- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davey7
senior tag
Van egy 1G-s touchom. Ha én erre rakok egy GPS alkalmazást a térképet offline tudom használni?
-
Davey7
senior tag
Most kipróbáltam sync-elés előtt ezt a convert AAC opciót... Jó ez nekem?
Az oké,hogy az AAC jobb mint az MP3,de akkor is ha esetleg az MP3 192 vagy 320 kbps? Vagy mégis mire jó? -
Davey7
senior tag
válasz
Lacika1988 #6710 üzenetére
Saturn,meg még talán a média markt-ban is,de abban nem vagyok biztos. Meg szerintem az iStyle-ban is a fórumban.
-
Davey7
senior tag
Van egy 1G-s touchom, mióta 3.1.2 van az van rajta törve. Mostanában mitha kicsit belassult volna mert mikor megnyomom a sleep gombot nem rögtön kel fel hanem elgondolkozik 1-2 másodpercig és csak utána. Ez normális? Egy restore gyorsítana rajta, vagy nem?
Csak vagy 8-10 kis app van rajta, cydia-ból meg csak a lock calendar és az SBSettings.
-
Davey7
senior tag
válasz
redbullinger #6280 üzenetére
az iPod. végülis arra van
-
Davey7
senior tag
Szerintetek ez mennyire lehet jó/rossz? Nagyon sok ilyen van az ebay-en és én szeretnék feli töltőt,de nem 8ezerért...
Ahogy néztem a feedback-jeit szinte mindenki pozitívan van róla,és a kábel sem tűnik nagyon gatyi,kamu cuccnak (tök olyan mint az eredeti).
Nekem mondjuk elég a töltő része,csak most ezt linkeltem,de van egy halom fent. -
Davey7
senior tag
Tudnátok valami jó videókonvertáló programot ami ingyenes/megkerülhető a fizetősség?
Mert eddig a gom encoder-t használtam,de most nemrég ez is licenszes lett...
Náha csak pár db. videót konvertálok,de pl a klippeket mkv-ből úghogy jó lenne ha azt kezelné. -
Davey7
senior tag
Valaki használja ezt a google sync-et? Megéri,jó cucc? Nem húz le nagyon sokat az akksiból?
Engem igazából a Calendar sync miatt érdekelne,de ahogy most néztem,amiket beírtam bejegyzéseket,azt nem jelezte ki a lock calendar a lockscreenre.
-
Davey7
senior tag
na nem semmi...én nem próbálkoztam ebay-vel...
én úgy akartam,h eladom a mostani 1G-set 30k-ba és úgy számoltam ha kijön az új és maradt volna a 8GB $229 akkor hozatok cimborámmal,mert most fog hazajönni az usa-ból,és átszámítva 45 lett volna...de,hogy kb. semmit sem változtattak nem éri meg. Nekem elég így az 1G is...Erre könyeb asrácoknak a törést is megcsinálni
Annyit meg nem jtszok,h kelljek a jó proci...majd jövőre veszek egy újat kint.
Fali töltőt mennyiért vettél?azt is az ebay-en?mert azon én is gondolkozom,csak itthon drága.
-
Davey7
senior tag
hát így várok még egy évet...addigra hátha tesznek bele vmi értelmesebbet... addig marad az 1G
-
Davey7
senior tag
-
Davey7
senior tag
válasz
DroneZ^ #4970 üzenetére
Nekem megy 1G és 3.0 alatt a wifi rendesen... Próbáld meg újratenni és új iPod-ként felállítani.
Egy hét múlva kijön az új touch,kamerán kívül vajon lesz benne valami különleges?
Most van egy 1G-m egyhén karcos háttal és a kijelzőn eredeti fóliával(szóval annak semmi baja nincs),minden eredeti cucc megvan hozzá. Ezt szerintetek el lehetne passzolni 30ért? És megérné frissíteni? Mert most kint van egy barátom az USA-ban és 16án jön haza szóval tudna nekem venni egy új 3G-s touchot mai árfolyammal 45.000 ft körül(8GB).Annyit kérdeznék még(mert ez talán döntő),hogy a 2G-s touchnál,hogy van az ébreszés/naptári emlékeztető. Lehet saját dallamot beállítani?Eléggé hangos a hangszóró?
-
Davey7
senior tag
Valaki nem tudja,hogy kb. mikor jön a 3.1? Nem akarok downgrade-elni de van hiba ebbe a 3.0-ban....
-
Davey7
senior tag
Az mitől lehet,hogy fullon volt az akksi szombat este akkor játszottam egy kicsit vele lement 84%-ra és utánna hozzá sem nyúltam és ma reggel ki volt kapcsolva és mikor bekapcsolom 2%,szóval lemerült...
Régebben talán egyszer volt ilyen. 3.0ás szoft, ssh,wifi kikacsolva. Egy új dolgot tettem fel a héten a Lock Calendart,de azt kétlem,h bezavart volna...Valaki? -
Davey7
senior tag
én most rakom felfele épp a 3.0át...elvileg még ma várható a JB(nekem 1G van)...
-
Davey7
senior tag
Én úgy szeretném frissíteni,hogy előtte restore-olok és aztán felteszem a 3.0-át,mert egy tiszta új rendszert akarok. Persze utánna rögtön JB-zném,de nem szeretnék restore from backup-ot nyomni. A szifonról megtudtam,hogy kell lementeni a calendar és safari dolgait,mert az fontos nekem.
A kérdés,hogy az alkalmazások mentéseit,dolgait,hol találom meg? Mert pl. flight control,doodle jump rekordok nem szeretném ha elvesznének
Meg mi az amit még érdemes lehet lementeni?És igaz ezeket majd úgy rakom vissza,hogy simán ssh-val visszamásolom a megfelelő helyre?
-
Davey7
senior tag
Szerintem a füles egy kalap sz*rt sem ér ha zenét akarsz hallgatni(semmi basszus nincs benne)...kényelmes,meg mondjuk játéknál jó(én csak akkor használom).
Mikor megvettem az iPod-ot 2 hét után vettem egy fülest (akg k324p) itt a pH!-n volt 7k és kb. egy éves lesz most és semmi baja...in-ear,tökéletes a hangja,eléggé jó a zajszűrése(a sima ipod füles eléggé rosszul teljesített a buszokon).... és átalakítót is lehet venni itt az apróhirdetések között eléggé jó áron,sőt én még az ipod-omat is innen vettem! -
Davey7
senior tag
ha le akarod szedni az ingyenes appot akkor ugye feljön egy ablak ahol kéri a felh.nevet/jelszót...ott valahol kell lenni egy linknek,h register vagy vmi ilyesmi....
a zenejátszásnál: amikor játszod a zenét van ez a képernyő. itt rátapintasz a borítóra és akkor fentről lejön egy kis vezérlő ahol tudsz tekerni.... ott jobb oldalt ott van két nyíl egymásbafonódva. az ha nem világít kéken akkor van kikapcsolva a shuffle.
ha ez sem megoldás akkor itunes rányomsz a számra jobb klikk és get info ott info fül és a track number-nél beállítod a szám számát(mármint,pl,hogy az első a 14 számból aztán második stb.)
-
Davey7
senior tag
Most bekapcsoltam ezt a fetch new data-t(meg a hangot is ha jön mail),hogy óránként lekérje a dogokat...és próbaképp küldtem magamnak mail-t és csak akkor írta ki,h jött mikor unlock-oltam....
Akkor ez nem működik úgy,hogy lock-olt állapotban is lekérdezi? Azt tudom,hogy ilyenkor kikapcsolja a wifi-t,de azt hittem lekérdezi óránként és akkor visszakapcsolja magának...
-
Davey7
senior tag
ha feltöltitek az akksit nektek mennyi ideig ír ki 100%-ot? most kapcsoltam be ezt a százalékos kijelzést(SBSettings).
Én általában mindig lemerítem 20% alá akkor felrakom és felteszem tölteni és 4órán keresztül fent van. És ahogy ma levettem a töltőről 2 percig írta,hogy 100 és aztán egyből 99...nem játszottam csak megnéztem a calendart. -
Davey7
senior tag
valaki nyomta ezt a moron test-et? mert elakadtam
a checkpoint után van egy ahol sok szöveg van és végén írja,hogy ezt elolvastam 5 másodpercet vesztettem az időből és "crack the smallest egg" van 4 tojás,összetöröm a legkisebbet és mégis fail.... de kipróbáltam az összeset és mindegyikre azt adja... -
Davey7
senior tag
valaki tudna nekem küldeni egy működő 2.2.1-es ipsw fájlt mail-ben 1G-s touch-oz? mert a múltkor nagyon nehezen találtam olyat amit elfogadott a quickpwn és az eltűnt...
Most pedig restore-olni akarom az ipod-ot. -
Davey7
senior tag
válasz
Csapi007 #3633 üzenetére
köszi a választ, van fent freememory és az kiírja,a szabad memóriát és 40 mega körül van(újraindítás után)...bár most megnéztem haver iPhone-ját és annál sem egyből jön be...hanem várni kell egy kicsit... de lehet,hogy törlök az appokból,mert van 1-2 nagy játék fent...
assasin's creed:128mega
NFSU:91mega
supercross:65mega
taptap dance:55 mega
tiger woods:159 mega
terminator:123 mega
tower bloxx:27 megabár ezer évben egyszer játszom,mert nincs idő...inkább zenére használom.
és még egy pár....de azok nagyrésze már 20mega alatt van...majd lehet nyomok egy restore-t valamikor csak a zh-k miatt nincs időm...
-
Davey7
senior tag
Az a helyzet,hogy kicsit lassúnak érzem a touch-om...Rámegyek egy beépített appra(ipod,photos,safari,settings,calendar) és pontosan 2 másodperc múlva jön csak be... ez normális? mitől lehet belassulva?
törve van,36db app(1.2giga),nincs winterboard és újraindítás után is ilyen lassú...
kérlek mondjatok valamit,vagy legalább annyit,hogy a tietek is ilyen?vagy gyorsabban behozza? -
Davey7
senior tag
Én azt szeretném kérdezni,hogy ezt a Fetch New Data-t használja valaki? Mert jó lenne látni a Calendar-nál,ha van valami teendőm,vagy közeledik a ZH,hogy ne kelljen mindig belelépnem. Jó lenne az értesítés. Sok akkuidőt fogyaszt ez? Meg mikor írja ki a piros kis buborékba a számot? Ha mondjuk beállítom,hogy egy nappal előtte értesítsen akkor már ott lesz?
Vagy szerintetek jobb lenne erre valami to-do app?Régebben próbálkoztam egyel,de nem tetszett...
-
Davey7
senior tag
ááá a discoverben is akadozik....itt akkor a pdf-el lehet velemi,nem?
-
Davey7
senior tag
kellene nekem egy nagyon gyors segítség!
nemsokára ZH és eddig az Air Sharinget használtam puskázásra,mert működik offline. Pdf-ekről lenne szó(max 22oldal). De most vmiért belassult...nem tölti be gyorsan,és kicsit szaggat. Lehet,hogy 700MB app van és 300other vagy nemtudom mi befolyásolja. Memóriából elég van.
Szóval kellene egy program amivel tudok pdf-eket olvasni és zoom-olni is!
-
Davey7
senior tag
válasz
8nemesis8 #3431 üzenetére
Én 2 nappal az iphone 3G magyarországi forgalmazása előtt vettem az 1G-s touch-omat,a 2G utána jött pár hónappal.
Volt rá garancia,de semmi baja,nem volt eddig,mondjuk vigyázok is rá... Ugyanolyan AKG fülessel használom mint amit írtál,mert a gyári az nagyon gagyi.... Nekem akkor sikerült 45ért vennem. Ha most kéne vennem zenelejátszót akkor is csak touch-ot vennék.
Tokot nem vetem rá...rajta van még a gyári kijelzőfólia,meg egy olyan ruhaanyagú napszemüvegtokban hordom ami hasonlít a törlőkendő anyagára így nem karcolódik a hátlap,de mégsem rondítja a touch-ot... -
Davey7
senior tag
Heh...van egy játék Vans: Pool Service,letöltöttem az appulo-ról felteszem játszok kb 1-2 percet és jön a pop-up,hogy köszi,hogy kipróbáltad,de vedd meg a teljeset az appstore-ban....lehet ilyen tört alkalmazásoknál? aranyos....
-
Davey7
senior tag
Valaki próbálta már a Gmate nevű alkalmazást? Gmail-hez van,de nekem valahogy egyáltalán nem úgy néz ki mint a sample képeken és így nem is annyira előnyös....
Valaki? -
Davey7
senior tag
Van appulo.us! És így megy az iphone.nekem is!
-
Davey7
senior tag
az normális,hogy a videora converter egy 180megás sorozatot 140megára konvertál? és ez vagy 15 percig tart(a sorozat 20 perc kb.)...
-
Davey7
senior tag
Kérdés:
Volt egy 2.2 JB-zett touch-om amin rajta volt a Sway nevű játék amit végigtoltam. Azóta frissítettem 2.2.1 -re JB-ztem és felraktam újra a Sway-t,mert frissítették,de elveszett minden meglévő cucc(kész pályák,megszerzett karakterek),így kezdhetem elölről. Nem lehet ezt a frissítést ezt úgy megoldani,hogy ne vesszenek el a cuccok? Vagy ez csak az új szoft miatt volt? Az tüntette volna el a 2 Documents könyvtárat amibe elvileg belekerülnek a mentések?
-
Davey7
senior tag
Hogy a jó életbe....
a 3.0 szoftverért igaz majd mindenképp fizetni kell? Nem lesz olyan lehetőség,hogy feltörtet tegyünk fel ingyenesen a touch-ra?
Bár a legtöbb része a frissítésnek a iPhone tulajokat érinti,de pl a landscape-mód nagyon jól jönne. -
Davey7
senior tag
A Cydia-ban add,hozzá a forrásokhoz a szifon.com repo-ját és onnan telepítsd a mobile installation 2.2 crack-et és onnantól úgy kell telepíteni,ahogy leírtad...
A Cydia-hoz kell a wi-fi.
iPhone OS 3.0: Kíváncsi leszek,hogy mit újítanak és ,hogy kérnek e érte pénzt...
Tuti,hogy a nagy "újítás" az lesz,hogy nehezen lesz feltörhető és így sokat kell majd várni amíg feltörik,mert kell majd új mobile installation crack-is. Én nem várok tőle nagy áttörést,de az apple-től ki tudja...lehet meg fogunk lepődni.Gilraen: Itt szerintem mindent megtalálsz..Olvass vissza
-
Davey7
senior tag
na megoldottam...tesóm gépén ment.
de az fw fájlt amit be kellett tallózni is le kellett töltenem vagy 2szer,mert az első nem volt jó neki,pedit 1G-s Touch-hoz volt.Sikerült úgy megcsinálni,hogy nem tűnt el semmi!!! Nem kellett backup-ból visszaállítani!
Először upgrade-eltem itunes-ból hivatalosan(ezután ugye nem ment egyik tört app sem),ezután quickpwn és betallóztam a fájlt,megcsinálta s JB-t és semmi sem tűnt el az iPod-ról. Minden úgy volt ahogy hagytam,csak a verziószám frissült!
-
Davey7
senior tag
-
Davey7
senior tag
köszi,aztán leesett,hogy nero-val is megtudom csinálni...csak már kb. 2-3 éve nem volt dolgom ilyesmivel és most megkértek,hogy csináljak már meg 3 albumot.
Ja amit a múltkor mondtam,hogy hogy nem tűntek el a cuccok JB esetén: innen csináltam.
A 2.2.1-eshez van ilyen külön fw amit le lehet tölteni és így megcsinálni?
-
Davey7
senior tag
az itunes-al tudok grab-belni audio CD-ket? mert be kéne olvasni egy audio cd-t és újra kiírni... én nem használok cd-t így azért kérdezem...
-
Davey7
senior tag
1G-s iPod-om van és 2.2 JB-zett soft van rajta. Most néztem és van 1-2 app ami csak 2.2.1-en fut (nem értem,hogy miért...nem volt sok változtatás,de azért a ****** ,amiért úgy írták,meg,hogy csak 2.2.1-en fusson)
a kérdés hogyan tudom úgy JB-zni az új softtal,hogy ne tűnjenek el a dolgok a touch-tól? sajna régen csináltam és már nem emlékszem pontosan,hogy akkor,hogy ment... talán a shift+restore és a costum fw segítségével. nem akarom backup-ból visszaállítani,mert úgyis lesz ami eltűnik
-
Davey7
senior tag
azért a füles minősége nagyon fontos! próbáld ki egy jobb fülessel. én is lecseréltem az eredetit,mert az gagyi. nem hinném,hogy gyengébb mint egy SE teló...nekem az AKG fülesem tisztán kihozza a hangokat. igaz nem vagyok vájtfülű,de azért meghallom ha nincs basszus,vagy sistereg valami a háttérben.
-
Davey7
senior tag
jó az-az iTunes,csak tudni kell használni... én régen winamp-ot használtam,de mostmár ezt használom zenehallgatásra is.
bal oldalon nyisd meg ipod-od és ott lehet majd pipálgatni,hogy manually manage és akkor te döntöd el,hogy mit raksz rá vagy mit nem.
mert az alapbeállítás a sync.
-
Davey7
senior tag
Van itt aki használja az iFiteness nevű app.-ot vagy pedig nagyon jól beszél angolul? Mert az edzés leírásnál nem értek pontosan 1-2 dolgot. (van középfokú nyelvvizsgám,emelt szinten érettségiztem,de ez kifogott rajtam)
-
Davey7
senior tag
abban igazad van,hogy nem sikerülnek mostanában valami jól az előadók albumai...
nekem azért felel meg a touch zenére mert elindulok itthonról az egyetemre, itthon benyomom és mikor odaérek kikapcsolom
ha meg jön egy telefon azt hamar lerendezem.
régen a motorola telefonomról hallgattam a zenét,de gyűlöltem mikor csörgött és a headset-en kellett beszélni. így csak kikapom az egyik vagy mindkét fülest és kész is.K324p amúgy? -az,és nagyon jó
én sokszor megbánom utólag a dolgokat amiket veszek,hogy vehettem volna jobbat is,de szerintem a touch és a füles az első amiben nem látok hibát számomra. (csak azt,hogy mindig elkérik az unalmas órákon játszani és leszívják az akksit) én tényleg zenére használom elsősorban,meg ha valamit neten gyorsan meg kell nézni,ritkán 1-2 játék (most pl a sway nagyon tetszik)
AloeVera: nincs semmi Soun Check,csak nagyon ritkán piszkálom a hangerőt...max mikor itthon hallgatom,vagy játszok,mert akkor halkabbra veszem. úgy ahogy van snyc-elek és kész. szerintem megegyezik az összes albumomnak a hangereje...ha meg nem akkor sincs gáz,mert legrosszabb esetben is végigmegy egy album mire elérem az úticélom (playlist-eket nem használok,shuffle-t is csak albumon belül)
ugye itt azt kell nézni,hogy ki milyen életstílusban él,hogy használná,mert nehéz találni két egyforma embert....
nem vagyok nagyon vájtfülű,de azért nem vettem volna meg,ha sistergett volna,vagy hasonló. semmi háttérzajt nem hallok,szerintem tiszta a hangja. (EQ-t nem használok)
-
Davey7
senior tag
nemtudom,de nekem ilyenekkel nincs gondom,pedig 1G-s Touch-om van. Én elindulok itthonról és berakom azt az albumot amit szeretnék hallgatni és mivel azt szeretném így nem léptetek számot,mert vagy az összes jó,vagy ha meg úgyis átléptetem mindig akkor nincs is értelme feltenni
Hangerőt meg nem állítok,mert az első héten lecseréltem a gyári fülest egy AKG-re amit jó a zajszűrése,így nem zavarnak a buszok,kocsik,villamosok...
-
Davey7
senior tag
Én nemrég szoktam rá,hogy szinkronizálom a library-met. Van olyan borító amit én adok az albumhoz,de van amit az iTunes megtalál és semmi baj nincs vele,mert az iPod-on is ugyanúgy megjelenik.
-
Davey7
senior tag
Van itt olyan aki debreceni? Mert a weather eddig jól írta,hogy Debrecen,de most Debreczin van benne...kipróbálná esetleg valaki,hogy neki is így írja?
-
Davey7
senior tag
Itt most Karma-nak van igaza,mert nem telik sokba a keresőbe beírni 1-2 szót...
Nem egyszer jön fel ez a téma... -
Davey7
senior tag
kihasználtam az 5 authorize computer-t,de nem tudom visszacsinálni mivel mindegyik után újratettem a gépet és nem lett visszavonva....most csak azt tehetem,hogy csinálok egy új iTunes acc.-ot,igaz?
-
Davey7
senior tag
Nekem egy kis iTunes segítség kellene.
Van több albumom is (pl. soundtrack-ek) amelyiknél ugye azonos az album,de különböző az előadó.
Az iTunes ezt 4 külön albumként rakja be(albumnézetet használok),hogy tudnám megcsinálni,hogy megmaradjanak az előadók nevei? Mert ha kijelölöm a "4" albumot ami ugye egy -> get info->és ott az artist-hoz beírom,hogy VA akkor egy albumba szervezi,de az előadók neve eltűnik. Régebben valahogy meg tudtam csinálni,de most az istenért sem akarok rájönni... -
Davey7
senior tag
válasz
rolixyz #2886 üzenetére
én ezt használom,meg szerintem még nagyon sokan....
először is add hozzá a szifon forrását a cydiába és onnan telepítsd a mobileinstallation crack fájlt.majd az appokat amit letöltesz a fentebbi oldalról,azokat megnyitod itunes-ban és aztán sync-elsz.
bocsi a rossz tagolásokért,de sietve írtam nagyon... amúgy a szifon.com/itouch.hu oldalakon ha böngészel egy kicsit mindent megtalálsz...
-
Davey7
senior tag
valaki tudja a különbséget a crayon és a touch physics közt?
-
Davey7
senior tag
thingol, mi történt a bloggal?
-
Davey7
senior tag
elvileg a serial no. alapján meg tudom nézni a neten az apple-nél,hogy meddig garis a készülék,kerestem,de nem találtam...valaki erre?
-
Davey7
senior tag
Nekem az lenne a kérdésem,hogy újra lett telepítve most az iTunes és és még nem állítottam be,h a podcast-okat és az app.-okat syncelje.
Hogyan lehetne úgy megcsinálni,hogy ne törlődjenek e se az appok,se a podcastok amik rajta vannak,mert azt írta,hogy ha syncelek akkor törlődik az ipod-ról és csak az lesz ami library-ben van benne…
Ez azért gáz,mert 1G-s JB-zett Touch-om van és egy jópár program van rajta…
Hogy csináljam? A programokra amik rajta vannak a touchon nyomjak a gépen egy entert,hogy beolvassa az itunes és akkor ha syncelem már nem fog letörlődni? -
Davey7
senior tag
Amúgy hangszórót mire használjátok? Zene,videó,játék? Én még nem éreztem hiányát az 1G-s touch-omnál...max. akkor lenne jó ha a naptárba feljegyzek valamit és riasztás kell,de mivel úgyis nézem napi többször így nem kerülheti el a figyelmemet...
-
Davey7
senior tag
ha lenne akkor szerintem elsőnek itt lenne fent,mert legnagyobbrészt ők foglalkoznak a törésekkel...és én nem látom.
valamit félreolvashatott/hallhatott a a fórumtárs. -
Davey7
senior tag
válasz
bentsze88888 #2360 üzenetére
http://itouch.hu/ - ha itt nem találsz választ,megoldást akkor nem is tudom hol keresd....
A legjobb oldal! Én is ez alapján csináltam mindent teljesen kezdőként!
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- E-roller topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- C# programozás
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest