- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
skylinelaca #4599 üzenetére
igen tudjuk hogy találtak megoldást! DFU módban régi 2.2es rendszert visszatudsz majd pakolni
-
-
Csapi007
veterán
válasz
skylinelaca #4597 üzenetére
Még mindig csak elméleti alapon ha leszedsz minden Apple cuccot és visszarakod a 8.1-et jónak kell lennie.
-
Csapi007
veterán
válasz
skylinelaca #4591 üzenetére
Elvileg 2.2.1-et már nem lehet JB-zni a régi progikkal (quickfreedom, redsnow 0.3) ha 8.2-es iTunes van fent mert változtattak az USB kommunikáción. De nem próbáltam szóval ez nem biztos.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
skylinelaca #4593 üzenetére
Én a 8.2.1.6 -os verziót használtam és tökéletes vot! ez a legfrisebb tudtommal.
-
válasz
skylinelaca #4588 üzenetére
Nekem wifi problémám volt a 3.0-val. Gyakorlatilag használhatatlan volt a wifi. Nem tudom azóta megoldódott-e a probléma...
-
válasz
skylinelaca #4591 üzenetére
Semmi igazságtartalma nincs.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
skylinelaca #4588 üzenetére
Redsn0w-al csináltam két készüléket, tökéletesek!
-
skylinelaca
senior tag
szerintetek mennyire stabil már a JB-s 3.0 ?ha stabil akkor milyen módszerrel JB-zem?
-
gYaLo
őstag
Csapi!
H h eladod a Touch-ot ? -
Csabee.
nagyúr
nem így működik! ha neked JB-elve van a készüléked, akkor ingyen az APPLE store-ből nem tudsz letölteni, csak a Free programokat!
a Szifon.com-on találsz rengeteg hasznos/érdekes programot/játékot, amit onnan letölthetsz, vagy Cydia-ból. a Cydia a jailbraek után kerül fel a készülékedre egy barna kis ikon benne dobozocska, és onnan rengeteg dolgot tölthetsz le!
illetve létezik még egy oldal amit privibe elküldök neked.. onnan még tölthetsz le sok mindent! -
Lauka
csendes tag
Sziasztok! Pár napja vettem egy iPod Touch 2G-t. Minden nagyon szép, minden nagyon jó, de nekem is azzal kapcsolatban lenne kérdésem, hogy ha megcsináltatom rajta ezt a JB dolgot, utána hogyan/honnan tudok telepíteni olyan alkalmazásokat, amik a iStore-ban láthatók, és fizetősek?
Természetesen regisztráltam az iStore-ba, -meglepett, hogy már ezért is fizetni kellett- aztán frissítettem 3.0-ra, mivel írta, hogy erre most van lehetőségem. Na, ez még többe került.
Jó, olvastam előtte, hogy ez nincs ingyen. Viszont azóta csak a free alkalmazásokat merem telepíteni, mert a bankszámlám véges.
Tehát a kérdés az, hogy ha rászánom magam, és megcsináltatom a JB-t, utána ugyan úgy tölthetek le programokat mint eddig, de pénzt nem von le? Vagy hogy működik ez? -
szorcsika
csendes tag
Ma este fel akartam tenni a 2.2.1 re a redsn0w 0.3-at de nem sikerult sehogy sem. A vége elott kiirat hogy valami eroor.... nem tudja valaki miért????
-
Jocii
csendes tag
Még ssoe jailbrakeltem az itouchom most 3.0 szoftver van rajta simán..
Mien elönyökkel járna ez nekem? -
válasz
The IT guy #4573 üzenetére
Nem értem miért írod, hogy "az egész JB-t megcsinálni". Kb 15 perc az egész, nem nehéz
-
Csapi007
veterán
válasz
The IT guy #4573 üzenetére
Hy
Nem hinném hogy annak a proginak lenne hozzá köze.
Próbáld meg első körben ezt. Aztán lehet hogy túlmelegszik az egész.
Ha restore-olsz utána megint kell majd JB-zni.dave: iPhoneom lesz, többekközt ezért.
-
The IT guy
tag
Srácok! Nekem van 1 kérdésem! Van egy Ipod Touch 2G-m ...Megcsináltam a jailbreaket, és működött is rendesen meg minden, csak újabban eljátssza azt h. pl játszok egy játékkal, kilépek belőle, a Touch átmegy sleep módba, utána megint el akarom indítani, és lefagy… és legközelebb csak akkor indul el miután újraindítom a kütyüt… most az a szitu, hogy vissza szeretném állítani frissen jailbreakelt állapotba… ez Restore-ral fog menni? vagy muszáj az egész jailbreaket újra megcsinálnom?
Előre is kösz!
3.0 Jailbreakelt rendszerem van, és azóta játssza ezt a hülyeséget, miután felraktam a Cydiával egy olyan progit, ami a kikapcs gomb mellé rak még eg Resign-ot és egy Rebootot… amikor benyomtam a power gombot, előjött a menü.. .akkor fagyott le...aztán újraindítottam a power + home gomb 10 mp-ig való tartásával.... azóta töröltem a rebootos progit, csak a Touchom még mindig kehés...
-
Csapi007
veterán
Hy
Eladó a Touchom, 40k ha valakit érdekel. -
Jocii
csendes tag
Nekem sajnos nem jutott az elején eszembe egy tok beszerzése, és már van pár karc a képernyőn,ezek ellen mit tehetek?
-
Bling95
őstag
én sztem megveszem a rebelt mert neo-t nem látok seol
-
Na gyerekek én körbenéztem, telefonálgattam, érdeklődtem. 2 lehetőségem van:
- 1. Veszek 1600Ftért 1db fehér színű Macally szilikon tokot. Itt a hármas csoamgból lehet csak 1et venni, ez az ára, csak fehér és átlátszó van raktáron.
-2. Beruházok egy SwitchEasy Rebel Touch tokra, viszont ez jóval több 5200Ft.
Kérdésem: Megéri-e szerintetek a +3600Ftot a Rebel? Nem akartam ennyit szánni rá, max 3k körül néztem, de ha azt mondjátok nagyon megéri... Mik az előnyei mik a hátrányai? Gondolom az olcsóbbik tok a karcokon kívül például egy leejtésnél semmit nem ér, a rebel ér valamit?
Minden tapasztalatot osszatok meg velem.Köszi
-
Bling95
őstag
közbe megjavult a cydia-m hála az itouch.hu-nak
-
Bling95
őstag
Viszont nekem van egy csodálatos kérdésem. néha kicsit kéne az a flash a böngészőben.
nem lehetne megoldani hogy megtudjam valahogy a flash tartalmű oldalakat nyitni ?
vmien kiegészítő vagy másmilyen böngésző progi ? -
Bling95
őstag
Nekem is kéne valami tok , külföldről nem szeretnék hozatni és max 5-6 ezer körül venék
-
Nekem SwitchEasy Neo Touch tokom van, fehérben. Mostanában nem tudom, lehet-e kapni, de az biztos, hogy megérte az árát (5k fölött volt kicsivel), ugyanis:
- Több, különböző magasságból különböző talajra esést kibírt (volt aszfalt, parketta, padlószőnyeg), meg se látszik rajta és az iPodnak sincs semmi baja.
- Adnak hozzá két képernyőfóliát és két szilikonbugyit (az előbbi külön egy-kétezer szokott lenni).
- Meg pár apróságot, mint törlőkendőt, dokkhoz tartóelemet, valami jackdugószerűséget, a dokkcsatlakozóhoz gumidugót.Ha esetleg ez nem lenne, a SwitchEasy Rebel Touch elég közel áll ehhez.
-
Hi all!
36 (igen 36) napja rendeltem meg egy ilyen tokot. Elvileg a megrendeléstől számítva 10 nap alatt megjött volna, de még mindig nincs meg, kénytelen vagyok új tok után nézni. ( A cég: Digitall.hu webáruház, ennyit róla, mindenki kerülje)
Szóval 2g-s touchra kinek milyen tokja van, mi a vélemény róla, bevált-e, hol kapható? 3k körül szeretnék. -
cronos
tag
válasz
naattila #4555 üzenetére
How-To: Install ez megvan csinálva? ezután elvileg menni kel neki...
-
naattila
tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem miért nem
tudok fizetős/tört/app-kat felrakni a
taccsomra?Jailbreak meg van és 3.0
szoftver.Elvileg igy már lehetne nem? -
Bling95
őstag
elvileg a 8.2-t azért nem jó a 2.2.1-eshez vmi gond lesz miatta a JB-vel
szóval 3.0----->8.2
2.2.1----> 8.1 v 8.0a 3.0 meg nekem nagyon nem vált be én lassabbnak is éreztem plusz a wifi is szarakodott rajta
na de kb 1.5 - 2 óra mulva leszek msn-en és onnantól hajnali 1-2 ig vagyok
szal ha kell help akk megtalálsz -
szorcsika
csendes tag
myelyik iTuns kéne a 2.2.1 vissza tételéhez??
-
Bling95
őstag
ás ha 3.0-ád van akkor már jöhet a 8.-es itunes is
-
Bling95
őstag
az msn-en tothmedavid@hotmail.com , vegyél fel aztán megpróbálok segíteni
-
Bling95
őstag
a shift + restore-al be tudod tallózni a szoftver hogy mivel restore-oljon
a 0.8-as redsn0w meg nem a 2.2.1 n hanem a 3.0-áshoz
de ha akarod vegyél fel msn-re éstefelé vagyok és elmondom
-
szorcsika
csendes tag
Meg van most a 3.0 szoftver!! Érdemes JB kelni vagy ugyan ugy tonkre vágja mint az elobb????
-
szorcsika
csendes tag
HUHA valaki SEGITSEN!!!!!
Vége a restornak, es kijott hogy -set up as a new iPod
-restor from the back of (név az ipodnak)melyiket kell választanom??
-
szorcsika
csendes tag
Nekem ami most torténik az hogy restort nyomtam az iTunsbna, és most ai iPodomon van egy kis csik ami elvileg toltodni fog... nem tudom ez mennyire jo...vagy mit kell csinálnom...
Amit olvastam hogy valami shift+restore és akkor mi is torténik??? Ja amugy en két napja updatoltam az ipodom szoval én nem tudopm azt a gombot megnyomni az iTunsban....
-
szorcsika
csendes tag
válasz
skylinelaca #4532 üzenetére
skylinelaci: de én foltettem másodszorra hát ha tobb szerencsével járok,de amikor elkezdotot a csik toltése az ipodon az végig ment és utána azt irta ki tugjam az Itunsba....
Amugy én restorozok,de idáig nem kért tolem semmi pénzt?? akkor szerintetek vegyem meg a 2.2.1-est??? idáig csak szerintem vissza akarta tenni a 2.1-et
-
skylinelaca
senior tag
első jb nél én in így jártam! kiirta h dugjam be itunes ba, de kb 5 perc után türelmetlen voiltam és lehuztam... nah be sem kapcsolt. legközelebb már megvártam és mködött rendesen, én quickfreedom-al csináltam... laptoppal, wifis nettel csináltam.
-
Bling95
őstag
válasz
szorcsika #4529 üzenetére
a 8.2-t ne rakd fel !!
Szóval szerintem kezd előröl az egészet.
1. Nyomj egy restore-t
2. rakd fel rá a 2.2.1-es szoftver-t
3. töltsd le a redsn0w 0.3-at
4. inditsd el a redsn0w-tonnantól meg már irja hogy mit kell csinálnod ( előbb kikapcsolod , majd DFU mód )
és elméletileg ennyi, az érdekelne hogy milyen netet használsz? wifi-s, kábeles, vagy mobilnet ?
-
válasz
szorcsika #4529 üzenetére
Inkább próbáld meg újra rákötni, és angolul írd ide a hibát
Abból legalább ki lehet indulni. Egyébként szerintem ez még nem szervizes probléma, annál olcsóbban is meg lehet úszni, maximum többet kell verekedni.
Egyébként személyesen nem tudok szervizt, de a szifon.com-on pl. van valami ilyesmi, bal oldalt.
-
szorcsika
csendes tag
Persze, hogy ne!!!
Szoval elosszor amikor le JB-keltem akkor nem fejezte be a letoltést, de viszont mindent letorolt a iPodomrol...még szerintem a szoftvert is!!! És ezek után ahányszor beléptem az iTunsba azt irta ki hogy (nem tudom pontosan a szoveget, de leforditottam) Elosszor az ipodora kell rátenni a szoftvert es csak utána tudom használni az iTunst. De az iPodom pedig jelezte hogy dugjam az iTunsba!!! Ezek után amikor Restorolni akartam akkor meg olyamiket irt ki, hogy a network nem csatlakozik, pedig egész végig internetbe voltam dugva!!!!!
Aztán most letoroltem az iTuns és felteszem a 8.2-est, aztán lesz ami lesz....
de tudna valaki mondnai nekem szervizt Peste???? Kérlek nagyon FONTOS LENNE!!!!!
-
szorcsika
csendes tag
válasz
szorcsika #4526 üzenetére
Na végett ért a toltés, de viszont megint azt kéri hogy dugjam az itunsba!!! Na most mt csináljak???
iTunsban pedig azt mondja, hogy elobb telepitenem klla softvert mielott hasznáélnám a iTunestm, de hát rostorolltam már 40 szer, de sehogy sem sikerul, mert moindig kiirja hoigy hiba lépett fel!!!!
-
válasz
szorcsika #4524 üzenetére
Milyen géped van? Asztali, laptop, valamilyen Mac-származék?
A Macnél és a laptopnál mindegy, amíg közvetlenül a gépre kötöd, az asztaliaknál számít, hogy a gép hátuljába (azaz közvetlenül az alaplapra) kötöd az iPodot, vagy a gépház elejére kivezetett csatlakozókra. Merthogy a hátlapival működik stabilan.
-
szorcsika
csendes tag
válasz
Bling95 #4521 üzenetére
Huha, azota sok minden tortént....
Elosszor is nem sikerult telepoitenem a JB-et....pont amikor vártam a jelzést akkor nem csinált semmit hanem a gép jelezte, hogy nem mukodik....(igen DFU-ban volt).
Aztán leszedtem a 2.2 es szoftvert, de az meg tolt és az ipodom még mindig a Itunsba dugást kéri, de MÁR OTT VAN!!!!Harmadszorra sikeulr elérnem hogy valami csik tolt az ipodon,de aztán semmi nem tortént!!!!!
Valaki segitsen!!!!!!
-
Bling95
őstag
válasz
skylinelaca #4518 üzenetére
én is visszapakoltam a 2.2.1-et már egy hete boldogan használom is cydia-val meg mindennel , és most hirtelen megadta magát
-
szorcsika
csendes tag
Karma: Ha megcsinálom a JB-t és utána a cydyában mit kell csinálnom hogy vissza kapjam az alap funkciokat???
-
válasz
szorcsika #4503 üzenetére
Még valami, csak már kicsúsztam a szerkesztésből. Nem emlékszem, első vagy második generációs Touch-od van? Mert ha második, akkor nincs más választásod, mint a frissítés (ami egyébként is megéri szerintem, sokat alakult a rendszer) - ugyanis a korábbi szoftverekhez egyszerűen nem készült jailbreak
Bling95: De valami ilyesmi volt 3.0-án is Nálad, nem? Mondjuk nem tudom mi lehet és mit lehetne tenni.
-
válasz
szorcsika #4503 üzenetére
Nem kell nagy varázslat hozzá, rádugod az iPodot a gépedre, iTunes -> Update, és kész is, adatok, programok maradnak. A frissítéshez és utána a jailbreakhez se kell Wifi, bár ez utóbbihoz ajánlott, hogy tudjál dolgokat telepíteni.
A 3.0-ás frissítés az, amiért vagy fizetni, vagy trükközni kell.
Bling95: Mintha ez már lett volna, nem?
-
szorcsika
csendes tag
Akkor azt mondod szedjem le hozzá a 2.2.1??? De igazabol tok hulyeségnek tartom, de az baj ha én a 2.1-emre akarom rátenni???
ja és kell hozzá WIFI a touchon??
-
Bling95
őstag
Sziasztok van egy kis gondom
Rányomok a cydia-ra , be se lép hanem ahogy elindulna visszadob a menübe
Mi lehet a gond ??
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen házat vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest