ból a zenéket, erre amikor rákötöttem az ipodot elkezdett szinkronizálni és letörölte az összeset. Ez nem igaz. Kikészííít...
Nem tud vki vmi jó file manager programot?
Kipróbáltam a SharePod-ot, de azzal csak zenét lehet.
-
Prof01
veterán
Sziaztok!
Mától én is egy Ipod Touch 1.gen 16GB boldog tulaja vagyok.

Pár kérdést szeretnék feltenni!
Hogy tudom frissíteni a firmware-t? Milyen programot kell használni a zenék, videót másolásához? Mert nem kaptam semmi lemezt mellé.Köszönöm szépen előre is a választ!

Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Samsung kuponkunyeráló
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Apple watch SE3 2025 cellular eladó! Garanciával gyári dobozban
- RTX-3080 és RTX-3070Ti kártyák eladók
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi