- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
skylinelaca
senior tag
válasz
naattila #5097 üzenetére
NÉZZE CSAK . Előtte olvasd el mert elvileg egy kicsit munkálkodnod kell vele! azért mondom h elvileg mert nem próbáltam...
-
naattila
tag
valaki segitsen hogy tudom
viszarakni a 3.0 verziot a taccsomra?
i-tunes 9.0 -
BB64
csendes tag
Normálisan ki van töltve, mert az előző szofton is jó volt, de pl. a The Annual 2009-be minden számnak más az előadója, úgyhogy nem írhatom mindenhova ugyanazt. Ja és ha belemegyek az egyikba, akkor az összeset kihozza abból albumból, csak mindegyik előadótol másol egy albumot.
-
BB64
csendes tag
Ma tettem föl a 3.1es software-t és mikor belementem a zenékbe, láttam hogy néhány albumból sokkal több lett, mert van olyan albumom, amelyikbe nem mindegyik számnak ugyanaz az előadója, és ezért külön tette az összeset
Az előző szofton ez nem így volt, és ez engem eléggé idegesít. Tudja valaki hogy lehetne ezt orvosolni?
-
Csapi007
veterán
válasz
skylinelaca #5089 üzenetére
Hy
Nem tudom pontasn mi a problémád de itt az én tapasztalatom: Amerikából hozott Touchoz nem volt semmi papirom. Bevittem az iStyle-ba (csak itt szervizelik garanciálisan Starkingben nem) rákerestek a gyári számára mondták h még garis és minden ment simán.
Szóval szerintem legközelett az iStyleba menj az Andrássyra.Kommy: Nem tudom mi a normális ár neked de a Pixmániát szerintem nagy ívben kerüld el.
-
skylinelaca
senior tag
Nah ma voltam az Arena Plazaban a Starking-ben (Apple bolt) megkérdezni ezt a garanciás dolgot h ha nicsenek papírjaim. Azt mondta h ez félig igaz mert ez a szokás eddig csak külföldön létezik . Az ő eladóláncuk (starking) még nem nagyon fogadja el de tervezik. De azt mondta h a bécsi úti üzletükbe kéne bemenni mert ott tudnak biztosat mondani. szal tképpen semmi konkrétat nem mondott, de láthatóan örült h valaki bemegy a boltba
szerk: jah és Kijelző üvegcsere 30-40k Touch hoz, 60k iphone-hoz
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Tudok valami boltot (lehet online is, sőt jobb lenne) ahol normális áron lehet kapni Ipod Touch-ot mondjuk egy 8 GB-ost.
Én eddig pixmaniat találtam , de onnan még soha nem rendeltem semmit.
Előre is köszönöm a segítséget. -
válasz
skylinelaca #5086 üzenetére
Semmi újat. Az iPod, ha WLAN-on van, és szerencséd (Pesten belül előfordulhat), akkor meg tudja határozni a helyzetét a többi AP és a SkyHook adatbázisa alapján.
-
válasz
skylinelaca #5084 üzenetére
Én meg azért, mert az újítások bejöhetszek (a copypaste-et sokszor használom), másrészt meg Core Data-val fejlesztek programot, amihez meg kell a 3.0. Többek között ezért kell egyre több alkalmazásnak is (meg a Core Location miatt, meg...)
-
És mi lenne, ha frissítenél 3.0-ra? Nálam igen jól bevált a rendszer.
A fejlesztők érhetően haladnak a korral, szerintem - vannak olyan API-k, amik az ő dolgukat könnyítik meg igencsak, és a tendencia egyébként is az, hogy mindenki frissít előbb-utóbb.
Nem tudom hogy új verzió kiadásánál lehet-e 2.2-t választani, de az biztos, hogy az Apple fejlesztői portálon már csak a 3.1 SDK van fenn.
-
leeate
senior tag
Ha egy fejlesztő frissíteni akarja a programját, már csak 3.0-s szoftverhez szabad passzolnia? Mert már kezd furcsa lenni, hogy bármit le akarok tölteni, kiírja, hogy 3.0 szükséges hozzá. Ha ez így van, ez elég szemét húzás az Apple-től..
-
pookito
csendes tag
Üdv mindenki!
Milyen mikrofonos fülest ajánlotok új 16g ipod taccsomhoz max 10-12 ezer forint körül?
A válaszokat előre is köszi!
-
BB64
csendes tag
Tudja valaki honnan tudom letölteni az új 3.1 software-t ingyen, mert ami az első oldalon van link, ott nincs fönt
4 euróért meg nem szeretném megvenni
Előre is köszi a választ.
-
Bling95
őstag
Voltam ma médiába 4 ezerrel drágább mint amikor én vettem , pedig ez még nem az uj széria
-
MaTTeS
senior tag
Megjött a zsír új 2. generációs 8gigás Touchom Amerikából
. OS 3.1-re felfrissítettem. Elég jó kis cucc
43.000Ft-ért megérte. -
Kommy
veterán
Sziasztok!
Egyik ismerősöm most vett egy ipod touchot nagyon tetszik neki, viszont nem találta meg benne a bluetooth-t. Ha jól tudom akkor 2 valahányas szoftver van rajta. Ha jól értelmeztem az első, hozzászólásban lévő 1g 2 g-s összehasonlítást akkor csak a 2-esben van bluetooth. Annyit tudok hogy hangszóró van a ipodban ezek szerint ez 2G -s és ha drissíti a 3-as szoftverre akkor lesz neki bluetooth?
Előre is köszönöm. -
naattila
tag
válasz
skylinelaca #5067 üzenetére
Ok köszi
-
El vagy tévedve, nem kicsit, nagyon. Amit taperolsz, az nem iPod, hanem iPhone, úgyhogy nem ez a megfelelő topik a kérdésnek.
Ez a topik közelebb áll a témához.
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, el kéne árulnod az eredetét az iPhone-nak, meg hogy milyen SIM-kártyával akarod használni.
-
Deep75
csendes tag
Sziasztok !
Olyan kéréssel fordulok hozzátok, hogy most kaptam egy iPod-ot, s szeretném aktiválni.
Itunes feltelepítve !
Azonban az Ipod-ot nem tudom hogyan kell aktiválni.
Az iTunes az alábbi üzenetet adja ki:
" The SIM card inserted in this iPheone does not appear to be supperted"
Please insert the SIM cardthat with your iPhene or visit a supperted Carrier's store to receive a replacement SIM card. "
Nos én belehelyeztem az Iphone-ba a SIM kártyát, csak nem tudom hol is kell ezt aktiválni !
Légyszives segítsetek !
Köszönettel: Deep75. -
skylinelaca
senior tag
-
naattila
tag
sziasztok
olyan problémám lenne hogy ha valamit
letöltök a taccsal az app store-bol azt
nem tudom szinkronizálni a pc -re. meg
ha az i.tunessel töltök valamit/pc-n /akkor
nem rakja fel a taccsra.Mi lehet a probléma?
köszi -
válasz
Maramiri #5059 üzenetére
Azért van az adapter, hogy az Apple saját dokkjába dughasd vele. A névtelen kínai szarral nem biztos/valószínű, hogy jó lenne.
-
Maramiri
csendes tag
Sziasztok,
az Touch-om SwitchEasy RebelTouch tokban van. Most vennék egy dokkolót, de atól tartok, hogy ha rajta van a tok, akkor nem fog beleférni a dokkba. Adtak ugyan egy dokk-adaptert a tokhoz, de ahogy elnézem az ebayen a dokkokat elég keskeny az a nyílás, ahova az ipodot állítom, szóval tok nélkül belefér, de tokkal már nem.
Szóval ki tölti itt tokostól az ipodját, és miféle dokkolón?
Köszi; Maramiri -
válasz
skylinelaca #5054 üzenetére
Tadaaa.
Lefordítva: közvetlenül szarik rá, de ez a programocska meg tudja oldani, hogy a Core Location ezt használja a pozicionáláshoz. -
válasz
skylinelaca #5051 üzenetére
Itt egy példa. Nem is durva az ára.
-
Csapi007
veterán
válasz
skylinelaca #5051 üzenetére
TomTom-nak lesz hozzá autós tartója. Szerintem elég drága lesz, 20-30k de tuti nem fogja tönkretenni.
-
skylinelaca
senior tag
Láttam korábban volt szó a gps témáról, és hogy van hozzá külső gps... nem tudjátok h mien áron és hogy lehetne ehez hozzájutni? meg hogy mennyire jó hozzá, tehát nem teszi e tönkre a cucc?!
-
Bling95
őstag
nekem is bejön az uj itunes, rengeteget gyorsult, már csak a 3.1 kéne felraknom de várom a JB-t
-
Sipi16
őstag
Frissített már valaki rajtam kívül. 9.0-ára? Nekem bejön ez az új külső.
-
skylinelaca
senior tag
válasz
skylinelaca #5046 üzenetére
Előbbieket visszavonom
-
válasz
skylinelaca #5044 üzenetére
-
skylinelaca
senior tag
válasz
skylinelaca #5031 üzenetére
valaki?
-
leeate
senior tag
válasz
skylinelaca #5040 üzenetére
Az olyan laikusok, mint én, azt hinnék, hogy a nanót már kihaló fajnak szánja az Apple..
Szerk: most néztem, és miez, van FM rádió is benne? Egy ipodban? Hová fajul a világ.. De most izé, ez állóképeket is tud vajon készíteni?
-
BB64
csendes tag
Ma elvittem az iskolába az ipodomat, és szerencsére talált wlant, úgyhogy végre tudtam rajta netezni. Ennek nagyon örültem, mert nincs semmi baja az ipodnak, azt viszont még mindig nem értem hogy a házunkba mért nem találja meg. Úgy néz ki, hogy csak egy új router oldja meg a problémát.
-
Davey7
senior tag
na nem semmi...én nem próbálkoztam ebay-vel...
én úgy akartam,h eladom a mostani 1G-set 30k-ba és úgy számoltam ha kijön az új és maradt volna a 8GB $229 akkor hozatok cimborámmal,mert most fog hazajönni az usa-ból,és átszámítva 45 lett volna...de,hogy kb. semmit sem változtattak nem éri meg. Nekem elég így az 1G is...Erre könyeb asrácoknak a törést is megcsinálni
Annyit meg nem jtszok,h kelljek a jó proci...majd jövőre veszek egy újat kint.
Fali töltőt mennyiért vettél?azt is az ebay-en?mert azon én is gondolkozom,csak itthon drága.
-
MaTTeS
senior tag
válasz
skylinelaca #5035 üzenetére
Én már megvettem hozzá mindent
kijelzőfédő fólia (tudom karcálló, de nem olcsó a cucc és ha lehet legalább ennyivel védve legyen), fali töltő, tok.
Kell hozzá egy bankkártya, paypalra beregizve. A lényeg, hogy listázásnál magyarországi szállítást is kérj. Mivel elég nagy értékű dologról van szó így nézd meg, hogy szállításnál van-e biztosítás és ha van akkor ingyenes vagy fizetni kell érte (0-8$ általában). -
-
Davey7
senior tag
hát így várok még egy évet...addigra hátha tesznek bele vmi értelmesebbet... addig marad az 1G
-
MaTTeS
senior tag
Így már biztos: [link] "The new 32GB and 64GB iPod touch models feature improved performance and support for OpenGL ES Version 2.0, which lets developers create games with superior graphics. So games launch noticeably faster, and you experience richer, more lifelike textures and detail."
Tömören: A 32 és 64 gigás iTouchok kaptak új hardvert (azt ami a 3gs-be is van szerintem), a 8 gigás meg csak árcsökkentést kapott meg alapból 3.1-es szoftal adják ki.
Ebből mi következik? Várjuk a Zune HD-t és leginkább a program felhozatalt és a böngészési sebességét.
-
skylinelaca
senior tag
mondtok egy-két magyar oldalt ahol programok vannak? úgy látom h az appulo.us most eléggé magába zárkódott...!
-
Bling95
őstag
Hát nem fogok váltani, kamera nem lett, de a nano kapott kam-ot
-
MaTTeS
senior tag
Mondjuk ezis érdekes: [link]
Tessék nézni a 32 és a 64gigás változatokat: Faster performance. Vicces, de a 8 gigás változat marad ugyanazon a hardwaren és a 32 és a 64 gigás kapja meg a gyorsabb belsőtMongyuk 300$-t ki nem adnék érte, inkább majd egy Zune HD
ha így alakul.
Ja ráadásul azért van csak updated felirat szerintem a 8GB-s változat felett, mert ott csak az árat nyomták. Technikai adatoknál is külön vannak szedve.
-
válasz
skylinelaca #5024 üzenetére
Én már tudok. Csak olvasni kell a híreket
Lesz új iPod, látszólag kamera nélkül (még lehet, hogy a végén bevillantják), de az biztos, hogy az iPhone 3GS hardverére építve. Lesz belőle 64 GB-os verzió is, az árakat meg (legalábbis az USA-ban) elég rendesen lenyomták (40k egy 8 GB-os iPod Touch 3G-ért? Veszek hármat is
)
Apropó, az iTunes-ban megjelent a 3.1.1-es szoftver az iPodra!
Jailbreakesek kerüljék! -
leeate
senior tag
Tényleg lesz kamera az új touchban?
-
MaTTeS
senior tag
[link]
Liveblog a konferenciáról néha képeket is nyomnak. -
MaTTeS
senior tag
ötletes
Nemtudja valaki, hogy valamilyen streamen keresztül nézhető lesz-e a ma esti Apple konferencia? (10am USA NY-i part, ez 19:00 Magyarország) Vagy egyáltalán nem is adják, csak az újságírók beülnek azt joccakát
. Remélem Ebay-en hamar feltűnnek a 3. generációs Touchok, mert szeretnék egyet beszerezni, itthon meg +15-20k-t elkérnek érte ami pofátlanság és amúgy is világgari van rá, úgyhogy jó azis, ha az USA-ból rendelek egyet.
-
leeate
senior tag
Na, restore-oltam, sikeresen visszajött a szűz osx, most egy nagy backupba kezdett. Csak tudnám, mit tart ilyen sokáig backupolni, amikor a 7 gigának is max. a felét használtam ki..
-
MaTTeS
senior tag
-
skylinelaca
senior tag
ha az appstore ra gondolsz akkor sztem nem, ő regisztrálja azt h te már megvetted egyszer... legalábbis az ingyenes app oknál igy van. mikor frissités utén rányomok egy már korábban letöltött appra akkor kiirja h ezt már egyszer megvettem de ha ujra le akarom tölteni akkor nyomjak OK "gombot" ! csak ne felejtsd el h mien email címre regisztáltál app storeban!!!
-
leeate
senior tag
válasz
skylinelaca #5013 üzenetére
De nem a DFU módot.. Megpróbálhatom a restore-t, de mi lesz a megvett programjaimmal utána? Vehetem újra ha akarom?
-
leeate
senior tag
Légyszí segítsetek, valami történt az ipodommal!
Először az volt, hogy a home gombra már első kattintáskor a gyors zeneléptetés jött elő. Aztán benyomtam a home + bekapcsológombot egyszerre, és úgy csinált, mintha képernyőképet készítene, de fehér maradt az egész képernyő.Ha nyomkodom a home vagy a bekapcsológombot, csak ez a teljes fehér jön ki.
Mit lehet ilyenkor tenni?? -
BB64
csendes tag
Akkor senkinek nincs semmi ötlete, mért nem észleli a wlan-t az ipodom?
Mindenesetre kipróbálom egy másik helyen is, de ha ott se talál akkor nagy gáz van. -
Norbi950
csendes tag
hali!
Valami Ipod guru vegyen fel légyszi msn-re.o)
madarasnorbert@freemail.hu
köszi! -
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Már jó pár hónapja van touchom, de csak most fedeztem fel, hogy a bal alsó és jobb felső sarkát picit letudom nyomni, tehát olyan, mintha a plexi picit elengedett volna.
Észlelt valaki még valami hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest